Zodiei Leu îi place să atragă atenţia, să strălucească în mijlocul mulţimilor, să impresioneze pe toată lumea prin calităţile sale. Prin urmare, unui Leu poţi să îi faci cadou hainele potrivite pentru a atrage atenţie: luxoase, dar şi sofisticate. O rochie neagră, elegantă, va fi apreciată la adevărata valoare. de un Leu. De asemenea, o haină de blană sau o bluză strălucitoare şi la propriu, şi la figurat.


Apoi, nu trebuie să uităm că Leului îi plac bijuteriile şi, în special, cele din aur, metal aflat în corespondenţă cu Soarele – astrul guvernator al zodiei. Aici, alegerile sunt multiple: inele, cercei, medalioane, brăţări, eventual ceasuri din metal preţios. Dacă acestea sunt de firmă şi costă o căruţă de bani, Leului îi va face mare plăcere să le etaleze peste tot şi să spună cât mai des – fără să dea impresia că ţine morţiş să facă acest lucru – cât de mult au costat.


Odată ce are hainele şi bijuteriile potrivite, trebuie să îi daţi şi ocazia să le etaleze într-un loc public. probabil că jumătate din persoanele care merg la operă nu pentru ceea ce se întâmplă pe scenă, ci pentru a-şi etala achiziţiile vestimentare, sunt Lei. Aşadar, va şti să arate recunoştinţă pentru o astfel de ieşire. De asemenea, îi place să viziteze locurile în care se exercită puterea: capitalele unor state importante, sediile Parlamentului şi Guvernului, casele memoriale dedicate unor mari conducători.


Spiritul jucăuş al Leului este, şi el, extrem de dezvoltat. Se va bucura la fel ca un copil dacă îi veţi face cadou diferite jucării pentru cei mici, animăluţe de pluş, dar şi jocuri pentru cei mari. De exemplu, un bărbat Leu va primi cu bucurie jocuri pe calculator sau o cutie de şah cu piesele frumos sculptate (pe care Leul nu le va folosi vreodată, pentru că nu are răbdare, dar se va mulţumi să le admire în timp ce joacă table).