2020 este un an în care viața amoroasă a Fecioarelor va cunoaște îmbunătățiri majore. Indiferent dacă acestea devin vizibile în primele luni ale anului sau abia în octombrie-noiembrie, cert e că, la sfârșitul anului, lucrurile vor sta mai bine decât la început. În decembrie, e de așteptat ca nativii să renunțe la o serie de obiceiuri dăunătoare sănătății și să adopte un stil de viață mai echilibrat.
 

Fecioară 2020 dragoste

2020 este un an în care multe lucruri se lămuresc pentru Fecioare, pe plan amoros. Mulți nativi au avut parte de doi ani (2018 și 2019) destul de agitați sau, oricum, nesatisfăcători în ceea ce privește relațiile. De fiecare dată, ceva se întâmpla și îi împiedica să obțină ceea ce își doreau.
Acum, pe parcursul lui 2020, își dau seama ce era în neregulă și iau exact deciziile potrivite, care îi vor ajuta să construiască relația dorită.
Dinamica evenimentelor este interesantă: anul începe bine, cu optimism și sentimente pozitive împărtășite. Apoi, în special pe durata verii, relațiile Fecioarelor traversează o perioadă mai dificilă, în care trebuie să înfrunte diferite greutăți. Toamna aduce însă rezolvarea acestor probleme și, mai ales în octombrie și noiembrie, majoritatea nativilor se regăsesc în relații care îi mulțumesc și îi fac fericiți.
 

Fecioară 2020 bani și profesie

Lunile martie și mai ales aprilie înseamnă o perioadă fastă pe plan financiar, pentru nativii Fecioară. Salariul nu cunoaște variații semnificative, dar cresc șansele de a obține venituri din alte surse. Propunerile de afaceri apărute în aceste luni trebuie privite cu maximă seriozitate, deoarece se pot concretiza în câștiguri însemnate.
Perioada 9 septembrie-14 noiembrie este una frustrantă la serviciu, deoarece eforturilor nativilor Fecioară întâmpină constant diferite piedici, care împiedică apariția rezultatelor scontate. Acum cresc și riscurile izbucnirii unor conflicte de muncă, astfel că nativii ar face bine să fie atenți la modul în care interacționează cu cei din jur.
Apoi, la sfârșit de an, deja evenimentele se precipită și sunt de așteptat schimbări majore la serviciu. Sau, pentru unii nativi, chiar schimbarea locului de muncă.

 

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție aduce schimbări la serviciu

 

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.
Pentru nativii Fecioară, aceste schimbări vizează locul de muncă. fie apare oportunitatea unui job mai bun, fie se petrec schimbări majore la actualul loc de muncă.
De asemenea, aspectul astral îndeamnă spre o atitudine mai echilibrată față de propriul organism. Acum e posibil ca Fecioarele să renunțe la diferite dependențe ori obiceiuri nesănătoase și să introducă în viața de zi cu zi deprinderi mult mai benefice.