Dacă doriţi să simplificaţi lucrurile foarte mult, oferiţi-i unui Taur mâncare!


Posibilităţile sunt, practic, nelimitate: puteţi să îi gătiţi mâncarea preferată şi să o prezentaţi într-un decor mai deosebit (lumânărele, petale de trandafiri, tacâmuri scumpe), să mergeţi împreună la un restaurant luxos şi să comandaţi din specialităţile casei, să îi cumpăraţi o cutie de bomboane de ciocolată, o sticlă de vin franţuzesc (neapărat roşu!) sau un ceai englezesc. Cu siguranţă, Taurul va fi încântat în oricare dintre aceste variante.
De altfel, nu trebuie să uitaţi că unul din principalele motive pentru care Taurul apreciază sărbătorile este că acestea presupun un adevărat maraton gastronomic.


Odată ce şi-a satisfăcut nevoia fundamentală de hrană, Taurul are nevoie de securitate emoţională mai mult decât de aer. Prin urmare, încercaţi ca, prin cadoul pe care i-l oferiţi, să îi demonstraţi cât de mult ţineţi la el/ea! De exemplu, puteţi să îi oferiţi ceva confecţionat chiar de dumneavoastră, care a presupus muncă multă, accentuând acest lucru când faceţi cadoul: „am lucrat din greu ca să fie gata la timp, pentru tine“. Efectul este garantat. Cadoul poate fi, de exemplu, un album de familie sau un fular lucrat de mână.


De asemenea, Taurul poate fi impresionat dacă îi oferiţi exact ceea ce îşi dorea, fără însă ca el să îşi fi exprimat vreodată această dorinţă prin viu grai. Este o dovadă a faptului că vă interesează ceea ce simte şi ceea ce îşi doreşte, iar această atenţie nu poate decât să îl bucure şi să îi dea sentimentul că este în siguranţă în mijlocul celor dragi – sentiment de care Taurul are atâta nevoie.