O analiză astrală previzională cuprinde două mari secţiuni.

I Revoluţia solară:
Aceasta cuprinde previziunile pentru o perioadă cuprinsă între două aniversări ale consultantului. De exemplu, o revoluție solară pentru o persoană născută pe data de 14 martie cuprinde previziuni astrale referitoare la intervalul cuprins între 14 martie anul curent și 14 martie anul următor, privind principalele aspecte ale vieții: sănătate, carieră, bani, profesie, relații amoroase, familie, copii. La cererea consultantului, se poate insista în mod deosebit pe unul sau mai multe dintre aceste domenii de interes.

II Principalele aspecte astrale care îl vor influenţa pe consultant în anul următor
Sunt analizate tranzitele cele mai importante, precum şi aspectele făcute de diferitele corpuri cerești cu astrele de pe harta natală a solicitantului, pe termen de aproximativ un an.
Astfel, acesta poate să afle care sunt domeniile de viată cele mai solicitate din punct de vedere astral, care sunt planurile în care lucrurile vor merge de la sine, fără să fie nevoie de eforturi susținute din partea sa şi, dimpotrivă, care sunt domeniile în care este bine să lucreze cât mai mult, fie pentru a evita un eventual pericol, fie pentru a fructifica o șansă care i se oferă.

Pentru a realiza o astfel de analiză astrală previzională, trebuie să cunoaştem atât datele de naştere ale consultantului (an, lună, zi, oră, localitate), cât şi localitatea în care şi-a petrecut sau în care are de gând să îşi petreacă aniversarea din anul în curs.
O astfel de analiză astrală cuprinde 20 de pagini de word şi este realizată de un specialist în astrologie. La cererea clientului, acesta poate să insiste asupra fiecăruia dintre aspectele amintite mai sus, sau asupra unor alte probleme care îl interesează în mod deosebit pe consultant.

IMPORTANT !!!
Există două modalităti de a beneficia de acest seviciu :

  1. prin e-mail (oferta se afla mai sus); primiţi răspunsul în maxim trei zile, începând cu data de la care banii au fost depuşi în cont, la mailul pe care ni-l indicaţi printr-un mesaj trimis la una din adresele: evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com;

Preţul unei analize astrale previzionale este de 240 de lei.

2. printr-o discuţie purtată pe telefon, prin WhattsApp, Facebook sau Skype. Astfel, vom avea posibilitatea de a discuta direct despre astrograma dumneavoastră şi vă putem răspunde la orice întrebare, pe loc.

În cazul unei discuţii, preţul este de 200 de lei – 1 oră și jumătate, bani care vor fi achitaţi înainte, în contul menţionat mai jos.
După ce efectuaţi plata, vom stabili împreună când va avea loc consultaţia, în funcţie de disponibilitatea ambelor părţi.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la adresele de
e-mail : evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com

Cum plătesc revoluția solară?

Plăţile (240 de lei în scris sau 200 de lei pentru consultația prin telefon) se fac în contul
IBAN: RO91BRDE170SV52391041700
BRD, Mihai Viteazu, Craiova
Pe numele: PFA Ene Marius Cristian

  • prin Internet banking;
  • la orice sucursală a BRD, în contul amintit;
  • prin PayPall, pe email gabriela_velours@yahoo.com
  • prin Western Union sau altă modalitate de plată pe care o preferați, pe care ne-o comunicați prin email (evannow2004@yahoo.com)

Amănunte despre toate serviciile astrale oferite de Club Mistic puteţi găsi AICI