Miercuri, 17 august, Luna tranzitează semnul Taurului, ceea ce calmează lucrurile și ne face să avem mai multă răbdare. Suntem reticenți atunci când vine vorba despre experimente și inovații.

E o zi bună pentru a ne ocupa de chestiuni practice și de diferite aspecte financiare.

Citatul zilei: Cine poate răbda, acela merge înainte. Răbdarea este amară, dar rodul său este dulce. (Jean Jacques Rousseau)

Personalități născute pe 5 august

Berbec  

Persoana iubită are multe iniţiative şi vă trage după ea, uneori uitând să vă ceară părerea. Însă, atât timp cât aceste iniţiative aduc succese, de ce ați fi deranjat sau nemulțumit?

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Nu sunteți deloc interesat de unele subiecte aflate la ordinea zilei și nu încercați să ascundeți acest lucru. Cu riscul de a vă alege cu critici din partea câtorva cunoscuți.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Vă înțelegeți bine cu ceilalţi membri ai familiei. Prin urmare, acum e momentul potrivit pentru a discuta inclusiv mai multe probleme rămase neclare. Și pentru a lansa unele propuneri mai controversate.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Așa cum i se potrivește cele mai bine Racului, astăzi vă ghidaţi în primul rând după ceea ce simţiţi, iar acest lucru vă ajută să luaţi o serie de decizii inspirate. Intuiția funcționează bine.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Această zi poate fi folosită în primul rând pentru a învăța lucruri noi. De asemenea, puteți consolida cunoștințe din domenii pe care le-ați mai studiat și în trecut.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Câteva vorbe bune şi un compliment făcut exact când trebuie reușesc să vă aducă simpatia și sprijinul unei persoane influente. Astfel că o să vă fie de mare ajutor, în activitatea desfășurată astăzi.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Încercați să nu judecați prea aspru persoanele apropiate, pe parcursul acestei zile! Ceea ce inițial pare o eroare sau un gest rău intenționat se va dovedi, de fapt, ceva nevinovat sau chiar benefic.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Este esențial ca astăzi să vă mențineți o stare de calm, pentru a reuși să obțineți cele mai bune rezultate. Dacă, în schimb, vă pierdeți cumpătul, e mai bine să opriți orice muncă, pentru că rezultatele obținute ar fi slabe.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Faceți față cu bine unei inspecții, unei ședințe la care trebuie să luați cuvântul sau unui alt tip de solicitare intensă, care presupune și comunicare, la locul de muncă.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Sunteți convingător în ceea ce spuneți, pe parcursul acestei zile. Dați impresia că vă pricepeți foarte bine la fiecare domeniu despre care vorbiți, astfel că sunteți ascultat ca și cum ați fi un specialist.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Reușiți să vă păstrați starea de bine pe parcursul întregii zile, indiferent de evenimentele petrecute. Prin urmare, și rezultatele obținute astăzi vor fi excelente.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Vă înțelegeți excelent cu o persoană care se află la distanță. Este unul dintre cazurile rare în care distanța fizică nu contează deloc, din moment ce aveți multe preferințe și interese comune.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic