2020 este un an în care au loc diferite reglaje pentru Leu, în activitatea de la serviciu. Trebuie să se ocupe de amenajarea spațiului în care lucrează, dar și de îmbunătățirea relațiilor cu colegii. Pe plan amoros, lucrurile nu sunt tocmai simple, iar la sfârșit de an e de așteptat să fie luată o decizie majoră.
Leu 2020 dragoste

Între 22 martie și 11 mai, Saturn tranzitează, pentru prima dată după mulți ani, casa a 7-a a nativilor Leu. Această planetă cere mai multă seriozitate pe plan relațional. S-a dus vremea flirturilor și a aventurilor de o noapte. Chiar și a iubirilor de o vară. Acum, totul va fi gândit pe termen lung și Leilor nu li se va mai permite să se implice în relații care nu au un viitor solid.

Între 11 mai și 1 iulie, lucrurile devin și mai serioase. Nativii se pot confrunta cu probleme în relațiile pe care le-au dezvoltat, iar soluțiile posibile sunt de două feluri: fie relația se dezvoltă, evoluând la un nivel superior celui actual, fie se destramă pur și simplu, lăsând loc pentru ceva mai bun, capabil de evoluție.

După 11 luni complicate, decembrie vine cu o aglomerare de evenimente importante și cu posibile rezolvări. Luna nouă și eclipsa totală de soare de pe 14 decembrie sporesc șansele de a întâlni pe cineva nou și de a începe o relație serioasă. Apoi, pe 21 decembrie are loc Marea Conjuncție Jupiter-Saturn, la care ne vom referi mai jos.

 

 

Horoscop Leu 2020: bani și profesie

Pe 9 martie, superluna (o formă specială de Lună plină) din casa a 2-a aduce oportunități interesante pentru nativii Leu, pe plan financiar. Ceea ce trebuie să facă acum este să își asume sarcini dificile și să muncească din greu, fără a-și cruța forțele. Astfel, vor obține rezultate deosebite.

În iulie și august, prioritatea principală va fi reprezentată de atmosfera și relațiile de la locul de muncă. Leii au nevoie de un spațiu cât mai confortabil, în locul în care își desfășoară activitatea. Asta se poate realiza, pe de o parte, prin personalizarea acestui spațiu, cu diferite obiecte personale. Mai importantă este însă crearea unor relații de prietenie și simpatie reciprocă cu colegii de la serviciu. Pentru asta, e nevoie inclusiv de participarea la diferite întâlniri sau activități de grup, în afara orelor de program.

Rezultatele eforturilor făcute în vară se vor vedea apoi pe parcursul toamnei, când Leii își vor regăsi cel mai bun ritm de lucru și vor începe să dea un randament tot mai bun.

 

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție impulsionează relațiile Leilor

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Leu, această schimbare apare pe plan relațional. E de așteptat ca, în preajma acestei date, să ia decizii extrem de importante, cu impact pe termen lung. De la caz la caz, poate fi vorba de logodnă, căsătorie sau, dimpotrivă, de o despărțire sau un divorț. Aspectele personale, de pe harta natală a fiecăruia, sunt decisive în această privință.