Peștii au un an cu destule evenimente, pe plan amoros. Pasiunea îi poate direcționa pe căi aventuroase, în iunie și iulie, dar lucrurile revin la normal toamna, alături de un partener stabil și de încredere. Pe plan financiar, lucrurile se vor regla chiar mai târziu, spre sfârșitul anului.

Pești 2020 dragoste


Din 13 ianuarie până pe 7 februarie, Venus îi ajută pe nativii Pești să descopere dragostea, cu bucuriile și plăcerile acesteia. Sau, dacă au descoperit-o deja, să aprindă acest sentiment cu și mai multă forță.


Iunie și iulie vor avea, apoi, toate caracteristicile unei veri fierbinți. Sunt încurajate flirturile, aventurile, relațiile de scurtă durată. În schimb, nativilor le e mai greu să își asume responsabilități.


Situația se schimbă abia la începutul toamnei, în special în luna septembrie. Atunci, Peștii devin capabili să își asume angajamente mai serioase, pe termen lung. Îi sunt fideli partenerului de viață și fac împreună planuri, vizând domenii tot mai diverse.

Pești 2020 bani și profesie


Lunile martie și aprilie reprezintă o perioadă în care Peștii ar face bine să muncească intens, cu multă seriozitate, pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt implicați. Dacă vor proceda astfel, recompensele financiare nu vor întârzia să apară.


Între 9 septembrie și 14 noiembrie, lucrurile evoluează dificil pe plan financiar, pentru nativii Pești. Eforturile acestora întâmpină tot felul de dificultăți și obstacole, investițiile sunt blocate sau mai degrabă creează probleme, decât să ofere soluții.


Din fericire, intervalul 25 noiembrie-20 decembrie se va dovedi mult mai fast, aducând cu sine rezolvarea problemelor. Peștii se simt apreciați la serviciu și chiar pot să se bucure de șansa unei promovări.

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție și secretele Peștilor
Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.


Pentru nativii Pești, aceste schimbări se produc mai întâi în intimitate, astfel că inițial puțină lume devine conștientă de ele. Peștii iau decizii singuri, cultivă diferite proiecte secrete și au grijă să nu împrăștie misterul. Surprizele vor ieși la lumină abia anul viitor.