Vineri, 27 noiembrie, Mercur în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn. Capacitatea de analiză este mai puternică decât de obicei. Dacă ne concentrăm, vom înțelege lucruri care ne erau inaccesibile până acum.

De asemenea, putem să aflăm diferite secrete ale persoanelor din jur. Știm în ce direcție să privim, ce întrebări să punem , la ce amănunte să fim atenți.

Citatul zilei: Măiestria ta depinde de concentrare, răbdare şi practică. Nu de noroc. (Robin Sharma)

Personalități născute pe data de 27 noiembrie

Berbec  

Puneți mult suflet în proiectele de la locul de muncă, poate mai mult decât ar fi cazul. Înflăcărarea cu care vă susțineți opiniile aduce succes, dar poate trezi și unele rivalități.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Apar veşti neaşteptate, legate de o posibilă deplasare, programată să aibă loc în curând. Planurile dumneavoastră vor cunoaşte câteva schimbări semnificative.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Vorbiți într-un mod prea neglijent despre unele probleme personale. Îi faceți să se simtă incomod și pe cei despre care e vorba, dar și pe cei care vă ascultă.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

E timpul să depășiți dificultățile de comunicare pe care le aveți cu o persoană care, de altminteri, vă place. Încercați, totuși, să vorbiți cu ea cât mai sincer și deschis!

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

E bine să găsiți o măsură și un ritm constante, în activitatea pe care o desfășurați. Nu e în regulă să alternați perioade de lâncezeală cu perioade de supraefort.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Șanse bune pentru ceva evenimente pe plan amoros, astăzi. Poate fi vorba chiar de dragoste la prima vedere. Sau poate aveți parte de o declarație venită din partea unei persoane la care nici nu v-ați fi gândit, în acest context.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

La locul de muncă, aveți parte de sarcini complicate și, în același timp, neplăcute. Dar asta nu înseamnă că nu le veți rezolva cu succes. Dimpotrivă, chiar vă faceți remarcat în sens pozitiv.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

Posibil ca azi să acordați prea multă importanță unor subiecte care nu vă privesc în mod direct. Încercați să nu vă mai consumați energia în astfel de direcții!

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Poate să apară, astăzi, o cheltuială neașteptată, pe care nu o puteți evita. Așa că va trebui să găsiți repede o soluție, pentru a pune la loc acești bani.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Buna părere pe care o aveți despre propria persoană, nu poate fi zguduită de nicio critică. Iar această atitudine vă ajută să dați un bun randament în ceea ce faceți.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Ascundeți față de unele persoane adevăratele dumneavoastră intenții și sentimente, deoarece nu puteți avea încredere în oricine. E nevoie de un proces de selecție, de testarea celor cu care interacționați.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Munca desfășurată în echipă dă cele mai bune rezultate, pe parcursul acestei zile. Dacă vreți să vă bucurați de succes, ideal e să vă alăturați unui grup și să lucrați cât mai bine pentru obiectivul comun.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic