Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 54

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic bazat pe tranzite și aspecte astrale actuale. Previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Personalități născute pe 24 noiembrie

Personalități născute pe 24 noiembrie. Printre celebritățile și vedetele născute pe 24 noiembrie, o amintim pe actrița americană Katherine Heigl.

Personalități născute pe 23 noiembrie

Personalități născute pe 23 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 23 noiembrie, o amintim pe cântăreața americană Miley Cyrus.

Personalități născute pe 22 noiembrie

Personalități născute pe 22 noiembrie. Printre celebritățile și vedetele născute în această zi, o amintim pe actrița americană Scarlett Johansson.

Săgetătorul, călătorul zodiacului

Eu, Săgetătorul, văd viaţa ca pe o căutare, o mare aventură în care primează mişcarea, întâlnirile, descoperirile şi, adesea, riscul. Săgeata mea de centaur ţinteşte sus spre cer

Cadouri pentru zodia Săgetător

Când spui Săgetător, te gândeşti în primul rând la călătorii. Nativii acestei zodii nu se simt bine dacă rămân prea mult timp în acelaşi loc, ci au nevoie să colinde tot timpul.

Zece proverbe şi cugetări pentru Săgetător

Proverbe şi cugetări pentru Săgetător. Se referă la trăsăturile zodiei: plăcerea de a călători, spiritul de aventură, înțelepciunea, interesul pentru spiritualitate.

Soarele în astrologie, astronomie și mitologie – centrul incandescent sau lumina conştientului

Soarele are o importanță deosebită în astrologie, fiind –pentru mulți oameni – singurul element astral pe care îl cunosc. Vă prezentăm semnificația Soarelui în astronomie, mitologie și astrologie.

Personalități născute pe 21 noiembrie

Personalități născute pe 21 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, îl amintim pe pictorul belgian René Magritte.

Analiza karmică a astrogramei natale

O analiză karmică vă permite să aveţi o imagine generală asupra evoluţiei dumneavoastră, pe termen lung.
Este analizat bagajul karmic cu care aţi păşit în această viaţă, ţinându-se cont de elementele de pe harta natală care furnizează astfel de informaţii:

Spune-mi ce geantă porţi, ca să-ţi spun ce zodie eşti!

În alegerea unei genţi, influenţa semnului zodiacal în care s-a născut o femeie îşi spune cuvântul. Ce geantă alege fiecare zodie, conform astrologiei.

Elemente de fiziognomie. Cum arată gura perfectă, ce indică dinții si buzele

Fiziognomia este o veche teorie ştiinţifică, ce susţine că putem obţine informaţii despre caracterul unei persoane studiindu-i chipul (sau fizionomia).

« Older posts

© 2022 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑