Pe parcursul zilei de miercuri, 28 iulie, Luna părăsește semnul Peștilor și intră în Berbec. Ne îndeamnă să renunțăm la visare și la dispoziția melancolică în favoarea acțiunii. Cine va reuși, va avea de câștigat. Cine nu, poate să fie depășit de alte persoane, mai active.

Citatul zilei: Orice creştere depinde de activitate. Nu există dezvoltare din punct de vedere fizic sau intelectual fără efort, iar efortul înseamnă muncă. (Calvin Coolidge)

Personalități născute pe 25 iunie

Berbec  

Nu sunteţi deplin mulţumit de situația dumneavoastră financiară, astfel că încercaţi să luaţi diferite măsuri, pentru a reduce cheltuielile. Aceste măsuri sună bine, dar nu sunt simplu de pus în aplicare.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Profitaţi de încrederea pe care v-o arată persoana iubită pentru a o face să accepte alegerile dumneavoastră. Asta e valabil chiar şi în cele mai banale împrejurări.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Aveţi tendinţa să vă lăudaţi cu ceea ce puteţi să faceţi. Totuși, unele din vorbele pe care le spuneţi sunt rostite doar pentru a face impresie frumoasă, fără a avea acoperire practică.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Chiar dacă încercaţi să prezentaţi în glumă unele veşti mai puţin plăcute, nimeni nu pare dispus să le accepte cu uşurinţă.  E preferabil adevărul, rostit verde în față.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Astăzi, aproape fiecare persoană din familie pare că doreşte altceva decât celelalte. Şi, în astfel de condiții, se poate ajunge la discuții aprinse, întinse pe mai multe ore.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Vă pregătiți și așteptați cu nerăbdare un eveniment programat de mai mult timp. Din fericirea, nu vă va dezamăgi, ci se va dovedi la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Munciţi cu multă însuflețire la proiecte care vă plac. Datorită acestui fapt, găsiţi diferite metode care vă fac lucrul mai uşor şi, în acelaşi timp, mai performant.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Deveniţi mult prea vorbăreţ pentru gusturile unora dintre apropiaţii dumneavoastră, cărora ajungeți să le faceţi capul calendar. Din fericire, vă va trece destul de repede.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Există riscul ca astăzi să vorbiţi despre amănunte personale cu cine nu ar trebui. Cuvintele nu mai pot fi luate înapoi, astfel că veți avea suficient timp să vă gândiți la greșeala făcută și să o regretați.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

V-ați săturat să ascultați lamentările unei persoane care se plânge întruna, atât cu, cât și fără motiv. Vă decideți că este mai important să vă vedeți de propriile probleme.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Aveți diferite idei originale, pe care apropiații le ascultă cu multă uimire. Și pe care nu par dispuși să le împărtășească, cel puțin nu în prezent. Veți avea nevoie de timp pentru a-i convinge.  

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Încercați ca astăzi să nu faceți afirmații pe care nu le puteți dovedi! Altfel, e posibil să aveți probleme, cu cei pe care îi aduceți în discuție, în acest fel neinspirat.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 14-20 iunie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic