Sâmbătă, 26 septembrie, are loc o conjuncție Lună-Saturn în Capricorn. Pot să apară unele semne de îndoială referitoare la sentimente. Nu mai suntem siguri nici pe ceea ce simțim noi, nici pe ceea ce simt alții față de noi.

Tocmai de aceea, e bine să exprimăm ceea ce se petrece în sufletul nostru. Asta va atrage sinceritatea și din partea interlocutorilor, în cele mai multe cazuri.

Citatul zilei: Îndoiala este începutul înțelepciunii. (Aristotel)

Personalități născute pe data de 26 septembrie

Berbec  

Primiți ajutorul promis, de la o persoană care vă dovedește că își respectă cuvântul. Sunteți recunoscător, mai ales că ați avut de a face și cu exemple de altă natură.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Astăzi, aveți o putere de convingere deosebită și o folosiți pentru a obține sprijinul dorit de la o persoană capabilă să îl ofere. Cu succes.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Daţi dovadă de prudenţă în modul în care vă folosiţi banii. Veți observa că, dacă nimic nu e cheltuit aiurea, veți reuși inclusiv să puneți ceva deoparte.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Astăzi, nativii Rac au o putere de convingere deosebită. Știu ce să spună și cum să se impună în fața persoanelor cu care interacționează.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Astăzi e preferabil să lucrați singur, urmând propriile idei și propriul stil de lucru. Colaborările nu vor funcționa la fel de bine ca altădată.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Vă țineți departe de orice potențial conflict. Indiferent ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, păstrați o neutralitate totală.  

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

E ziua potrivită pentru a vă face remarcat. Dacă veți realiza azi ceva deosebit, aveți garantate aprecieri pe o perioadă îndelungată de timp.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Persoanele pe care le cunoașteți azi vă fac o impresie bună. Aveți de gând să programați și alte întâlniri, pentru a vedea dacă aceasta se confirmă.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

E nevoie să dați dovadă și de un pic de șiretenie, pentru a progresa în proiectele în care sunteți implicată. O abordare directă nu constituie întotdeauna cea mai potrivită cale spre succes.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Vă treziți implicat într-un proiect despre care nu știți mare lucru. Veți avea nevoie de timp pentru a vă dezmetici, pentru a vă da seama despre ce e vorba.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Acordați atenție lucrurilor mici, pe care în alte zile mai degrabă le ignorați. Și, astfel, faceți unele descoperiri destul de interesante.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Nu vă asumați nici un risc inutil, pe parcursul acestei zile. Dimpotrivă, dați dovadă de o prudență atât în vorbă, cât și în faptă.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 21-27 septembrie 

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic