Vineri, 15 ianuarie, Luna tranzitează semnul Vărsătorului și încă se fac simțite efectele conjuncțiilor de ieri, cu Saturn, Jupiter și Mercur. Adie un vânt de libertate, de independență.

Cei capabili să dea dovadă de originalitate și creativitate vor culege cele mai multe aprecieri, pe parcursul acestei zile.

Citatul zilei: A fi original e o modalitate de a dezvălui mediocritatea celorlalţi. (Ernesto Sabato))

Personalități născute pe 15 ianuarie

Berbec  

Aveți sentimentul că puteți vorbi liber și spune tot ce aveți pe suflet, pentru că oricum nimeni nu se supără pe dumneavoastră. Și veți ști cum să profitați de această libertate.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Vă simțiți bine când aveți mai mulți ascultători, chiar și atunci când printre ei se află persoane necunoscute. Cumva, reușiți să le creați o impresie că vă cunoașteți de mai mult timp.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Este o zi potrivită pentru discuțiile serioase, purtate pe teme care de multe ori sunt trecute sub tăcere. Cumva, lucrurile se reglează și se ajunge la armonie între persoane altminteri conflictuale.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Reușiți să abordați cu zâmbetul pe buze unele subiecte fierbinți ale zilei, care nasc multiple pasiuni printre cunoscuți. Acest echilibru interior vă va fi de mare folos.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Este o zi propice pentru a discuta deschis cu partenerul de viață. Dacă aveți pe suflet ceva ce ați fi vrut demult să îi spuneți, dar nu ați îndrăznit, acum e momentul perfect pentru a o face.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Aveți de rezolvat diferite probleme birocratice sau administrative, lucru care nu e tocmai plăcut. Totuși, Fecioara e zodia care se descurcă cel mai bine, în astfel de împrejurări. Așa că nu vor fi probleme.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Astăzi, dovediți că aveți simțul umorului, reușind să descrețiți frunțile celor cu care vorbiți. Tocmai de aceea, există numeroase persoane cărora le place să vă aibă alături.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Totul e bine acasă, astfel că nu vedeți niciun rost pentru care să vă aflați în vreun alt loc. O seară liniștită, petrecută împreună cu cei dragi, reprezintă finalul potrivit pentru săptămâna de lucru.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Majoritatea drumurilor pe care le faceți astăzi se dovedesc plăcute. Întâlniți persoane cu care e plăcut să vorbești. Orice astfel de întâlnire se prelungește mai mult decât v-ați propus inițial, dar nu regretați deloc.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

E o atmosferă foarte bună la serviciu, în ultima zi de lucru din această săptămână. Tensiunile existente mai devreme dispar, iar colaborarea decurge bine, fără vreun accident.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Vorbiți frumos și aveți o atitudine civilizată și chiar politicoasă chiar și față de persoane care nu vă sunt pe plac. Datorită acestui fapt, obțineți ceea ce v-ați propus din aceste interacțiuni sociale.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Beneficiați de o susținere puternică, într-un proiect important pentru dumneavoastră. După ce îl veți duce la bun sfârșit, nu uitați să vă arătați recunoscător față de cei care vă ajută!

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 28 decembrie-3 ianuarie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic