Cel mai important eveniment astral din week-end-ul 12-13 iunie este sextilul pe care Venus din Rac îl face cu Uranus din Taur. E deschis terenul pentru aventuri amoroase de tot felul. Se ivesc tot felul de oportunități, cărora chiar și celor mai virtuoși dintre noi le vine greu să le facă față.

Week-end-ul este potrivit, de asemenea, pentru a ne dedica unor pasiuni originale, care nu sunt neapărat împărtășite de prea multă lume. Fiecare se delectează, dacă e cazul, chiar și singur, făcând ceea ce îi place.

Aventura este şampania vieţii. (G.K. Chesterton)

Personalități născute pe 11 iunie

Berbec  

Faceți unele planuri financiare care nu au vreo acoperire practică. Ar fi bine să reveniți cât mai rapid cu picioarele pe pământ, pentru că numai astfel se poate realmente îmbunătăți situația.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Reușiți să vă păstrați calmul, chiar și atunci când persoanele cu care intrați în discuție vi se par greu de suportat. Felicitări pentru stăpânirea de sine!

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

O persoană pe care o considerați apropiată vă dovedește că e de fapt altfel decât credeați. E momentul potrivit pentru a face o reevaluare. Și a vă schimba atitudinea, în consecință.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Vă încălcați unele promisiuni, însă chiar nu este vina dumneavoastră. Condiții venite din exterior sunt cele care pot să explice această aparentă lipsă de cuvânt.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Astăzi, e preferabil să stați cât mai cuminte. Dacă aveți vreo idee mai nebunească, nu acum e momentul cel mai bun să o transpuneți în practică.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Încercaţi să vă impuneţi părerea cu orie preţ, într-o dispută care nici măcar nu e importantă. Cu o astfel de atitudine, nu veți deveni tocmai simpatic.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Manevrați ceva bani, pe parcursul acestei zile. Ei intră și ies din contul dumneavoastră cu repeziciune, fără ca situația generală să se schimbe prea mult.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Binefacerile adevărate sunt cele în schimbul cărora nu se așteaptă nimic. Și despre care nici măcar nu se vorbește. Țineți minte acest lucru!

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Vă recăpătați, cu pași repezi, optimismul, de altfel specific zodiei. Aveți mare încredere în propriile forțe, care pot să depășească orice provocări.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Sunteți rezervat, atunci când primiți laude și complimente. Nu sunteți sigur dacă persoanele care le fac sunt în întregime sincere sau ascund vreun interes.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

E nevoie să faceți unele compromisuri cu rudele apropiate. Altfel, se va perpetua o atmosferă destul de neplăcută, de neîncredere reciprocă.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Pe parcursul acestei zile, e posibil să apară diferite întârzieri și amânări. Tocmai de aceea, e bine să aveți mereu un plan de rezervă, indiferent ce se întâmplă.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 24-30 mai

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic