Luni, 18 decembrie, Luna în sextil cu Mercur și cu Jupiter vorbește despre o zi a vorbelor bune și a faptelor bune. Bine faci, bine găsești, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.

Citatul zilei: Nu aștepta. Niciodată nu va fi timpul potrivit. (Napoleon Hill)

Personalități născute pe 18 decembrie

Berbec  

Observi tot mai multe calități la o persoană pe care oricum o apreciezi mult. Fie veți deveni foarte buni prieteni, fie se întâmplă chiar mai mult decât atât: începe o relație romantică.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Deplasările tale sunt reduse la minimum, pe parcursul acestei zile. Cel mai bine te vei simți acasă sau prin preajma casei, alături de persoanele dragi. Doar deplasările obligatorii intră în plan.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Îi acorzi multă atenție persoanei iubite, care este încântată de acest lucru. Această atmosferă plăcută din viața de cuplu face bine la moral, atât pentru tine, cât și pentru partener.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Nu suporți prea multă lume în preajma ta, pe parcursul acestei zile. Tot ce dorești este compania partenerului sau a familiei, iar oricine altcineva se apropie e mai degrabă deranjant.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Te arăți ospitalier în mod constant, astfel că lumea care te-a vizitat o dată are tendința de a repeta acest gest. Iar acum, că se apropie deplasările, vei avea parte de tot mai mulți musafiri.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Se apropie sărbătorile și vrei să produci cea mai bună impresie. Pentru a reuși, nu e nevoie să faci ceva special, ci pur și simplu să te comporți cât mai natural. Așa cum ești, există suficiente lucruri de apreciat.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Observi mai multe lucruri despre care ești uimit că nu ți-au sărit în ochi mai devreme. De exemplu, descoperi o legătură ascunsă, care exista de mai mult timp între doi prieteni.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Ai mai multe idei legate de cele mai bune modalități de a-ți folosi banii. Este esențial să îi utilizezi pentru a cumpăra lucruri utile, care eventual te vor ajuta ca, pe viitor, să câștigi și mai mulți bani.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Îți mai amintești fluturașii care apăreau în stomac înainte de primele întâlniri romantice? Astăzi este posibil să retrăiești acea senzație, care te va lua prin surprindere în mod plăcut.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Ai înțeles ce își dorește persoana iubită și ai de gând să îi oferi satisfacție, măcar din când în când. De exemplu, de sărbători. Vei reuși să o faci să se simtă apreciată și iubită.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Auzi o serie de bârfe care te interesează în cel mai înalt grad. Nu pentru a le răspândi pe scară mai largă, ci pentru a-ți face o părere mai clară atât despre cei vizați, cât și despre cei care le împrăștie.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Nu lăsa o durere banală de cap sau de stomac să îți strice întreaga zi! Ia o pastilă, urmează un tratament, apoi vezi-ți de treburile obișnuite! Astfel, totul va trece mult mai repede.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Comandă o analiză astrologică previzională pentru anul 2024!

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Horoscop 2024 pentru fiecare zodie

Mercur retrograd și alte planete retrograde în 2024

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic