Joi, 15 aprilie, are loc un sextil între Soarele din Berbec și Jupiter din Vărsător. Este un aspect frumos, armonios, care aduce optimism, noroc și fericire. În special relațiile cu prietenii și proiectele care necesită muncă de grup vor avea mult de câștigat, pe parcursul acestei zile.

Apar oportunități de creștere și dezvoltare, atât pe plan material, cât și pe plan spiritual. Ne lărgim orizonturile, descoperim căi de evoluție care până acum ne rămăseseră ascunse.

Citatul zilei: Evoluţia omului este evoluţia conştiinţei sale. Conştiinţa nu poate evolua în mod inconştient. (George Ivanovitch Gurdjieff)

Personalități născute pe 15 aprilie

Berbec  

Socializarea este în avantajul dumneavoastră, astăzi. Cu cât interacționați cu mai multe persoane, mai ales în prima parte a zilei, cu atât veți avea parte de mai multe oportunități de progres.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

O cunoștință vă ajută într-o problemă a cărei rezolvare vă aduce multă ușurare. Nu veți considera suficiente mulțumirile, ci veți ține să vă arătați recunoștința într-un fel mai deosebit.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Lucrurile merg bine la locul de muncă, în această zi. Nu numai că atmosfera e plăcută și constructivă, dar și lucrați cu spor, ceea ce poate aduce diferite bonusuri materiale.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Aveți chef mai degrabă de distracție, decât de muncă. Chiar dacă e abia mijlocul săptămânii, sunteți deja cu gândul la distracție și faceți planuri spectaculoase pentru week-end.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Sunteţi interesat mai degrabă de diferite bârfe la ordinea zilei ori de vreo pasiune nou descoperită, decât de muncă. Din fericire, sarcinile primite astăzi nu sunt din cele mai dificile.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Reușiți să dați dovadă de cumpătare, atunci când vine vorba de folosirea banilor. Nu faceți vreo cheltuială inutilă și nici nu vă lăsați păcălit de vreun comerciant lipsit de scrupule.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

În familie se poartă discuții pe teme financiare. Reușiți să cădeți de acord în legătură cu toate temele mai importante, astfel că nimeni nu are motive de nemulțumire.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Orice ieșire din rutină vă va prinde bine, pe parcursul acestei zile. Încercați să faceți ceva deosebit, pentru că oportunitățile de care veți avea parte sunt multiple!

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Chiar dacă aveţi de lucru mai mult decât v-ați fi așteptat, nu vă descurajați. Dimpotrivă, lucrați cu entuziasm şi afișați în permanență o dispoziţie bună, pe care o transmiteţi şi celor din jur.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Un prieten apropiat s-a purtat foarte frumos cu dumneavoastră, în ultima vreme. Acum, considerați că a venit momentul să vă arătați recunoștința și o faceți într-un mod impresionant.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

În ceea ce privește banii, situația se îmbunătățește, probabil începând chiar de astăzi. Sunt șanse bune să câștigați niște bani sau cel puțin să sosească vestea unui câștig.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Cei născuți în zodia Peștilor au nevoie de un plus de frumusețe și armonie în viața lor. Și trebuie să țină cont de acest lucru, atunci când aleg persoanele alături de care își vor petrece timpul.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 12-18 aprilie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic