Joi, 23 septembrie, Venus în opoziție cu Uranus ne face instabili și greu de satisfăcut. Nu știm cu adevărat ce vrem, iar unii dintre noi știu doar că vor altceva decât ceea ce au.

Într-o astfel de zi, izbucnirile nervoase nu pot fi evitate tocmai ușor. De aceea, e preferabil să ocolim subiectele mai complicate.

Citatul zilei: Singura diferenţă între un capriciu şi o pasiune de-o viaţă este că întotdeauna capriciul durează puţin mai mult. (Oscar Wilde)

Personalități născute pe 22 septembrie

Berbec  

Nu vă plac oamenii care încearcă să impună schimbări cu forţa. Întotdeauna ați preferat să vă stabiliți singur prioritățile și să luați decizii pe cont propriu, iar asta nu se va schimba.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Diferite persoane de la locul de muncă încearcă să profite de bunăvoinţa pe care le-o arătați, pentru a-şi uşura propriile sarcini. Însă nu veți accepta să faceți munca altora.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Astăzi cheltuiți o sumă importantă de bani de dragul unei persoane apropiate. Acest gest vă va aduce bucuria de a o vedea mulțumită, dar va genera și unele probleme financiare.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Chiar și atunci când vă aflați într-o competiție deschisă cu cineva, aveți grijă să nu supărați sau jigniți persoana respectivă. Dacă mai mulți semeni de-ai noștri s-ar comporta așa, am trăi într-o lume mai bună.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Un cunoscut scapă basma curată orice ar face, oricâte reguli ar încălca, sau cel puțin asta e impresia dumneavoastră. Totuși, nu vă sfătuim să o imitați, deoarece veți vedea că de fapt totul are o limită.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Există riscul ca astăzi să cheltuiți o sumă consistentă de bani într-o manieră nu tocmai inspirată. Poate că ar fi mai bine să lăsați pe altădată deciziile financiare majore.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Aveți mult de lucru la serviciu și, în plus, apar și unele obligații sociale. Practic, fiecare minut al acestei zile este ocupat cu ceva, fără să existe cu adevărat timp liber.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

E posibil să vă treziți că cineva încearcă să dea vina pe dumneavoastră pentru greșeli care de fapt îi aparțin. Nu veți accepta să se întâmple așa ceva, ci îl veți pune rapid la punct.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

E nevoie de decizii clare și de eforturi susținute, pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Dacă așteptați cumva ca lucrurile să se schimbe de la sine sau să pice bani din cer, veți fi dezamăgit.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Manifestați umor de bună calitate, pe care doar cunoscătorii îl pot aprecia la adevărata valoare. Nici nu vă dorești mai mult decât atât – glumele dumneavoastră nu sunt rezervate oricui.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Știți că va trebui să vă schimbați parțial stilul de muncă și să învățați unele lucruri noi, însă nu vreți să o faceți astăzi. Mai amânați puțin, atât cât se poate.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Vă simțiți nedreptățit la locul de muncă și luați atitudine imediat. Altfel, vă temeți că astfel de gesturi se pot repeta și pe viitor. Ceea ce nu aveți de gând să acceptați.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 14-20 iunie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic