2020 este un an care se dovedește favorabil pentru Săgetător în special pe plan financiar. Semnele bune se văd încă de la începutul anului, pentru ca cele mai mari realizări să fie obținute în octombrie, noiembrie și decembrie. Pe plan amoros, evoluțiile vor fi mai sinuoase, nativii având nevoie de parteneri înțelegători și răbdători.

Săgetător 2020 dragoste


Perioada martie-aprilie se dovedește excelentă pentru nativii Săgetător, pe plan relațional. Inițial, în preajma echinocțiului, ei descoperă că atrag atenția mult mai ușor asupra propriei persoane, că primesc mai multe complimente și tot felul de propuneri, mai mult sau mai puțin… indecente. Vor profita de acest lucru, trăind câteva povești scurte, dar deosebit de intense.


Între 13 mai și 25 iunie, pe durata unui tranzit retrograd al lui Venus prin casa relațiilor, Săgetătorii întâmpină dificultăți atunci când vine vorba de asumarea unor angajamente și de construirea unor relații mai serioase. Va fi nevoie de multă voință, precum și de sprijinul și de răbdarea partenerului, pentru ca lucrurile să meargă bine, în viața de cuplu.


Pe 30 noiembrie, Luna plină în casa a 7-a aduce noi oportunități pe plan relațional. E vremea potrivită pentru experiențe intense alături de partenerul de viață. De asemenea, cuplurile din care face parte un Săgetător pot face față cu succes inclusiv unor provocări care, pentru alții, s-ar dovedi de netrecut.

Săgetător 2020 bani și carieră


2020 se dovedește un an excelent pentru Săgetători, pe plan financiar. Primele semne bune apar încă de la începutul anului, când, între ianuarie și martie, se rezolvă diferite probleme și neînțelegeri mai vechi. Sunt plătite datorii, sunt împlinite vise, nativii pot dobândi inclusiv unele proprietăți valoroase.


Apoi, lunile octombrie, noiembrie și decembrie reprezintă frișca de pe tort. Această perioadă e resimțită ca o adevărată eliberare, când dispar multe surse de stres pe plan financiar, unele dintre ele apărute încă din 2017 sau 2018.


Concomitent cu dispariția problemelor vechi, noile proiecte ce apar în aceste luni duc evoluția financiară a Săgetătorilor pe un nou nivel, mult superior celui dinainte. Așadar, se anunță un sfârșit de an îmbelșugat.

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție și îmbunătățirea comunicării


Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.


Pentru nativii Săgetător, Marea Conjuncție va îmbunătăți substanțial modul de a comunica. Nativi reușesc să se exprime mai bine, dar învață și să asculte cu atenție ceea ce are de spus interlocutorul. Iar de aici vor porni multe evoluții pozitive, în mai toate domeniile.


De remarcat, de asemenea, că perioada este favorabil pentru călătorii la distanțe scurte și pentru orice are legătură cu studiul, cu învățarea.