Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna nouă în Fecioară, de joi. E o zi în care putem să înțelegem lucruri care ne rămăseseră ascunse o bună perioadă de timp. Dacă insistăm și suntem atenți la detalii, vom face descoperiri interesante.

În rest, remarcăm nu mai puțin de trei aspecte făcute de-a lungul săptămânii de Uranus, ceea ce lasă loc pentru multe surprize și evenimente imprevizibile. Nu încercați să programați totul la minut, deoarece nu va fi posibil!

Cum e influențată fiecare zodie, în această săptămână

Berbec

Pe parcursul acestei săptămâni, aflați multe noutăți și informații utile. Atenție însă, nu e cazul să trageți concluzii rapide! Mai întâi, e bine să analizați lucrurile cu multă răbdare, să vă dați seama care sunt consecințele pentru dumneavoastră și, eventual, cum puteți profita.

În week-end, e bine-venită o discuție mai amplă cu partenerul. Fiecare trebuie să afle mai bine ce gândește celălalt.

Taur

Vă pregătiţi ca, începând chiar de luni, să daţi dovadă de mai multă disciplină la locul de muncă. Aceasta vă va permite să faceţi paşi importanţi înainte, pe plan profesional.

Week-end-ul nu e nici el dedicat în întregime odihnei și relaxării, ci va mai fi câte ceva de muncă.

Gemeni

Treptat, deveniţi mai responsabil în ceea ce priveşte treburile casnice. Prin urmare, se îmbunătăţesc şi relaţiile cu ceilalţi membri ai familiei, care să săturaseră să vă vadă lăsând totul pe umeri lor.

Week-end-ul ar trebuie să fie despre iubire. Cea care pune în mișcare inclusiv stelele, cum spunea Dante.

Rac

Faceți câteva drumuri prin apropiere, iar ele se dovedesc cele mai importante evenimente ale săptămânii. Veți întâlni și câteva persoane interesante, cu care veți descoperi unele pasiuni comune.

Abia în week-end veți petrece mai mult timp pe acasă, alături de familie, așa cum îi stă bine unui Rac.

Leu

În această săptămână, e important să evitaţi cheltuielile şi să terminaţi intervalul fără ca bugetul dumneavoastră să aibă de suferit. Asta vă va asigura un confort de care veți avea nevoie, în ultima parte a lunii.  

La sfârșit de săptămână, veți face o vizită unei persoane cu care veți avea o întâlnire agreabilă.

Fecioară

Sunteţi plin de energie, pe care e vă recomandăm să o folosiţi într-un mod cât mai constructiv. Puteţi rezolva acum sarcini dificile, care s-ar fi dovedit de netrecut în urmă cu ceva timp.

Sâmbătă și duminică, va mai rămâne câte ceva de lucru și vă veți achita de sarcini fără probleme.

Balanţă

Vă ascundeți emoțiile, astfel că puțină lume știe cu adevărat ce simțiți. Traversați însă acum o perioadă în care și dumneavoastră aveți nevoie de un confident, de o persoană de încredere.

În week-end, vă asumați rolul de îndrumător față de o persoană apropiată ce are nevoie de ghidare.

Scorpion

Sunteți pe cont propriu și nu respectați alte reguli decât cele pe care dumneavoastră înșivă vi le-ați fixat. Nu va fi confortabil pentru cei cu care colaborați.

La sfârșit de săptămână, preferați să vă retrageți în singurătate sau alături de numai câteva persoane, alese pe sprânceană.

Săgetător

Scăpaţi de o sursă majoră de stres, existentă la locul de muncă. De acum înainte veţi putea să vă vedeţi de munca proprie în linişte, fără să mai fiţi tulburat atunci când vă e lumea mai dragă.

Vă petreceți mare parte a week-end-ului alături de prieteni, într-o atmosferă de bună-dispoziție.

Capricorn

Atât persoana iubită, cât și unii prieteni și colaboratori vin cu o serie de propuneri interesante. Vă gândiți altfel la viitor, explorând oportunități cu totul noi.

Week-end-ul aduce întâlniri cu persoane față de care ați avut mereu o doză mare de respect.

Vărsător

Sunt posibile schimbări importante pe plan financiar, în special pentru acei Vărsători pentru care salariul nu e singura sursă de venit. Chiar și pentru ceilalți e posibil să apară șansa unui câștig suplimentar.

La sfârșit de săptămână, comunicați îndelung cu o persoană aflată departe.

Peşti

Uneori nu strică să aveți mai multă încredere în oameni, în special în persoanele apropiate. În această săptămână vă veți convinge că, atunci când promit ceva, știu să se țină de cuvânt.

În week-end, aveți de luat o decizie pe plan financiar. Nu vă privește doar pe dumneavoastră, astfel că se vor purta mai multe discuții în acest sens.

Autoportetul fiecăreia din cele 12 zodii

Tranzitele planetare și aspectele astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 14 septembrie: Soarele din Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – vrem să înțelegem lucrurile în totalitate, în profunzime. O zi potrivită pentru a face diferite cercetări, pentru a pune întrebări care vor merge exact la țintă.

Marți, 15 septembrie: Venus în Leu face o cuadratură cu Uranus din Taur – există riscul să călcăm strâmb, să cedăm unor impulsuri și tentații pe care de obicei reușim să le ținem sub control.

Miercuri, 16 septembrie: Luna în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur – intuiția funcționează bine, pe parcursul acestei zile. Apar surprize, însă știm cum să folosim lucrurile în propriul folos.

Joi, 17 septembrie: Luna nouă în Fecioară (conjuncție Soare-Lună în Fecioară). Calitățile analitice și critice ale Fecioarei fac diferența astăzi. Trebuie să ne folosim spiritul critic și atenția la amănunte, atunci când luăm decizii pentru următoarele două săptămâni. „Analiza este arta de a crea distrugând“ (P. S. Baber)

Calendar lunar – Luna nouă în 2020

Vineri, 18 septembrie: Luna în Balanță face un sextil cu Venus din Leu – astăzi, e bine să fim cu prietenii, cu familia, cu orice persoane alături de care ne simțim bine. Socializăm, încă înainte ca week-end-ul să înceapă cu adevărat.

Sâmbătă, 19 septembrie: conjuncție Lună-Mercur în Balanță – ne etalăm ușor de diferite persoane, dar la fel de ușor apele se pot tulbura. Există o oarecare lipsă de constanță pe plan emoțional, menținută însă în limite rezonabile.

Duminică, 20 septembrie: opoziție între Luna din Scorpion și Uranus din Taur – cu siguranță nu ne vom plictisi, în această zi de duminică. Se ivește câte ceva de lucru, au loc și unele tranzacții financiare… În general, ne e greu să păstrăm lucrurile calme, așezate și sub control.

Horoscop zilnic oferit de Club Mistic

Analize astrologice – oferta completă Club Mistic

Astrologie și tarot prin SMS