Femeia Berbec este născută sub semnul planetei Marte, care îi conferă putere și competitivitate. Îi plac provocările și îi place confruntarea – își va manifesta potențialul maxim de fiecare dată când va trebui să lupte pentru cineva sau pentru ceva. În schimb, nu suportă monotonia, ezitările, pregătirile care durează prea mult timp sau promisiunile îndeplinite prea târziu.

Femeia Berbec într-o relație

Femeia Berbec nu așteaptă neapărat să fie cucerită. Dacă îi place un bărbat, rareori va avea răbdarea necesară pentru a încerca să-l seducă și a aștepta să fie abordată. Dimpotrivă, va prelua inițiativa, va merge la el și va face primul pas. Într-o astfel de situație, reacția lui este foarte importantă. Dacă îl simte slab și incapabil să reacționeze când e luat prin surprindere, se va îndepărta rapid. Dacă însă dă de un bărbat puternic, relația va evolua rapid.

Faptul că e capabilă să facă primul pas nu înseamnă însă că nu îi plac și bărbații care încearcă să o cucerească. De fapt, adoră acest lucru, deoarece are mare nevoie de atenție. Bărbații care vor să cucerească o femeie Berbec trebuie să respecte în principal două reguli: să îi acorde atenție deplină (fără să vorbească prea mult despre ei și, mai ales, fără să arunce măcar vreo privire spre altă femeie) și să îi arate că sunt energici și curajoși. De exemplu, o declarație de dragoste rapidă, spusă chiar în public, într-un moment neașteptat, se poate dovedi o cheie potrivită spre inima ei.

Începutul relației cu o femeie Berbec este, aproape întotdeauna, de vis. Cu continuarea pot să apară probleme. Reamintim, nu îi place monotonia! Pentru ca o relație să dureze, trebuie să existe senzația că fiecare întâlnire este una nou început.

Femei celebre născute în zodia Berbec

Sarah Jessica Parker – sau, mai degrabă, personajul pe care îl interpretează în serialul de a făcut-o celebră – e un exemplu destul de reprezentativ pentru comportamentul unei femei Berbec. Spunem acest lucru deoarece ea are în Berbec nu numai Soarele, ci și pe Mercur, care îi influențează modul de a gândi și de a comunica.

Din generația veche, reprezentativă pentru zodie este Bette Davis, cunoscută pentru nonșalanța cu care interpreta rolul unor personaje deloc simpatice. Și, tocmai pentru că i-au plăcut provocările, a fost prima femeie care a fost nominalizată de 10 ori la premiile Oscar.

În lumea muzicii, cele mai cunoscute vedete Berbec sunt Mariah Carey, Victoria Beckham, Celine Dion și Diana Ross.

Zodia Berbec - autoportret astrologic

Bărbatul Berbec

Mâncăruri preferate de zodia Berbec