Marți, 25 ianuarie, Luna face o cuadratură cu Mercur, dar și aspecte armonioase cu Marte și Jupiter. Este, deci, ziua potrivită pentru acțiune, nu pentru vorbe și povești.

De asemenea, astăzi impresionăm prin spirit de observație și buna capacitate de analiză. Observăm inclusiv multe lucruri pe care alții încercau să le ascundă.

Citatul zilei: Un gram de acțiune valorează mai mult decât o tonă de teorie. (Ralph Waldo Emerson)

Personalități născute pe 25 ianuarie

Berbec  

O persoană apropiată vă descoase întruna, punând tot felul de întrebări despre lucruri pe care vreți mai degrabă să le păstrați sub tăcere. Dacă va continua astfel, va sfârși prin a vă enerva.

Berbecul, războinicul zodiacului - autoportretul zodiei 

Taur

Chiar dacă vă face plăcere să oferiți sfaturi, nu trebuie să exageraţi. Unele persoane vor crede că nu aveţi încredere în ele şi în capacitatea lor de a lua decizii pe cont propriu.

Taurul, mâncăciosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Gemeni

Există o persoană căreia să îi puteți vorbi cu încredere despre tot ceea ce vă frământă. Existența sa alături de dumneavoastră vă oferă un grad ridicat de confort emoțional.

Gemenii, spiridușii zodiacului - autoportretul zodiei 

Rac

Sunteți prea agitat, astfel că îi agitați și pe cei din jur. Ca să nu creați tot felul de probleme, ideal este să vă canalizați energia în primul rând spre muncă, nu spre bârfe sau alte lucruri superficiale.

Racul, familistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Leu

Cea mai mare dorință pe care o aveţi astăzi este să obţineţi aprecierea celor din jur. Vreți să auziţi cum tot mai multă lume laudă eforturile pe care le depuneţi și rezultatele pe care le obțineți.

Leul, liderul zodiacului - autoportretul zodiei

Fecioară

Dacă analizați  prea mult lucrurile şi căutați să explicaţi fiecare amănunt, pierdeţi imaginea de ansamblu. Este, deci, important să acordați atenție și imaginii generale.

Fecioara, criticul zodiacului - autoportretul zodiei 

Balanță

Este o zi pe placul Balanței, în care această zodie se poate dedica preocupărilor artistice sau frumosului în general. Puteți fie să creați ceva, fie să vă bucurați de lucruri frumoase create de alții.

Balanța, romantica zodiacului - autoportretul zodiei 

Scorpion

E vremea să îi amintiți unei persoane prea băgăcioase că ar fi mai bine să își vadă de treaba sa. Altfel, va avea ocazia să cunoască latura mai puțin plăcută, plină de venin, a Scorpionului.

Scorpionul, ocultistul zodiacului - autoportretul zodiei 

Săgetător

Astăzi vă vine greu să stăpâniţi agitaţia care v-a cuprins. Cum orice tentativă de a vă liniști eșuează, cel mai bine ar fi să consumați energia în exces muncind sau chiar făcând ceva exerciții fizice.

Săgetătorul, călătorul zodiacului - autoportretul zodiei 

Capricorn

Demonstrați că știți să îi ascultați pe cei care au probleme. De aceea capătă încredere în dumneavoastră și vă împărtășesc tot felul de lucruri despre care nu discută cu nimeni altcineva.

Capricornul, seriosul zodiacului - autoportretul zodiei 

Vărsător

Imaginația dezlănțuită a Vărsătorului construieşte diferite scenarii, unul mai ciudat decât celălalt. LE puteți folosi pentru a crea ceva original, dar și pentru a șoca persoane care nu sunt obișnuite să gândească prea original.

Vărsătorul, excentricul zodiacului - autoportretul zodiei 

Pești

Ritmul în care creșteți financiar este bun, dar simțiți că s-ar putea și mai bine. Vă gândiți ce ați putea face, concret, chiar acum, pentru a îmbunătăți și a grăbi lucrurile.

Peștii, sensibilii zodiacului - autoportretul zodiei  

Horoscop săptămânal 14-20 iunie

Găsiți AICI un autoportret sincer al fiecărei zodii. 

Și sugestii despre cadourile potrivite pentru fiecare zodie 

Răspunsuri la cele mai recente consultații de astrologie și tarot prin sms 

Analize astrologice - oferta completă Club Mistic