Mesaje primite pe 29 Februarie

1. Andrei, 12.05.1985, mesaj trimis pe 29 Februarie, Ce șanse sunt să mă împac cu R? Șansele sunt foarte mici. În plus, o reîmpăcare nu ar fi spre binele niciuneia dintre persoanele implicate. Problemele ar urma să reapară destul de repede și apoi ar veni o nouă despărțire, cu suferința de rigoare. E preferabil ca fiecare să continue pe drumul propriu. 2. Cris, 21.01.1983, mesaj trimis pe 29 Februarie, A citit O mesajele mele de după 12 februarie? Dacă da, ce ar răspunde și nu îndrăznește? A citit cea mai mare parte a mesajelor pe care i le-ați trimis după 12 februarie. Practic, nu are ce să răspundă, deoarece e foarte nehotărât și rezervat. 3. Cris, 21.01.1983, mesaj trimis pe 29 Februarie, Ce îl oprește pe O să comunice cu mine? Are probleme personale, inclusiv de natură financiară. E copleșit de diferite griji, care îi dau o stare generală proastă și nu îi dau dispoziția necesară pentru a e ocupa de altceva.

Mesaje primite pe 28 Februarie

1. Andreea, 02.03.1986, mesaj trimis pe 28 Februarie, Întrebare pe email Răspuns pe email Mesaje primite pe 22 Februarie 1. ?, 22.02.1990, mesaj trimis pe 22 Februarie, Vreau să aflu dacă părinții mei vor afla de o greșeală făcută de mine. Părinții nu vor afla de această greșeală. Nu am primit un email de la dumneavoastră și nici nu ați scris în mesaj o adresă la care să vă trimitem răspunsul.

Mesaje primite pe 19 Februarie

1. AK, 01.03.1983, mesaj trimis pe 19 Februarie, Cine a spus colegelor mele despre viața personală? Cu cine voi lucra? O persoană care s-a aflat în conflict cu mai multă lume a vorbit despre viața dumneavoastră personală. Nu v-a vizat în mod special, ci a spus lucruri urâte și a făcut diferite dezvăluiri despre mai multe persoane, pur și simplu din frustrare și din dorința de a face rău. Foarte probabil, persoana respectivă chiar v-a amenințat, anterior, sau măcar a lăsat să se înțeleagă că e supărată pe dumneavoastră. Pe viitor, cea mai bună colaborare va fi cu un bărbat care deține o funcție de conducere.

Mesaje primite pe 13 Februarie

1. Ada, 09.04.1951, mesaj trimis pe 13 Februarie, Ce perioadă este mai bună pentru noi amenajări în apartament/mobilă/zugrăvit? Luna martie, în ansamblul ei, este potrivită pentru astfel de activități, dacă este vorba despre casa dumneavoastră sau dacă sunteți direct implicată în lucrări. 2. Crys, 18.09.1972, mesaj trimis pe 13 Februarie, Care va fi evoluția mea profesională? Este o perioadă foarte stresantă la serviciu. Sunt în pericol să îmi pierd jobul? Mulțumesc. Perioada mai complicată a trecut, deocamdată, iar lucrurile vor evolua mai bine la serviciu, pentru aproximativ două luni. Deci, pentru moment, pericolul de a vă pierde jobul s-a diminuat. Din aprilie-mai, unele probleme vor reapărea, însă veți fi mai pregătită să le faceți față și să dați răspunsurile potrivite. Vremea deciziilor majore va veni la sfârșitul anului, în perioada octombrie-decembrie. Atunci, trebui să țineți cont – inclusiv când e vorba de probleme extrem de practice – de propriile sentimente, de starea emoțională pe care o veți avea.

Mesaje primite pe 12 Februarie

1. Lena, 04.03.1986, mesaj trimis pe 12 Februarie, Care sunt intențiile lui M. în ceea ce mă privește? Merită să-i acord o șansă? M. nu are intenții bine definite. Vă place și ar vrea să aveți o relație mai apropiată. Atracția este în principal la nivel fizic. Pentru a vedea dacă e posibil ceva mai mult decât o aventură de scurtă durată, ar fi utilă data lui de naștere.

Mesaje primite pe 11 Februarie

1. Raluca, 12.10.1996, mesaj trimis pe 11 Februarie, Îmi voi schimba locul de muncă în următorul an? Sunt șanse mari să vă schimbați locul de muncă în ultimele trei luni ale anului (octombrie, noiembrie, decembrie). În interiorul acestui interval, șansele cresc pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul anului. 2. Timea, 13.02.1979, mesaj trimis pe 11 Februarie, Întrebări pe email Răspunsuri pe email 3. Andreea, 13.02.1986, mesaj trimis pe 11 Februarie, Întrebare pe email Răspuns pe email

Mesaje primite pe 10 Februarie

1. Carmen, 13.02.1982, mesaj trimis pe 10 Februarie, Întrebare pe email Răspuns pe email

Mesaje primite pe 09 Februarie

1. Loredana, 29.07.1989, mesaj trimis pe 09 Februarie, Ce viitor voi avea de acum încolo? Întrebarea este mult prea complexă pentru a putea oferi un răspuns în acest spațiu limitat. Voi oferi, totuși, câteva direcții, referitoare la un termen mediu. 2020 este un an în care e bine să vă concentrați pe carieră și pe tot ceea ce înseamnă viață socială și profesională. Pentru a avea succes, e nevoie să vă organizați mai bine, să deveniți mai eficientă în ceea ce faceți. Și să renunțați la unele obiceiuri sau pasiuni care vă fac mai degrabă să pierdeți timp și energie, decât să vă ajute cu ceva. În acest an, este direct vizat și planul relațional. În martie, apoi la sfârșit de iulie și început de august și mai ales la sfârșit de octombrie și început de noiembrie au loc evenimente importante, cu efecte asupra planului relațional. Acum puteți să cunoașteți un viitor partener sau să faceți un pas important într-o relație deja existentă. Prima parte a lui 2021 va aduce cu sine o schimbare profundă de perspectivă și de planuri pentru viitor. Vă veți da seama mai bine ce vi se potrivește și ce nu, ce vă aduce satisfacție și ce vă împiedică să evoluați. 2. Loredana, 29.07.1989, mesaj trimis pe 09 Februarie, În cât timp va răspunde? Nu ați precizat la cine anume se referă întrebarea, despre al cui răspuns este vorba. Ținând cont de informațiile puține avute la dispoziție, rezultă totuși că acest răspuns e cel mai probabil să apară pe parcursul lunii martie.

Mesaje primite pe 04 Februarie

1. Alina, 13.02.1990, mesaj trimis pe 04 Februarie, Întrebare pe email (evannow2004@yahoo.com) Răspuns pe email