Bărbatul Berbec s-a născut sub influența lui Marte – planeta guvernatoare a acestui semn astral, iar asta spune deja foarte multe despre personalitatea lui. Vă prezentăm, în continuare, portretul lui astrologic.

Combativ în cele mai multe cazuri, de-a dreptul certăreţ uneori, are în permanenţă nevoie să se simtă în competiţie cu cineva. Şi, dacă viaţa reală nu-i oferă suficiente confruntări, le inventează singur: deseori se întâmplă ca un Berbec să iubească sau, dimpotrivă, să urască cu pasiune o persoană care, drept vorbind, nu i-a făcut nici bine, nici rău. Dar aşa funcţionează el mai bine – confruntându-se.

Bărbatul Berbec într-o relaţie

Bărbatul Berbec trece drept un maestru al abordărilor, al începutului unei relaţii. Ştie cum să meargă la o femeie care îi place şi are şi curajul necesar pentru a o convinge rapid că împreună vor forma cel mai fericit cuplu. Şi, la începutul relaţiei, chiar aşa vor sta lucrurile.

Din păcate însă, nativii acestei zodii se dovedesc rareori nişte cai de cursă lungă. Dimpotrivă, le plac atât de mult începuturile încât, la numai câteva săptămâni, cel mult luni de relaţie, vor începe să se uite în stânga şi-n dreapta, pentru a căuta ceva nou. Şi pentru a face cea ce ştiu ei mai bine: să abordeze o femeie şi să o facă să viseze la relaţia perfectă. Pe care i-o vor oferi, de altfel, pentru un timp.

Ca să rezişti pe termen lung alături de un Berbec, trebuie să ştii să îl provoci, să îi menţii interesul viu. E esenţial să nu simtă că ai devenit proprietatea lui. Dimpotrivă, privirile admirative ale altor bărbaţi, un zâmbet aruncat la întâmplare sau o ţinută provocatoare îmbrăcată atunci când mergi undeva fără el îl vor aduce în starea de luptă, de confruntate, în care se simte cel mai bine. Şi va lupta pentru a te păstra.

Bărbaţi celebri născuţi în zodia Berbec

Nu e deloc surprinzător faptul că, într-un semn atât de combativ, s-au născut mulţi sportivi de valoare. E vorba de Ronaldinho, probabil fotbalistul cu cele mai spectaculoase execuţii din istoria acestui sport, de Helmut Duckadam, portarul care a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni, de pilotul brazilian de Formula 1 Ayrton Senna sau de campionul mondial cu naționala de fotbal a Franței, Antoine Griezmann.

Şi tot sub semnul Berbecului s-au născut şi conducători intransigenţi, precum Otto von Bismarck, supranumit „cancelarul de fier“, sau dictatorul nazist Adolf Hitler.

Dintre vedetele din lumea filmului, îi amintim pe Russell Crowe – celebrul „Gladiator“ –, pe Harisson Ford şi pe Marlon Brando, una din marile vedete ale filmelor de acţiune.

Berbec - autoportetul zodiei

Cadouri potrivite pentru zodia Berbec

Femeia din zodia Berbec