Marți, 30 mai, are loc un sextil între Luna din Balanță și Marte din Leu. Aspectul ne încurajează să găsim echilibrul între, pe de o parte, a ne respecta pe noi înșine și a ne îndeplini nevoile personale și, pe de altă parte, a colabora și a coopera cu ceilalți într-un mod constructiv.

De asemenea, sextilul ne invită la un plus de armonie între ceea ce facem și ceea ce simțim.

Citatul zilei: Secretul succesului tău este determinat de agenda ta zilnică. Totul se rezumă la ceea ce faci astăzi. (John C. Maxwell)

Personalități născute pe 30 mai

Berbec  

Folosește-ți energia pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor și la stabilirea armoniei în viața ta! Este ziua potrivită pentru a-ți cere scuze, dacă ai făcut o greșeală majoră, dar și pentru a ierta, la rândul tău, persoane care te-au dezamăgit.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Te simți foarte motivat și energic. Ai o forță interioară și o determinare care te vor ajuta să depășești obstacolele. Prin urmare, e indicat să te ocupi de proiectele cele mai dificile și mai ambițioase.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Astăzi, simți o nevoie sporită de intimitate și de reflecție. Este un moment potrivit pentru a-ți asculta intuiția și a te conecta cu tine însuți. Așadar, e indicat să stai, pentru câteva ore, departe de zgomotul mulțimii.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Ești atras de activitățile sociale și de interacțiunea cu prietenii și colegii. Poți fi foarte eficient în lucrul în echipă și vei obține satisfacții deosebite din colaborarea cu alte persoane.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Sextilul dintre Luna din Balanță și Marte din Leu îți aduce un plus de energie și o încredere în sine deosebită. Ai un magnetism personal puternic și o capacitate sporită de a-ți atinge obiectivele.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Simți nevoia să îți pui ordine în gânduri și să îți organizezi viața în general. E nevoie să te gândești la probleme serioase și să cauți soluții cât se poate de concrete.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Astăzi te poți baza pe prieteni, indiferent de împrejurările sau de proiectele în care ai nevoie de sprijinul lor. Vei observa, cu surprindere plăcută, că vor avea o reacție promptă și pozitivă.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Pe plan profesional, veți avea succes în acele proiecte în care vă implicați pe cont propriu. Nu e cazul să cereți prea multe sfaturi sau să căutați colaborări, deoarece propria intuiție și forță se vor dovedi suficiente.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Ești deschis la noi colaborări și te declari entuziasmat de orice propunere de implicare într-o activitate de grup. În paralel, apariția ta este dorită și apreciată de toți cei cu care interacționezi.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

E ziua potrivită pentru a te concentra pe carieră și pe obiectivele profesionale. Alte activități pot fi lăsate pentru zilele profesionale, deoarece astăzi chiar nu sunt prioritare.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Dacă găsești partenerul potrivit, vei pune la cale aventuri de-a dreptul spectaculoase pentru zilele, săptămânile și lunile următoare. Se anunță o vară de neuitat, pentru cei care au alături oamenii potriviți.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Pentru a câștiga mai mulți bani, astăzi e nevie de muncă serioasă, întinsă pe durata mai multor ore. Eventualele scurtături sau șmecherii menite să accelereze lucrurile nu vor funcționa azi.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic