Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 54

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic bazat pe tranzite și aspecte astrale actuale. Previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Personalități născute pe 6 octombrie

Personalități născute pe 6 octombrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, o amintim pe cântăreața româncă Cleopatra Stratan.

Personalități născute pe 5 octombrie

Personalități născute pe 5 octombrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, o amintim pe actrița britanică Kate Winslet.

Analize astrologice Club Mistic – oferta completă

Analize astrologice personalizate, oferite de un astrolog profesionist. Fiecare este realizată ținând cont de data și locul nașterii, precum și de dorințele și interesele exprimate de fiecare persoană.

Zodii excentrice versus zodii conservatoare – cine se îmbracă mai ciudat

Au zodiile vreo legătură cu modul în care ne îmbrăcăm? Astrologia poate oferi câteva explicaţii satisfăcătoare, în ceea ce privește stilul vestimentar.

10 reguli feng shui pentru dormitor

Dormitorul e foarte important în feng shui, din motive ușor de înțeles. Implică lucrul cu energia chi, ori dormitorul e tocmai spațiul în care ne refacem rezervele energetice.

Strângerea de mână și caracterul unei persoane

Strângerea de mână, indiferent dacă e făcută conștient sau inconștient, poate dezvălui informaţii interesante despre o persoană. Tipuri de salut.

Personalități născute pe 4 octombrie

Personalități născute pe 4 octombrie. Printre vedetele și celebritățile născute pe această dată, o amintim pe actrița americană Dakota Johnson.

Personalități născute pe 3 octombrie

Personalități născute pe 3 octombrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, îl amintim pe fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic.

Personalități născute pe 30 septembrie

Personalități născute pe 30 septembrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, îl amintim pe Elie Wiesel, laureatul Nobel pentru Pace născut la Sighetu Marmației.

Personalități născute pe 29 septembrie

Personalități născute pe 29 septembrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, îi amintim pe preotul și teologul român Arsenie Boca.

Personalități născute pe 28 septembrie

Personalități născute pe 28 septembrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, o amintim pe actrița franceză Brigitte Bardot.

« Older posts

© 2022 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑