Mesaje primite pe 30 Iulie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 30 Iulie, Ce părere a avut Alex de mesajul de la mine? Vom ieși ca amici? A analizat mesajul și i s-a părut în regulă. E de așteptat ca acest lucru să se întâmple, să ieșiți cu prieteni, dar după mai multe explicații și clarificări. Se poartă foarte rațional, nu lasă loc pentru sentimente, în această perioadă. 2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 30 Iulie, Ce părere a avut Alex despre invitația mea? De ce nu mi-a dată un răspuns concret? A avut o părere bună despre invitație. Nu a dat u7n răspuns concret deoarece nu era sigur unde va duce acceptarea invitației, cum vor evolua evenimentele ulterior.

Mesaje primite pe 29 Iulie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 29 Iulie, De ce relația dintre S și N este mai facilă? Să mă tem de N că ar duce vorba? Aspecte materiale pozitive sau măcar perspective de îmbunătățire a lucrurilor pe acest plan sunt cele care au provocat schimbări între S și N. Există o senzație că se pot proteja reciproc sau își pot proteja interesele. Există riscul ca N să ducă vorba. 2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 29 Iulie, Părinții mei știu acest lucru? Au investit foarte mult în teren, au achiziționat o parte din el. Părinții dumneavoastră știu despre această variantă. Ea a fost adusă în discuție de față cu ei, fără să fie prezentată ca o certitudine, ca un plan clar. Nu s-au declarat de acord. Dacă se ajunge ala așa ceva, vor avea diferite obiecții.

Mesaje primite pe 28 Iulie

1. Ak, 01.03.1983, mesaj trimis pe 28 Iulie, Aș dori să aflu dacă soțul meu și familia lui au făcut ceva periculos cu contractul de casă al apartamentului în care locuim. Merită să fiu supărată Există diferite planuri ale socrilor, în legătură cu apartamentul. Este necesară o discuție sinceră și clarificarea lucrurilor. Nu trebuie să mai acceptați această atitudine secretoasă a lor. 2. Lex, 20.03.1980, mesaj trimis pe 28 Iulie, Ce trebuie să fac ca să fie bine cu serviciul? Trebuie să schimb job, atitudine sau să înființez o firmă? Înființarea unei firme poate fi o soluție. Între jumătatea lui septembrie și jumătatea lui noiembrie, o astfel de inițiativă are susținere astrală și ar fi ok ca firma să se „nască“ în intervalul respectiv. De asemenea, ar putea fi util dacă ați putea oferi activității dumneavoastră o anvergură internațională sau dacă ați colabora cu persoane din străinătate. Începând cu februarie 2021, va fi mai bine pe plan profesional, în general. Atunci începe o perioadă mai norocoasă și propice dezvoltării.

Mesaje primite pe 27 Iulie

1. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 27 Iulie, Simona, sora mea – ce intenții are cu proprietatea de la munte? Vrea să vândă toate bunurile părinților mei? Menționez că ea, de 15 ani de zile, din a Ca profil astrologic general, ea nu va dori să renunțe la acest gen de viață și de manageriere a proprietăților și a banilor – atât a celor personali, cât mai ales a celor proveniți de la alte persoane. Referitor la proprietatea despre care întrebați, are intenții de a o vinde, care încă nu au fost conturate deplin. Cele mai mari șanse ca ea să facă o astfel de vânzare sunt mai degrabă pe parcursul anului viitor. 2. Dia, 19.10.1977, mesaj trimis pe 27 Iulie, Ce părere și intenții relaționale are Nicoleta vizai de noi? Mulțumim! Nicoletei i se pare dificil să interacționeze cu dumneavoastră și, de multe ori, se simte inconfortabil atunci când o face. Intențiile ei față de dumneavoastră sunt centrate în jurul ideii de competiție. Vrea să facă lucrurile mai bine și vrea, de asemenea, să obțină unele avantaje în interacțiunile pe care le aveți. 3. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iulie, Cum vor evolua lucrurile între mine și Alex în viitorul apropiat? Pe termen scurt, va avea loc o creștere a atracției fizice. Totuși, emoțional, lucrurile se mențin mai degrabă într-o zonă care ține de prietenie, decât într-una ce ar putea fi caracterizată drept o idilă. Sunt bine-venite discuții despre călătorii și despre locuri de vizitat. Deocamdată, doar discuții. 4. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 27 Iulie, Care este perioada optimă pentru a-l invita pe Alex la o cafea? Pe 31 iulie ați putea face o încercare, în acest sens. Apoi, mai multe zile favorabile legate sunt între 6 și 9 iulie.

Mesaje primite pe 26 Iulie

1. Anca, 27.07.1981, mesaj trimis pe 26 Iulie, Întrebare pe email Răspuns pe email 2. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 26 Iulie, Este atras de mine fizic Alex? Ce simte pentru mine? Alex este atras de dumneavoastră din punct de vedere fizic. Nu va acționa însă ușor, pe acest plan. Are sentimente pozitive, vă place. Problema e că el este un bărbat prea centrat pe sine.

Mesaje primite pe 25 Iulie

1. Mădălina, 28.04.1994, mesaj trimis pe 25 Iulie, Mihai se va întoarce la mine? Dacă da, când? Șansele ca Mihai să se întoarcă sunt foarte mici. E preferabil să vă îndreptați atenția spre un alt bărbat.

Mesaje primite pe 24 Iulie

1. Alex, 13.09.1981, mesaj trimis pe 24 Iulie, Cum va evolua relația cu E. L.? Există șanse de căsătorie? Relația cu E. L. are șanse foarte mari să evolueze într-o căsătorie. Aveți o compatibilitate bună și, inclusiv din punct de vedere karmic, amândoi aveți de câștigat dintr-o relație pe termen lung. E de așteptat ca lucrurile să evolueze rapid în direcția căsătoriei, în cel mult un an și jumătate de acum înainte.

Mesaje primite pe 21 Iulie

1. Jeje, 25.05.1987, mesaj trimis pe 21 Iulie, Ce șanse am în dragoste? Voi avea copii? După cel puțin o experiență amoroasă neplăcută, care provoacă suferință, urmează o căsătorie, întemeierea unei familii alături de un bărbat. Șansele de copii sunt bune, cel mai probabil fiind să aveți un băiat.

Mesaje primite pe 19 Iulie

1. Anca, 14.07.1981, mesaj trimis pe 19 Iulie, Întrebare pe email Răspuns pe email 2. Andreea Gabriela, 22.10.1996, mesaj trimis pe 19 Iulie, Profesie Vi se potrivește o profesie care să implice în mod constant noi provocări, care să ceară acțiune și inovație din partea dumneavoastră. Aveți o timiditate înnăscută, pe care e nevoie să o depășiți, atunci când vine vorba de carieră. Și o puteți face dezvoltând încrederea în sine, ajungând să stăpâniți bine un anumit domeniu. Apoi, cu timpul vă puteți dezvolta capacități de lider, aveți capacitatea de a face lumea să vă asculte sau să vă urmeze, atunci când acționați în mod natural și creativ. Puteți să vă dezvoltați cariera în mai multe direcție. Una dintre ele se referă la toate profesiile care implică purtarea unei uniforme. Același lucru e valabil pentru cele care au legătură cu sportul (fără să fiți neapărat sportiv) sau cer spirit de competiție. O șansă neașteptată pe plan profesional poate să vină, prin intermediul unui prieten, la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor. 3. Cristiana, 24.10.1995, mesaj trimis pe 19 Iulie, Orele norocoase Ați scris că doriți răspunsul pe email, dar în mesaj nu am găsit un email. Puteți repeta întrebarea – sau pune altă întrebare – dacă ne scrieți pe adresa evannow2004@yahoo.com.

Mesaje primite pe 16 Iulie

1. Alina, 26.07.1985, mesaj trimis pe 16 Iulie, Întrebare pe email Răspuns pe email

Mesaje primite pe 13 Iulie

1. Alina, 26.07.1985, mesaj trimis pe 13 Iulie, Întrebare pe email Răspuns pe email

Mesaje primite pe 12 Iulie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 12 Iulie, Este o idee bună să-l invit pe Alex la o plimbare vineri? Cum vor evolua lucrurile? Apare – la fel la o întrebare anterioară – senzația lui că e greu, o anumită reținere față de apropiere. Răspunsul despre întâlnire este tardiv, astfel că puteți reveni cu o întrebare pe email evannow2004@yahoo.com, la care vă vom răspunde gratuit.

Mesaje primite pe 03 Iulie

1. Cris, 21.01.1983, mesaj trimis pe 03 Iulie, Este O grav bolnav sau are pe cineva grav bolnav în familie? O. are o stare de sănătate bună. E puțin obosit și lipsit de energie, dar nu se confruntă cu vreo boală serioasă. Nici în familie nu există boli serioase, care să fi apărut recent. Există unele rude care se confruntă cu probleme de sănătate, dar acestea sunt vechi și cunoscute. 2. Cris, 21.01.1983, mesaj trimis pe 03 Iulie, Mă va căuta O curând? Îl simt că ar vrea să vorbim, deși nu mi-a răspuns la mesaje încă din februarie. O. are impulsuri spre dumneavoastră, simte uneori nevoia să vă caute, ați intuit bine acest lucru. Însă mereu se întâmplă ceva care îl determină să se abțină, să nu răspundă. Pe de o parte, unele probleme cu care se confruntă, pe de altă parte diferite temeri legate de viitor.

Mesaje primite pe 02 Iulie

1. Oana, 15.02.1977, mesaj trimis pe 02 Iulie, Ce sentimente are pentru mine Alex? Vrea să aibă o relație cu mine? Vrea să aibă o relație cu mine? Alex e indecis în legătură cu o relație. Are o părere amestecată despre dumneavoastră, cu lucruri pozitive și lucruri negative. Sentimentul lui dominant este acela că o relație ar fi dificilă, că i-ar fi greu. De aceea, e de așteptat să păstreze o atitudine ușor circumspectă.