Analiza astrală personalizată pentru un an calendaristic este foarte utilă în special la sfârșit și început de an, atunci când luăm decizii și ne facem planuri pentru noul an. Horoscopul personalizat ne ajută să o facem în cunoștință de cauză, știind ce domenii sunt bine aspectate, unde se ivesc șanse deosebite și, dimpotrivă, unde e mai bine să fim prudenți.

Ce cuprinde horoscopul personalizat pe un an calendaristic

un calendar personalizat, cu cele mai importante date pentru dumneavoastră, în anul respectiv. La fiecare dată în parte, vă spunem care e aspectul astral care vă influenţează, domeniul direct vizat și modul în care puteţi reacţiona pentru a folosi optim influența astrală respectivă.

• influenţe astrale manifestate pe plan relațional : cum evoluează relaţia de cuplu, dacă vă găsiţi un partener nou sau continuați cu cel vechi, şansele de căsătorie sau, după caz, de a concepe un copil ;

• predispoziţii pe plan profesional și financiar: dacă aveţi şanse de a câștiga mai mulți bani, precum şi modul în care îi puteţi obţine sau datele cele mai faste pentru a programa un interviu de angajare, pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare ori pentru a semna un contract.

• aspecte legate de starea de sănătate: puncte tari, dar și principalele vulnerabilități.

răspunsuri la orice alte întrebări suplimentare aveţi, în legătură cu o analiză astrală personalizată pentru un an calendaristic. Aceste întrebări ni le puteţi adresa prin e-mail, atunci când ne trimiteţi dovada plăţii.

Preţul unui horoscop personalizat pentru anul în curs sau anul următor este de 240 de Ron.

Analiza este primită în cel mult cinci zile lucrătoare din momentul în care efectuaţi plata, în contul indicat mai jos.

Pentru comenzi și orice amănunte suplimentare, ne puteţi scrie pe una din adresele de e-mail: evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com

Cum plătiţi horoscopul personalizat 2024?

Plata celor 240 de ron se face în contul

IBAN: RO91BRDE170SV52391041700

BRD, Mihai Viteazu, Craiova

Pe numele: PFA Ene Marius Cristian

– prin Internet banking, transfer bancar în contul amintit;

– la orice sucursală a Băncii Transilvania, în contul amintit;

– prin PayPal, la adresa de email gabriela_velours@yahoo.com

– prin Western Union, MoneyGram sau altă modalitate de plată pe care o preferați, pe care ne-o comunicați prin email (evannow2004@yahoo.com sau gabriela_velours@yahoo.com

Puteți opta, de asemenea, pentru o discuție telefonică, ale cărei detalii le vom stabili împreună, pe email evannow2004@yahoo.com.

Amănunte despre toate serviciile astrale oferite de Club Mistic puteţi găsi AICI