2020 aduce – în trei ocazii, dispuse echilibrat pe întreaga durată a anului – oportunități interesante pentru Balanțe, pe plan financiar. În iubire, lucrurile sunt ceva mai complicate pe parcursul anului. În decembrie însă, o întâlnire fericită sau o decizie majoră va avea urmări pozitive, resimțite inclusiv anul următor.

Balanță 2020 iubire

Între 22 martie și 1 iulie, Balanței îi vine mai greu decât de obicei să își exprime sentimentele. O reticență este vizibilă și la parteneri – actuali sau potențiali. Toate acestea sunt semne că e nevoie de anumite schimbări, pe plan amoros.

Unele Balanțe ajung să se subordoneze prea mult partenerului, în încercarea de a-i arăta cât îl apreciază și iubesc. Dar aceasta nu este o cale corectă. Pentru ca o relație să reziste în timp, ea trebuie să fie caracterizată de echilibru. Fiecare partener trebuie să ofere la fel de mult pe cât primește, iar cel de lângă e normal să se afle mereu în centrul preocupărilor sale.

Începând cu 19 decembrie, tranzitul beneficului Jupiter prin casa iubirii va regla totul, pe parcursul a aproximativ 12 luni. Iar un semnal decisiv pentru ce înseamnă normalitate și satisfacție pe plan amoros va fi dat la numai trei zile după începutul tranzitului, pe data de 21 decembrie. Amănunte despre Marea Conjuncție Jupiter-Saturn găsiți însă ceva mai jos.

Balanță 2020 bani și profesie

Luna mai aduce oportunități interesante pentru nativii Balanță, pe plan financiar. Domeniul afacerilor e impulsionat, iar Balanțele active pe acest plan vor obține profituri însemnate. Este posibil ca nativii să primească inclusiv unele moșteniri ori cadouri valoroase. De asemenea, persoanele apropiate se bucură de o prosperitate care seva repercuta pozitiv și asupra nativilor.

Luna albastră în casa a 8-a, de pe 31 octombrie 2020, indică o altă dată în jurul căreia nativii Balanță pot să aibă realizări majore, cu condiția să își asume unele riscuri. Apare oportunitatea unor investiții care pot să dea un randament deosebit.

A doua jumătate a lunii decembrie reprezintă și ea o perioadă favorabilă pe plan financiar, în care nativii pot obține câștiguri însemnate.

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție revoluționează viața amoroasă a Balanțelor  

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Balanță, această schimbare se petrece pe plan amoros. La sfârșit de an, unele Balanțe vor cunoaște pe cineva care le va rămâne alături, pe termen mediu sau lung. Alți nativi vor lua o decizie importantă, împreună cu un partener deja existent. Iar, pe parcursul anului următor, vor culege roadele plăcute ale întâmplărilor și deciziilor din decembrie 2020.