2020 este un an în care Gemenii sunt concentrați în primul rând pe planul relațional. Jupiter îi ajută să devină tot mai atrăgători și să facă progrese, în timp ce Saturn vorbește despre asumarea unor noi responsabilități, în cuplu. Pe plan financiar, Gemenii au șansa de a-și diversifica sursele de venit.


Gemeni 2020 relații

În cea mai mare parte a anului, Jupiter și Saturn tranzitează casa a 8-a a Gemenilor, aducând evoluții majore pe plan sentimental, îndeosebi în ceea ce privește viața intimă.

Pe de o parte, Jupiter le reamintește Gemenilor – o zodie cu o intensă activitate mentală – că inclusiv pasiunea își are originea în minte, iar creierul este cea mai importantă zonă erogenă. Iar cuvintele sunt cheia potrivită pentru a deschide sau a atrage orice minte. Așadar, complimentele bine plasate, provocările lansate la momentul potrivit, apropourile sau flirtul reprezintă cele mai potrivite metode prin care Gemenii atrag.

Pe de altă parte, Saturn îndeamnă spre seriozitate și îi încurajează pe nativi să își asume mai multe responsabilități. De asemenea, îi ajută pe Gemeni să evalueze mai bine nivelul de intimitate din relațiile în care sunt implicați:iată câteva întrebări cheie, la care ar trebui să răspundă:

• puteți discuta cu persoana iubită despre lucruri intime, pe care nu le-ați mai spus nimănui?

• vă gândiți mult la partener, atunci când nu sunteți împreună?

• sunteți o persoană mai bună, datorită acestei relații?


Gemeni 2020 bani și profesie

Pe plan financiar, influențele sunt de asemenea amestecate. Importantă e ideea că, pentru mulți Gemeni, accentul nu e pus pe activitatea de la serviciu, care aduce salariu, ci pe afaceri sau diferite alte surse de venit.

E un an potrivit pentru ca nativii să își încerce norocul în afaceri, în special în primele trei luni ale anului și apoi pe durata toamnei, mai ales în octombrie, noiembrie și decembrie. În aceste perioade, sunt recomandate inclusiv tranzacții majore, care presupun fie vânzarea, fie achiziționarea unor proprietăți de valoare, mobile sau imobile.


21 decembrie 2020: Marea Conjuncție și idealurile Gemenilor

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Gemeni, Marea Conjuncție are loc în casa a 9-a, legată de filosofia de viață și de idealurile pe care și le fixează fiecare dintre noi. Gemenii se vor gândi serios la lucrurile în care cred și la ceea ce își doresc, pe termen lung.

Pe de altă parte, perioada poate aduce decizii importante legate fie de călătorii, fie de mutări în străinătate, fie de continuarea sau reluarea studiilor.