Luni, 27 martie, Marte tranzitează primele grade ale zodiei Racului. Emoțiile sunt foarte intense pe parcursul acestui tranzit. Ies la suprafață inclusiv episoade din trecut cu o mare încărcătură emoțională, care trebuie discutate deschis și lămurite.

Pentru a avea parte de succes în lume, trebuie să începem prin a pune lucrurile în ordine acasă, în familie.

Citatul zilei: Trăiesc în mica mea lume. Dar e în ordine, aici mă cunoaște toată lumea. (Lauren Myracle)

Personalități născute pe 27 martie

Berbec  

Nu țineți neapărat să cumpărați lucruri noi, ci mai degrabă vă bucurați de cele vechi. De asemenea, preferați să petreceți cât mai mult timp în locuri familiare, în care vă simțiți în deplină siguranță.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Aveți multe lucruri de spus și, cumva, găsiți o cale să o faceți. Programați diferite întâlniri sau cel puțin inițiați unele convorbiri telefonice ori pe rețelele sociale.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Aveți energia necesară pentru a lucra mai mult decât ați făcut-o în ultimele săptămâni și luni. Unii Gemeni își găsesc un job suplimentar sau, oricum, o sursă nouă de venit.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Vă simțiți plin de energie, cu o capacitate de lucru mult superioară celei avute în ultimii aproape doi ani. Puteți să profitați de tranzitul lui Marte prin zodia natală pentru a duce la bun sfârșit inclusiv unele proiecte foarte dificile.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Aveți nevoie să petreceți mai mult timp singur, pentru câteva săptămâni. Există mai multe idei care trebuie clarificate. Și chiar și pe plan sentimental este nevoie să vă dați seama ce anume simțiți.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Proiectele de grup și lucrul în echipă sunt favorizate de astre, în perioada următoare. Reușiți să colaborați bine cu tot felul de oameni, oricât de diferiți ar fi între ei.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Succesul pe care îl obțineți nu vi se pare niciodată suficient. Oricât de bine ar merge lucrurile pe plan profesional, simțiți nevoia să realizați și mai mult. Vă veți impune, astfel, un ritm susținut.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

E nevoie să vizitați locuri noi și să cunoașteți oameni diferiți și interesanți. De asemenea, veți avea mult de câștigat dacă veți diversifica sursele de informare la care apelați.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Începe o perioadă în care Săgetătorii pot să facă diferite investiții, care se pot dovedi foarte profitabile. E bine să se gândească la modalități de a pune banii la lucru, pentru a produce alți bani.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Parteneriatele și colaborările pot să îi aducă multe beneficii Capricornului, în perioada următoare. Reprezentanții acestei zodii au inclusiv șansa de a găsi noi parteneri, inclusiv pe plan amoros.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Cu Marte în casa muncii, Vărsătorii se vor concentra foarte bine asupra fiecărei sarcini primite în perioada următoare. Vor fi atenți la fiecare detaliu și vor reuși să facă lucruri de-a dreptul excepționale.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Atenția Peștilor e îndreptată mai degrabă în direcții care țin mai degrabă de joc și distracție, decât de muncă și responsabilități mai serioase. O cale de mijloc ar fi să abordați unele proiecte serioase ca și cum ar fi în joacă.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic