Rochiile de mireasă pot fi alege şi în funcţie de zodie. Nu oricui îi place rochia albă, clasică, ci există semne zodiacale ce preferă o rochie de mireasă deosebită sau una de altă culoare. Vă arătăm cele mai probabile preferințe, pentru fiecare zodie.  




Rochiile de mireasă clasice

O rochie elegantă, rafinată şi neapărat albă reprezintă idealul pentru o reprezentantă a unei femei născute sub semnul Taurului, Racului, Fecioarei, Capricornului sau Peştilor.

Femeia Taur doreşte să fie elegantă nu numai pentru că aşa se simte bine, ci şi pentru a oferi imaginea unei persoane cu o situaţie materială excelentă, capabilă să investească oricât în vestimentaţie. 

Racul investeşte foarte mult în acest eveniment şi din punct de vedere sentimental, astfel încât rochia trebuie neapărat să fie la înălţimea evenimentului. 

Fecioara va acorda o atenţie sporită detaliilor şi accesoriilor. Trandafiraşul de pe breteaua dreaptă a rochiei se va asorta neapărat cu perla de la cercelul stâng, iar coafura va fi impecabilă. Exclus să existe măcar un singur fir de păr răzleţ.

Capricornul este şi el un specialist al planificărilor. Va şti cu cel puţin un an înainte de nuntă ce rochie va purta, pentru ea necontând moda. Ţinutele pe care le alege se potrivesc oricând, deoarece nu au niciun element ieşit din comun.

Mireasa Peşti va încerca să pună accent pe propria feminitate, fără să ajungă însă vreodată la exagerări.




Rochiile de mireasă deosebite

Mireasa Scorpion va căuta întotdeauna să îşi pună în valoare atuutile fizice. Asta nu înseamnă că o veţi vedea cu o rochie exagerat de scurtă. De felul său cultivă misterul şi ştie că ceea ce se poate ghici sub o dantelă transparentă atrage mai mult decât un decolteu exagerat. Rochiile mulate, care îi evidenţiază formele, sunt cele mai potrivite. 

În schimb, zodiile de foc nu văd rostul pentru atâta mister. Pentru Berbeci, Săgetători şi mai ales pentru nativii Leu, nevoia de a străluci duce uneori la ţinute foarte îndrăzneţe. În cazul lor, ne putem aştepta la cât mai multe porţiuni de corp dezgolite şi, în acelaşi timp, la o vestimentaţie scumpă, opulentă, eventual bine garnisită cu bijuterii scumpe.




Rochiile de mireasă nonconformiste

Dacă v-aţi săturat de rochiile de mireasa albe şi care seamănă toate unele cu altele, puteţi să admiraţi o mireasă Vărsător. Reprezentantele acestei zodii nu vor ezita să îşi cumpere o rochie indigo, pentru ca propria personalitate iubitoare de libertate să îşi pună amprenta şi pe acest eveniment.  

Gemenii sunt și ei capabili de cele mai ciudate alegeri şi este foarte probabil ca în ziua nunţii să nu mai fie mulțumiți de rochia aleasă în urmă cu doar câteva zile. Gusturile lor se schimbă cu cea mai mare repeziciune din tot zodiacul.

Balanţa iubeşte frumuseţea şi arta. Prin urmare, va depune toate eforturile de care este capabilă pentru ca în ziua nunţii să pară desprinsă dintr-un tablou sau să dea senzaţia că poate poza pentru un pictor de geniu.