Când ai o întâlnire, e bine să fii atent la fiecare detaliu, inclusiv la zodii. Un mic amănunt poate decide dacă totul se va termina cu un „la revedere” rece sau dacă noaptea se va încheia abia spre dimineață, cu certitudinea unor revederi viitoare. Vă prezentăm în continuare câteva idei care pot aduce succesul atunci când aveți o întâlnire, ținând cont de zodia potențialului partener.   

 
Întâlnire cu Berbec

Berbecul adoră să se simtă important și, în același timp, să facă mișcare, să fie activ. Puteți începe prin a cumpăra bilete la un concert sau un alt eveniment important, având grijă să aveți cele mai bune locuri. Astfel, se va simți privilegiat și va putea să se uite de sus la cei din ultimele rânduri. Apoi, seara poate continua la un club, unde Berbecul își va putea folosi energia dansând pe ritmuri cât mai sălbatice. De asemenea, puteți avea succes la un Berbec și dacă mergeți împreună la un eveniment sportiv. Îi place să vadă cum atleții se întrec pentru a doborî recorduri sau pentru a-și dovedi forța fizică.

 

Întâlnire cu Taur

Cu un Taur, aveți trei variante principale de întâlnire, doar toate au un element comun: mâncarea. Dacă vă întâlniți ziua, cea mai bună idee este un picnic. O plimbare în natură, urmată de savurarea unui coș plin cu bunătăți îl vor face să se simtă perfect. Dacă întâlnirea are loc seara, puteți fie să mergeți la un restaurant pretențios, unde să comandați ceva din specialitățile bucătarului, fie să îl invitați la dumneavoastră, pregătindu-i o cină. Va aprecia atât mâncarea în sine, cât și efortul pe care l-ați făcut cu gătitul. Iar dacă totul va fi udat cu un vin roșu, vă puteți aștepta la noapte de neuitat!

 

Întâlnire cu Gemeni

Pentru o întâlnire cu un Geamăn, trebuie să țineți cont de două lucruri: să îi țineți mintea ocupată (altfel, se va plictisi rapid) și să îl lăsați să vorbească în voie, atât cât îi place. Cel mai porbabil, o va face în permanență. Prima misiune poate fi îndeplinită mergând la o expoziție mai neconvențională, gen cele cu reptile sau cu figurine de ceară. Apoi, puteți merge la o plimbare într-o zonă interesantă a orașului, care să ofere subiecte de conversație și prilej de discuție.

 

Întâlnire cu Rac

Racul evită aglomerațiile, mulțimile și zgomotul excesiv. Preferă locurile retrase, care oferă intimitate și siguranță. Dacă vă invită la el, este perfect, deoarece acolo se va simți deplin în largul său. Dacă nu, puteți dumneavoastră să deveniți gazda pentru o întâlnire cu un Rac. La un reastaurant va prefera, bineînțeles, separeurile, unde să puteți vorbi în taină, dând inclusiv prilej pentru confidențe. Apoi, pentru întâlnirea cu un Rac, nu trebuie neglijată nici ideea de a merge la un film romanitc.
Întâlnire cu Leu

Când vă întâlniți cu un Leu, trebuie să țineți cont de faptul că reacționează foarte bine la cadouri. În special la cele scumpe. Dacă nu vreți sau nu vă permiteți să îi cumpărați bijuterii, veți avea succes și cu un buchet de flori bine aranjat sau cu o cutie cu bomboane de ciocolată. Ca loc al întâlnirii, cea mai bună alegere e un restaurant luxos, „de fițe”. Leul consideră că numai în astfel de locuri se cuvine să își fluture coama sa regală.

 

Întâlnire cu Fecioara

Pe Fecioară, invitați-o să faceți ceva împreună, să lucrați la un proiect sau să vă jucați folosindu-vă talentele artistice! Se simte bine atunci când are ceva de lucru și este de părere că munca împreună reprezintă cea mai bună modalitate de a cunoaște pe cineva. Alte lucruri esențiale la o întâlnire cu o Fecioară sunt o îmbrăcăminte cât mai îngrijită, strălucitor de curată, precum și atenția acordată micilor detalii vestimentare.

 

Întâlnire cu Balanță

Pentru întâlnirea cu o Balanță, cel mai bine e să alegeți un spectacol artistic, fie el film, concert, piesă de teatru sau expoziție. Apoi, puteți merge la un restaurant select pentru a discuta, în timpul mesei, despre evenimentul la care tocmai ați asistat. În relația cu o Balanță, trebuie să fiți cât mai rafinat și mai elegant. Evitați expresiile vulgare și comportamentul de țopârlan!

 

Întâlnire cu Scorpion

Scorpionului îi plac misterul și tot ceea ce are legătură cu ocultismul. Dacă nu aveți curajul să îi propuneți o plimbare prin cimitir sau o ședință de spiritism, puteți măcar să mergeți împreună la un film horror. Apoi, trebuie să țineți cont de existența unui alt cuvânt magic, pentru un Scorpion: sex. Vulgaritatea nu e bine-venită, dar aluziile de acest gen și crearea unei atmosfere fierbinți vor da întotdeauna rezultatul scontat, la întâlnirea cu un Scorpion.
Întâlnire cu Săgetător

E cunoscută plăcerea Săgetătorului de a călători. Ideal pentru o întâlnire e să îl scoateți din oraș, fie și numai până la o localitate rurală din apropiere. Un week-end la munte e deja o propunere de nerefuzat. Dacă nu sunteți disponibil la plimbări, puteți profita de atracția lui pentru locuri exotice mergând la o expoziție cu obiecte aparținând altor culturi sau la un concert de muzică tradițională a a ltei civilizații. Când discutați, e bine să știți să spuneți lucruri interesante despre locurile pe care le-ați vizitat de-a lungul timpului și să îl lăsați și pe el să procedeze la fel.

 

Întâlnire cu Capricorn

La o întâlnire cu Capricornul, trebuie să țineți cont de faptul că acesta e mai rezervat și mai serios de felul său. Nu îl duceți, așadar, la karaoke!   Cel mai important lucru este să fie bine tratat, să îl faceți să simtă important, apreciat și respectat. Puteți realiza acest lucru îmbrăcând ceva special și de calitate pentru întâlnirea respectivă, comportându-vă cum se cuvine și ducându-l în locuri la care nu oricine are acces.

 

Întâlnire cu un Vărsător

Vărsătorilor puteți să le propuneți, mai ales la începutul relației, întâlniri de grup. Se simt mai în largul lor atunci când e multă lume, decât față în față cu oi persoană de sex opus. Apoi, după ce vă apropiați, cel mai important e să fiți original atunci când stabiliți cum va decurge o întâlnire. Vărsătorul iubește surprizele, așa că nu ezitați să veniți de fiecare dată cu ceva nou!

 

Întâlnire cu Pești

Peștele e sensibil și visător. La o întâlnire, puteți să îi povestiți pe larg visele dumneavoastră. De asemenea, puteți să mergeți la o plimbare la care să scoateți și animalele de companie, care îi plac la nebunie. O altă idee bună constă în a-i da prilejul să se implice într-o operă de caritate. Eventual, cereți-i ajutorul într-o problemă oarecare! Vă va ajuta cu mare plăcere și, în plus, asta va crea o legătură frumoasă între dumneavoastră.