Week-end-ul 27-28 noiembrie aduce un plus de libertate și neconformism, datorită Lunii în trigon cu Uranus. E vremea potrivită ca fiecare să își facă de cap, fără teama că va ieși prea mult în evidență, de vreme ce destule persoane se vor comporta la fel de liber.

Citatul zilei: Să minți cu originalitate este aproape mai bine decât să repeți adevărul spus de un altul. (Dostoievski)

Personalități născute pe 26 noiembrie

Berbec  

Un secret e pus în pericol și faceți tot ce vă stă în putință pentru a evita dezvăluirea lui. Trebuie să aveți mare grijă cu cine vorbiți despre subiecte personale, de acum înainte.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Posibil să nu fiți pregătit pentru toate lucrurile care vi se întâmplă astăzi. Tocmai de aceea, e bine să vă alegeți cu grijă însoțitorii – dacă dumneavoastră nu sunteți pe fază, prezența lui de spirit vă va fi de folos.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

O persoană de obicei severă și autoritară se poartă cu dumneavoastră mai bine decât a făcut-o în trecut. Nu știți ce a provocat această schimbare de atitudine, dar chiar vă bucură.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Aveți un spirit de observație foarte ascuțit, pe parcursul acestei zile. Datorită acestui fapt, veți remarca multe lucruri neașteptate, la toate persoanele cu care interacționați

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Apare o oportunitate deosebită, pe plan financiar. E vorba de un domeniu în care nu v-ați mai încercat șansa, în trecut, dar care cât de curând se poate dovedi profitabil.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Partenerul de viață are o multe treburi pe cap, care îi ocupă destul timp. Prin urmare, e posibil ca astăzi să vă acorde mai puțină atenție decât ați fost obișnuit. Poate ar fi o idee bună să îi oferiți sprijinul dumneavoastră.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Sunteți alături de oamenii pe care îi iubiți, atât la bine, cât și la rău, atât atunci când se poartă bine, cât și când vă dezamăgesc. Vi se pare normal să le acordați susținerea celor dragi.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Odată cu apropierea sfârșitului de an, sunteți cu gândul mai mult la viitor, decât la prezent. Faceți tot felul de planuri pentru 2021, pe care le doriți în același timp îndrăznețe, dar și realiste.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Evitați să le vorbiţi celor dragi despre problemele cu care vă confruntaţi. Nu vreți să îi faceţi şi pe ei să cadă pe gânduri, deoarece sunteți convins că vă puteți descurca pe cont propriu.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Știți cum să vă urmăriți obiectivele, chiar și atunci când condițiile sunt potrivnice. Nicio sursă de distragere nu este suficient de puternică pentru a vă face să vă uitați scopurile.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Uneori, vi se întâmplă să fiți cu capul în nori şi să nu vă amintiți de unele promisiuni. Cei cărora le-ați făcut nu vă vor lăsa însă prea mult timp, ci o să vă amintească ei despre ce era vorba.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Sunteți adâncit în gânduri, meditativ, având preocupări sensibil diferite de cele ale cunoscuților. Tocmai de aceea nu vorbiți despre ele – părerea lor nu v-ar ajuta în vreun fel.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 14-20 iunie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic