Pentru Taur, 2020 e un an cu evoluții majore în primul rând pe plan profesional. Nativii traversează câteva perioade dificile, însă totul se reglează în decembrie, care aduce șanse de evoluție greu de anticipat mai devreme. Pe plan amoros, sunt mai multe perioade în care nativii strălucesc, își fac cunoscute calitățile și atrag cu ușurință noi parteneri.


Taur 2020: dragoste

Prima perioadă favorabilă iubirii este cuprinsă între 5 martie și 3 aprilie 2020, când Venus tranzitează casa întâi. Acum, Taurii arată bine și se fac ușor remarcați. Crește încrederea în sine, iar asta atrage și aprecierea altora. Astfel, e ușor să își facă noi iubiți, în această perioadă.

Pe 7 mai și apoi pe 5 iunie, au loc două luni pline, în casele a 7-a și a 8-a. E multă energie pe plan relațional și mai ales în ceea ce privește viața intimă. Pasiunea revine în viața Taurilor. Aveți totuși grijă să nu vă speriați partenerul, prin intensitatea trăirilor!

Între 18 iunie și 12 iulie, nativii se confruntă cu o perioadă mai complicată, din cauza unui Mercur retrograd care îngreunează comunicarea. Nu vă sfătuim să faceți acum declarații de dragoste sau să abordați teme prea sensibile.

Între 10 noiembrie și 1 decembrie, lucrurile se îndreaptă, iar vorbele și ideile circulă cu mai multă ușurință și armonie, între parteneri. De asemenea, în această perioadă sunt recomandate călătorii în doi, la distanțe nu neapărat lungi.


Taur 2020: bani și profesie

Între 22 martie și 1 iulie, Taurii se confruntă cu începutul tranzitului saturnian prin casa profesiei. Impactul e resimțit destul de dur, deoarece acum sunt evaluate (și fie recompensate, fie pedepsite) acțiunile din ultimul sfert de secol. Au loc mici evenimente, mai degrabă neplăcute, care le indică Taurilor unde au greșit și unde trebuie să aducă diferite corecturi. Nu vă temeți de schimbare!

Între 13 mai și 25 iunie, Venus retrograd în casa a 2-a mai complică și el lucrurile. Afacerile nu trebuie încurcate sau amestecate cu sentimentele, pentru că asta nu ar face decât să accentueze problemele.

După un an mai dificil, lucrurile încep să se rezolve în luna decembrie. Începând cu data de 19, Jupiter intră în casa profesiei, unde aduce numeroase șanse și mult optimism pentru Tauri, pe parcursul unui an. Devin posibile creșteri de salariu, promovări, realizarea unor proiecte importante, care vor aduce beneficii considerabile.


21 decembrie 2020: Marea Conjuncție vizează direct planul profesional

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Taur, această conjuncție influențează în mod direct profesia și imaginea publică. Aici e de așteptat să se înregistreze progrese majore, în urma unor șanse și oportunități care nici nu ar fi fost bănuite, la începutul anului.