2020 vine cu mai multe perioade faste pentru Scorpion, pe plan relațional: un plus de pasiune la sfârșit de februarie, o viață de cuplu împlinită în aprilie și mai, trăiri intense alături de partener la sfârșit de octombrie. Pe plan profesional, vara aduce șansele cel mai bune. Sfârșitul de an îi regăsește mai familiști decât oricând.

Scorpion 2020 dragoste

La sfârșit de februarie, apare un plus de pasiune în viața amoroasă a Scorpionilor. Nativii sunt considerați mai atrăgători și nu vor ezita deloc să profite de aceste lucru. Flirturile se vor încheia cu aventuri fierbinți, exact pe placul acestei zodii deloc cuminți.

Lunile aprilie și mai reprezintă de asemenea o perioadă fastă pentru Scorpioni, pe plan relațional. Pentru cei singuri, acum cresc șansele de a găsi un partener care să le fie pe plac. Cei deja cuplați au parte de armonie în viața de cuplu. Sunt puse la cale diferite proiecte comune, ale căror șanse de împlinire sunt majore.

Toamna, evenimentul astrologic marcant este Luna albastră de pe 30 octombrie. Este o zi în preajma căreia Scorpionii vor lua decizii importante pentru viața de cuplu. Principala lor dorință este ca partenerul să fie capabil de trăiri la fel de intense precum cele ale lor.

Scorpion 2020 bani și profesie

Între 13 mai și 25 iunie, Scorpionii ar face bine să dea dovadă de cumpătare, pe plan financiar. Acum, apar impulsuri puternice de a face cheltuieli haotice, menite satisfacerii pe termen scurt a unor pasiuni sau mofturi de moment. Tocmai de aceea, în acest interval de șase săptămâni e necesară o disciplină cât mai strictă pe plan financiar. Altfel, vor fi tocate economii mai vechi sau există chiar riscul de a contracta datorii.

În schimb, lunile iulie și august aduc oportunități însemnate pentru nativi, pe plan profesional. Scorpionii dispuși să lucreze serios în lunile de vară vor avea mult de câștigat. Se lasă cu promovări, iar relațiile cu șefii ori cu patronii cunosc îmbunătățiri considerabile.

Pe 14 decembrie, Luna nouă în casa a 2-a, însoțită de o eclipsă totală de Soare, aduce oportunități însemnate pentru finanțele Scorpionilor. Este perioada în care se vor implica în noi proiecte, cu efecte pozitive pe plan financiar, pe termen mediu și lung.

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție și Scorpionul mai familist

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Scorpion, ceea ce se schimbă este atitudinea față de casă și familie. Acestea devin prioritare, fapt care se va simți nu numai de sărbători, ci și după aceea, pe parcursul anului următor. Motive de bucurie, așadar, pentru familia și apropiații Scorpionilor.