Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 56

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic bazat pe tranzite și aspecte astrale actuale. Previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Personalități născute pe 30 mai

Personalități născute pe 30 mai. Printre vedetele și celebritățile născute pe 30 mai, o amintim pe disidenta anticomunistă română Doinea Cornea.

Personalități născute pe 29 mai

Personalități născute pe 29 mai. Printre vedetele și celebritățile născute pe 29 mai, îl amintim pe președintele american John F. Kennedy.

Povestea despre cobra pocăită

Nimeni nu îndrăznea să treacă pe o cărare unde se afla cuibul unui șarpe veninos. Într-o zi, copiii care păzeau vacile prin preajmă au văzut că un om sfânt urma să meargă tocmai pe acel drum și l-au avertizat să nu o facă.

Masonerie oculta si initiere hermetica de Jean-Marie Ragon

Masonerie ocultă şi iniţiere hermetică de Jean-Marie Ragon de Bettignies este o carte care vorbeşte despre masonerie chiar din perspectiva masoneriei.

Garuda, pasărea-vehicul a zeului Vishnu

Garuda este, în mitologia hindusă, numele atribuit vehiculului zeului Vishnu. Este vorba de o pasăre fabuloasă, imaginată fie ca un vultur uriaş, fie ca o fiinţă umană cu cap de vultur.

Grupul Bilderberg – întâlnirea anuală a elitelor

În fiecare an, Grupul Bilderberg, adică aproximativ 130 de persoane din elita politică, economică şi financiară a lumii se întâlnesc într-un fel de conferinţă la care nici publicul şi nici presa nu au avut vreodată acces.

Personalități născute pe 28 mai

Personalități născute pe 28 mai,. Printre vedetele și celebritățile născute pe 28 mai, o amintim pe cântăreața australiană Kylie Minogue.

Personalități născute pe 27 mai

Personalități născute pe 27 mai. Printre vedetele și celebritățile născute pe 27 mai, îl amintim pe bucătarul englez Jamie Oliver.

Personalități născute pe 26 mai

Personalități născute pe 26 mai. Printre vedetele și celebritățile născute pe 26 mai, o amintim pe actrița britanică Helena Bonham Carter.

Personalități născute pe 25 mai

Personalități născute pe 25 mai. Printre vedetele și celebritățile născute pe 25 mai, îl amintim pe actorul britanic Ian McKellen.

Personalități născute pe 24 mai

Personalități născute pe 24 mai. Printre vedetele și celebritățile născute pe 24 mai, o amintim pe Maia Sandu, președinte al Republicii Moldova.

« Older posts

© 2023 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑