Analize astrologice personalizate, oferite de un astrolog profesionist. Fiecare este realizată ținând cont de data și locul nașterii, precum și de dorințele și interesele exprimate de fiecare persoană. Pentru detalii și întrebări, puteți să ne scrieți pe email exannow2004@yahoo.com.    

 

Interpretarea astrogramei natale – portret astrologic 

O analiză a hărții natale, cu indicarea și analiza poziției în zodii și case a planetelor și asteroizilor, precum și a aspectelor dintre acestea, în momentul nașterii. Analiza predispozițiilor existente pe plan profesional, financiar, relațional, al sănătății. Elemente karmice și previziuni pentru perioada următoare.  

Preţ: 240 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)  

Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate); 

Amănunte despre acest serviciu: interpretarea astrologică a hărții natale

 

Revoluție solară – previziuni pentru intervalul dintre două aniversări

Previziunile acoperă toate sectoarele vieţii: sănătate, bani, carieră-serviciu, familie, iubire-căsătorie, studii, prieteni, părinţi, copii etc. pe durata unui an, de la ziua aniversării până la următoarea aniversare. (de exemplu, pentru o persoană născută pe 12 iulie, analiza va cuprinde previziuni pentru perioada 12 iulie 2016-11 iulie 2017).

Preţ: 240 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

De asemenea, vă putem ajuta să alegeți locul în care e cel mai bine să vă petreceți următoarea aniversare, pentru a atrage cele mai bune influențe astrale, în domeniul dorit. Este o metodă folosită de mulți nobili și capete încoronate, în trecut.

Amănunte despre acest serviciu: analiză astrală personalizată (revoluție solară)

 

Analiză karmică

Cuprinde o interpretare a astrogramei natale din punct de vedere karmic. Este analizat bagajul karmic cu care aţi păşit în această viaţă, sunt evidenţiate principalele încercări pe care vi le rezervă soarta, precum şi scopurile actualei încarnări pe Pământ, în funcție de planetele retrograde, de nodurile lunare, de poziția și aspectele făcute de plantele cu o semnificație karmică accentuată.

Preţ: 220 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

Amănunte despre acest serviciu: analiza karmică a hărții natale

 

Analiza compatibilității în cuplu

Cuprinde interpretarea predispozițiilor relaționale existente pe harta natală a fiecăreia din cele două persoane. Apoi este analizată sinastria și compatibilitatea propriu-zisă, fiind evidenţiate punctele tari şi punctele slabe ale relaţiei, domeniile în care vă înţelegeţi foarte bine şi cele în care este nevoie de anumite schimbări. Cuprinde recomandări privind perioade favorabile şi nefavorabile pentru diferite evenimente : fixarea datei căsătoriei, concedii, mutarea în casă nouă, etc.

Preţ: 250 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii pentru fiecare persoană (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Horoscop pentru anul în curs sau pentru anul viitor

Horoscop pentru un an calendaristic, pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie și 31 decembrie. Analiza are două părți: un calendar personalizat, cu indicarea celor mai importante tranzite și aspecte astrale de pe durata anului, precum și a semnificației lor pentru dumneavoastră, a modului în care vă influențează.  A doua parte a analizei cuprinde previziunile pentru întregul an, referitoare la carieră, bani, relații, familie, sănătate și diverse alte aspecte, în funcție de elementele existente.

Preţ: 240 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Preț pentru horoscop pe doi ani: 380 de ron

Preț pentru horoscop previzional pe trei ani: 500 de ron

Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate).

 

Consultanță astrologică pentru afaceri

Cuprinde analiza astrologică a firmei, dar și a proprietarului, managerului sau a oricărei persoane care are un rol important în conducerea firmei. Este analizată compatibilitatea cu firma și cu domeniul de activitate, pentru fiecare dintre aceste persoane. Sunt evidențiate influențele astrale ce vor influența activitatea firmei în perioada următoare, precum și modul în care pot fi acestea folosite, evitând aspectele cu potențial negativ și amplificând efectele celor pozitive.

Preţ: în funcție de firmă și de natura și amploarea informațiilor solicitate (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii pentru fiecare persoană (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate); data de înființare a firmei, domeniul  de activitate.

 

Compatibilitate pentru carieră și afaceri

O analiză a compatibilității, din punct de vedere profesional și financiar. De regulă, suntem interesați doar de compatibilitatea în viața de cuplu, însă compatibilitatea cu persoanele alături de care lucrăm sau inițiem o afacere este la fel de importantă, influențând în mod direct prosperitatea și stabilitatea noastră. Cuprinde profilul profesional și financiar al fiecărei persoane, din punct de vedere astrologic, precum și compatibilitatea între cele două persoane, în funcție de care pot să aibă (sau nu!) succes în carieră sau în afaceri.

Preţ: 150 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii pentru fiecare persoană (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Analiză predispoziții relaționale pentru cei singuri

O analiză a piedicilor și a blocajelor existente, a elementelor care vă împiedică să dezvoltați o relație. acestea pot fi de două feluri: natale (planete retrograde sau aspecte stresante între planete), precum și temporare, care se exercită pe o anumită perioadă de timp. Apoi, în funcție de portretul astral individual, e analizat modul în care aceste piedici pot fi depășite, pentru găsirea partenerului și construirea unei relații armonioase.

Preţ: 140 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Horoscop personalizat pentru luna următoare

O analiză a principalelor aspecte care vă influențează luna următoare, pe plan financiar, profesional, relațional, al sănătății etc. Un calendar al lunii, cu evidențierea aspectelor pozitive sau negative și al planului pe care se manifestă în viața dumneavoastră, în fiecare zi.

Preţ: 80 de lei (detalii despre modalitatea de plată în partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email
evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună,
zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Horoscop personalizat pentru luna următoare –
relațional

O analiză a principalelor aspecte care vă influențează luna viitoare, pe plan relațional: zile favorabile pentru întâlniri sau declarații, zile în care există riscul de conflict sau în care calitățile dumneavoastră sunt mai puțin vizibile.

Preţ: 70 de lei (detalii despre modalitatea de plată în
partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email
evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Horoscop personalizat pentru luna următoare –
financiar și profesional

O analiză a principalelor aspecte care vă influențează luna viitoare, pe plan financiar și profesional: zile favorabile și nefavorabile pentru a programa un interviu, o ședință, o negociere, pentru a
prezenta un proiect. Impactul evenimentelor astrale asupra stilului și capacității de lucru, precum și sesizarea diferitelor oportunități de a câștiga bani, fie prin salariu, fie prin alte modalități.

Preţ: 70 de lei (detalii despre modalitatea de plată în
partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email
evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Horoscopul Lunii – ce te motivează subconștient

Cu toții ne știm zodia natală, dar asta înseamnă, de fapt, doar poziția ocupată de Soare în momentul nașterii. Însă sunt multe
perioade în viața noastră și destule planuri în care influența Lunii este mai importantă decât cea a Soarelui, deoarece ea se exercită la un nivel mult mai profund, subconștient. Această analiză indică importanța și modul în care suneți influențat de Lună, în funcție de poziția și aspectele făcute de aceasta, pe harta natală și în raport cu poziția planetelor din acest moment.

Preţ: 100 de lei (detalii despre modalitatea de plată
în partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email
evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună,
zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Horoscopul Lunii pline și al Lunii noi, pentru
următoarele 12 luni

La fiecare două săptămâni, există un moment astral de maximă intensitate, în care energia Soarelui și a Lunii acționează concertat
și permit efectuarea unor schimbări majore în viața noastră. Un ghid al modului în care sunteți influențat de puternica energie a următoarelor 12 faze de Lună nouă și Lună plină: domeniile și modul în care acționează în viața dumneavoastră, precum și modalitatea în care puteți folosi această energie în propriul folos.

Preţ: 140 de lei (detalii despre modalitatea de plată
în partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email
evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Analiza celor 7 chakre din perspectivă astrologică

Cele 7 chakre sunt, conform tradiției orientale, centri de energie aflați în corpul nostru eteric. Starea chakrelor și relația dintre acestea ne influențează sănătatea, dispoziția, conștiința, fiecare
dintre ele fiind în conexiune cu elemente, domenii ale vieții,  preocupări, interese, acțiuni și niveluri de conștiință. Astrologia oferă informații despre chakre atât prin intermediul analizei echilibrului elementelor de pe harta natală, cât și al corespondențelor existente între diferitele corpuri cerești
și chakre.

Preţ: 180 de lei (detalii despre modalitatea de plată
în partea de jos a acestei pagini)

Ce informații trebuie să ne trimiteţi pe email
evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com: data naşterii (an, lună, zi, oră cu aproximaţie, localitate);

 

Fiecare dintre aceste analize se poate realiza și printr-o discuţie purtată prin telefon, pe WhattsApp, Facebook sau Skype. Astfel vom avea posibilitatea de a discuta direct despre astrograma dumneavoastră şi vă putem răspunde la orice întrebare, pe loc.

În cazul unei discuţii, preţul este de 180 lei – 1
oră
, bani care vor fi achitaţi înainte, în contul menţionat mai jos.

După ce efectuaţi plata, vom stabili împreună când
va avea loc consultaţia, în funcţie de disponibilitatea ambelor părţi.

 

Contact

Pentru a beneficia de aceste servicii, trimiteți un e-mail la una din adresele: evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com.  În funcție de tipul analizei solicitate, urmează să primiţi răspunsul în maxim cinci zile, începând cu data de la care a fost efectuată plata. 

 

Cum plătesc analizele astrologice?

Plăţile se fac în contul 

IBAN: RO91BRDE170SV52391041700

BRD, Mihai Viteazu, Craiova

Pe numele: PFA Ene Marius Cristian

- prin transfer online;

- la orice sucursală a BRD, în contul amintit mai sus;

- prin PayPall, pe email gabriela_velours@yahoo.com 

- prin Western Union sau altă modalitate de plată pe care o preferați, pe care ne-o comunicați prin email (evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com )

 

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresele de e-mail : evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com  

 

Consultații de ASTROLOGIE ȘI TAROT PRIN SMS