2020 este un an important pentru Rac, în primul rând din punct de vedere al relațiilor. Partenerii sunt supuși unor teste și, în funcție de răspuns, Racii vor ști cum să procedeze mai departe. Pe plan financiar, diversificarea surselor de venit ar trebui să constituie o prioritate.

 

Rac dragoste 2020

Cu Jupiter și Saturn tranzitând aproximativ în aceleași perioade casa parteneriatelor și a căsătoriei, anul este unul complex, care aduce atât lumini, cât și umbre, în viața amoroasă a Racilor.

Satur dorește o verificare a partenerului. Iată câteva semne de alarmă, care nu ar vorbi deloc în favoarea lui:

• dacă, atunci când re loc vreo întâmplare neplăcută, obișnuiește să dea vina pe dumneavoastră.

• dacă pune mereu propriul interes mai presus de cel comun.

• dacă activitatea pe care o are pe rețelele sociale contrazice ceea ce vă declară.

În cazul în care lucrurile stau așa, e preferabil să îi spuneți la revedere. Mai ales că, între 1 ianuarie și 14 mai, apoi între 13 septembrie și 19 decembrie, Jupiter vă ajută să găsiți un partener mai bun.

În schimb, cei care au trecut testul lui Saturn pot să își aducă relația la un nivel superior: logodnă, mutat împreună, căsătorie sau apariția unui copil.

 

Rac 2020 bani și profesie

Saturn în casa a 8-a, între 22 martie și 1 iulie, zguduie puțin vechile obiceiuri financiare ale nativilor Rac. Vor ave probleme îndeosebi cei care oricum erau lipsiți de independență și se bazau pe alte persoane, pentru a se descurca. Acum, sunt împinși să găsească soluții pentru a se descurca pe cont propriu.

În general, e bine ca nativii Rac să se gândească la diversificarea surselor de venit. Astfel, atunci când ceva nu funcționează, vor avea la îndemână și alte resurse, care să echilibreze situația.

 

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție vizează finanțele Racilor  

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Rac, această schimbare explozivă are loc pe plan financiar. E de așteptat ca, în preajma acestei date, să apară măcar o oportunitate deosebită de a face progrese importante, pe plan financiar. Vă sfătuim să răspundeți afirmativ șanselor de acest fel, apărute la sfârșit de an. Folosindu-le cu inteligență și muncind pentru a le spori randamentul, vor pune bazele unei creșteri foarte importante!