Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 36

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic bazat pe tranzite și aspecte astrale actuale. Previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Personalități născute pe 22 ianuarie

Personalități născute pe 22 ianuarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 22 ianuarie, îl amintim pe călugărul rus Grigori Rasputin.

Personalități născute pe 21 ianuarie

Personalități născute pe 21 ianuarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 21 ianuarie, îl amintim pe comicul englez Benny Hill.

Ce zodie e pisica ta – cele 12 tipuri de comportament felin

Ce zodie e pisica ta – cele 12 tipuri de comportament felin. Unele pisici manifestă caracterisiticile zodiei în care s-au născut, în timp ce altele preiau caracteristicile astrale ale stăpânului.

Cadouri pentru zodia Vărsător

Vărsătorul este o persoană sociabilă, pentru care prietenii sunt extrem de importanţi, astfel că se va bucura din toată inima dacă, de ziua lui, va avea casa plină

Zece proverbe şi cugetări pentru Vărsător

Proverbe și cugetări pentru zodia Vărsător. Se referă la trăsăturile acestui semn astral: libertatea și independența, caracterul prietenos, excentricitatea, optimismul.

Vărsătorul, excentricul zodiacului

Ceea ce îmi place, ca Varsator: să fiu liber, să pot să îmi fac de cap, să fiu înconjurat de o grămadă de oameni simpatici, să ating simplitatea şi adevărul în orice lucru.

Personalități născute pe 20 ianuarie

Personalități născute pe 20 ianuarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 20 ianuarie, îl amintim pe regizorul american David Lynch.

Personalități născute pe 19 ianuarie

Personalități născute pe 19 ianuarie. Printre vedetele născute pe 19 ianuarie, îl amintim pe tenismanul român Horia Tecău.

Personalități născute pe 18 ianuarie

Personalități născute pe 18 ianuarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 18 ianuarie, îl amintim pe actorul american Kevin Costner.

Horoscop săptămânal 18-24 ianuarie: Vărsătorul își intră în drepturi

Horoscop săptămânal 18-24 ianuarie: principala schimbare astrologică are loc în a doua zi a acestei săptămâni. Marți, 19 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, sporind nevoia de independență și libertate

Personalități născute pe 17 ianuarie

Personalități născute pe 17 ianuarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 17 ianuarie, o amintim pe Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA.

« Older posts

© 2021 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑