Marți, 17 mai, Luna face o opoziție cu Mercur, ceea ce poate duce la neînțelegeri și probleme de comunicare. De asemenea, activitățile de învățare se desfășoară greoi, într-un ritm lent și cu o nevoie frecventă de pauze.

Citatul zilei: Scrie pentru a fi înțeles, vorbește pentru a fi ascultat, citește pentru a crește! (Lawrence Clark Powel)

Personalități născute pe 17 mai

Berbec  

Nu vă arătați prea curios în legătură cu câștigurile altor oameni! Nimănui nu îi convine ca cineva să pună întrebări indiscrete despre banii săi.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Nu răspândiți bârfe și zvonuri nefondate, deoarece și dumneavoastră puteți ajunge victima lor! E preferabil să vă țineți departe de astfel de discuții.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Nu e ziua potrivită pentru a vorbi deschis despre problemele dumneavoastră personale. Empatia este redusă, interlocutorul impresia că nu prea îi pasă de ceea ce aude.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

E posibil să apară neînțelegeri, pornind de la o proprietate sau o sumă de bani deținută în comun cu altcineva. Pe viitor e preferabil să evitați astfel de combinații dubioase.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Astăzi, șefii au tendința de a încerca să profite de slăbiciunile dumneavoastră. Și nici unii colegi nu sunt tocmai fairplay. Fiți cu ochii în patru!

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Ajutorul pe care vi l-a promis cineva tot întârzie să sosească. Vă convingeți că, de fapt, va trebui să vă bazați exclusiv pe forțele proprii.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Nu are rost să întrați în competiție cu persoane care, deocamdată, dispun de resurse mult mai importante decât dumneavoastră. V-ați alege doar cu frustrări.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Deveniți mai atent la ceea ce se spune în general despre dumneavoastră. Unele zvonuri vă amuză, dar altele conțin și câte o doză de adevăr.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Chiar dacă iertați, asta nu înseamnă că și uitați. Ați renunțat la ideea răzbunări, însă asta nu înseamnă că sunteți dispus să fiți iar prieten cu cineva care v-a dezamăgit.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Flirturile cu colegi de serviciu sau parteneri de afaceri nu vor duce la nimic bun, pe parcursul acestei zile. Lăsați-le pe altădată, mai bine!

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Vă aflați în compania unor persoane care vă pot aduce prejudicii de imagine. Dar nu vă pasă, atât timp cât dumneavoastră vă plac oamenii respectivi.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Tot felul de obstacole se ivesc ca din senin, atunci când vă propuneți să plecați la drum. Poate că cel mai bine ar fi să amânați deplasările pentru altădată.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic