În primele ore ale zilei de joi, 24 noiembrie, are loc Luna Nouă în Săgetător (conjuncție Soare-Lună în Săgetător). Astăzi, putem face planuri pentru călătorii în străinătate sau putem să pornim deja la drum. De asemenea, relațiile cu alte culturi și civilizații sunt privilegiate.

Pe de altă parte, pot fi demarate cu succes și proiecte care presupun studiu, mai ales dacă e vorba despre domenii despre care avem deja unele cunoștințe.

Citatul zilei: Educația este pâinea sufletului. (Giuseppe Mazzini)

Personalități născute pe 24 noiembrie

Berbec  

Vă lăsați ușor impresionat și vă vine foarte greu să refuzați orice rugăminte pe care v-o adresează persoanele din jurul dumneavoastră. Unele dintre ele au înțeles acest lucru și încearcă să profite.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

O cunoștință are tot felul de idei, unele mai dubioase decât celelalte. Vă abțineți cu greu să nu izbucniți în râs, atunci când îi ascultați propunerile și planurile de viitor.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

E posibil ca în familie să intre o sumă de bani neașteptată. Îndată, începeţi să vă faceţi planuri, fiecare având propriile idei în legătură cu cheltuielile și investițiile ce ar trebui făcute.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Cei dragi își demonstrează într-un mod foarte plăcut aprecierea pe care v-o poartă. Vă prinde vine o astfel de confirmare, din când în când, pentru propriul confort emoțional.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Încercați să convingeți o persoană mai în vârstă să își schimbe modul de a gândi. Tentativa este total lipsită de șanse. Chiar nu are rost să vă irosiți energia în astfel de direcții.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

În momentul în care vă dați seama că metodele obișnuite de acțiune nu funcționează, încercați să le schimbați cu altele noi! Altfel, nu vă puteți aștepta vreodată la progrese reale.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Proiectele dumneavoastră de viitor sunt frumoase, dar finanțarea lor ar necesita existența unor sume de bani pe care deocamdată nu le aveți. Așa că va trebui să aveți răbdare.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Aveți nevoie de susținere, pentru a vă pune în practică proiectele de viitor. E necesar să vă arătați mai diplomat, pentru că doar astfel veți reuși să convingeți alte persoane să vi se alăture.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Nu faceți compromisuri nici măcar în situații în care acestea v-ar aduce unele avantaje. Preferați să știți că v-ați urmat principiile și că nimeni nu vă are cu ceva la mână.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

În viața de cuplu este nevoie de o propunere îndrăzneață și originală, care să spargă monotonia. Partenerul de viață ar avea o reacție extrem de favorabilă.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Unele lucruri merg de la sine, astfel că nu e nevoie de mare efort, pentru a le face să se întâmple. În schimb, astăzi sunteți supus și unei probe pentru trecerea căreia chiar e necesară întreaga dumneavoastră putere de concentrare.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Trebuie să vă arătați sincer, pentru a face ordine în viaţa dumneavoastră sentimentală. Altfel, se prelungeşte la nesfârşit o situaţie neplăcută, lipsită de orice claritate.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic