Echinocțiul de toamnă, ce are loc pe 22 septembrie, odată cu intrarea Soarelui în Balanță, sporește nevoia de echilibru și armonie. Vorba ceea: decât să ne certăm, mai bine-un cântec vesel să cântăm! Mai ales că muzica și celelalte arte sunt și ele favorizate de trecerea Soarelui prin Balanță.

Apoi, în ultima zi a săptămânii, Mercur intră în Scorpion, ajutându-ne să înțelegem oamenii așa cum sunt ei în realitate și nu așa cum vor să pară.

Berbec

Începând din această săptămână, persoana iubită joacă un rol tot mai important în viaţa Berbecului. Acesta va demonstra că lucrurile care se spun despre egoismul său nu sunt neapărat adevărate.

În week-end puneţi la cale, în secret, unele lucruri care urmează să îi ia pe mulţi prin surprindere.

Taur

Taurul devine tot mai preocupat de lucrurile mici, de amănunt, din viaţa de zi cu zi. Începeţi să ţineţi la respectarea micilor tabieturi zilnice şi totodată respectați și tabieturile altora.

Spre final de săptămână, aveți certitudinea că partenerul de viață este singura persoană în care merită să aveți încredere totală.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie mai atenți la modul în care își coordonează eforturile cu persoanele cu care colaborează, indiferent de domeniu. De asemenea, şi pe plan amoros a venit timpul să îi acorde mai multă atenţie partenerului de viaţă.

La sfârșit de săptămână, liniştea propriului cămin e preferabilă oricărui alt loc. invitațiile primite pentru sâmbătă și duminică vor fi mai degrabă refuzate politicos.

Rac

Racul se bazează, așa cum a făcut-o mai mereu, pe familie. Iar rudele apropiate răspund pozitiv și îi oferă confortul emoțional și tot sprijinul de care are nevoie, indiferent despre ce e vorba.

Cel puțin una din cele două zile de week-end va fi dedicată muncii, cu rezultate foarte bune.

Leu

Leul are de făcut multe drumuri în această săptămână. Unele dintre ele vor presupune întâlniri cu persoane greu de suportat, însă vestea bună constă în faptul că vor ajuta la rezolvarea unor probleme.

În week-end, Leul reușește să îi facă o surpriză plăcută unui membru al familiei.

Fecioară

Fecioara este dominată de dorința de a face mai mulţi bani, astfel că are tendința de a se supraaglomera. Vor fi mai multe momente în această săptămână când va avea de lucru și seara sau în week-end, adică în ceea ce ar fi trebuit să reprezinte timp pentru odihnă și relaxare.

Și în week-end, nativii fac ceva drumuri, care se dovedesc utile și, în același timp, plăcute.

Balanță

Balanța primește mai multă atenție din partea persoanelor apropiate și nu numai. Oriunde apare, prezența sa e remarcată imediat și provoacă reacții, dintre cele mai amestecate. Dar cu siguranță nu trece neobservată.

În special în ultimele zile ale săptămânii, colaborările decurg foarte bine, în special atunci când e vorba de muncă și de bani.

Scorpion

Scorpionul nu uită de propriile interese şi preocupări nici măcar atunci când dă senzația că lucrează doar pentru binele celor din jur. Și în această săptămână face unele activități aparent de voluntariat, însă știe că acestea îi vor aduce unele avantaje.

În week-end, nativii poartă o discuție sinceră cu o persoană cunoscută. Poate că această nu e pregătită pentru lucruri spuse verde în față.

Săgetător

Săgetătorul e concentrat pe propriile provocări și obiective, astfel că ignoră problemele altora. Face progrese pe plan personal, dar le și trezește impresia unor prieteni că îi neglijează.

În week-end, nativii își dau seama că unele lucruri pe care le știu sunt folositoare pentru câteva persoane, dar și periculoase pentru altele.

Capricorn

Capricornul și-a propus să progreseze pe plan profesional și face toate eforturile necesare pentru a se afirma. Iar acestea încep să fie apreciate, în această săptămână, chiar de persoane a căror părere contează.

În week-end, nativii vor apela la ajutorul unor prieteni, pentru a rezolva o problemă.

Vărsător

Vărsătorul devine conștient că trebuie să învețe lucruri noi, pentru a realiza ceea ce și-a propus. Astfel că își petrece o bună parte a timpului căutând informații sau, după caz, persoane care să îl învețe câte ceva nou.

În week-end, întâlnirea cu o persoană foarte calmă și senină le aduce o astfel de stare plăcută și Vărsătorilor.

Pești

Peștii au nevoie de colaboratori mai buni și nu e foarte simplu să îi găsească. De asemenea, vor descoperi că uneori lumea nu înțelege ceea ce vor să spună. Trebuie, deci, schimbat ceva la modul în care comunică.

La sfârșit de săptămână, Peștii au o mare capacitate de înțelegere. Sunt la îndemâna lor inclusiv idei care le ridicau dificultăți, cu doar o săptămână în urmă.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Tranzitele planetare și aspectele astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 21 septembrie: Mercur în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – evitați extremismul! Mereu există nuanțe, părți bune ale lucrurilor rele și dezavantaje ale celor bune. Astăzi trebuie să facem efortul de a observa acest lucru.

Marți, 22 septembrie: Soarele intră în Balanță – atunci când Soarele tranzitează Balanța, punem mare preț pe armonie și echilibru, în special pe plan relațional. De asemenea, influența lui Venus, guvernatorul acestei zodii, sporește interesul pentru artă și pentru tot ceea ce e frumos. „Fiecare copil e un artist. Problema e cum să rămâi un artist atunci când crești“ (Pablo Picasso)

Soarele în astrologie, astronomie și mitologie

Miercuri, 23 septembrie: Mercur în Balanță face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – e favorizată munca pe plan intelectual, mai ales dacă e făcută pe cont propriu. în schimb, comunicarea propriilor idei merge foarte greu, astăzi.

Joi, 24 septembrie: Mercur în Balanță face o opoziție cu Marte din Berbec – ne enervăm ușor, pe parcursul acestei zile, și se poate ajunge ușor la dispute. Nu e ziua în care să aruncăm la întâmplare cu vorbele, deoarece ele pot să rănească.

Vineri, 25 septembrie: conjuncție Lună-Jupiter în Capricorn – finalul săptămânii de lucru aduce mai multă liniște și armonie decât oricare din zilele precedente. Ne reapare zâmbetul pe buze și redescoperim simțul umorului.

Sâmbătă, 26 septembrie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – pot să apară unele semne de îndoială referitoare la sentimente. Tocmai de aceea, e bine să exprimăm ceea ce se petrece în sufletul nostru.

Duminică, 27 septembrie: Mercur intră în Scorpion – acest tranzit ne ajută să observăm și să înțelegem foarte bine trăirile profunde și emoțiile celor cu care interacționăm. Ne dăm seama ce îi motivează pe oameni cu adevărat. În schimb, e posibil ca uneori să uităm de regulile de politețe. „Să nu regreți niciodată ceva ce ai făcut cu afecțiune sinceră, pentru că nimic din ceea ce s-a născut în inimă nu e vreodată pierdut“ (Basil Rathbone)

Mercur în astrologie, astronomie și mitologie

Consultații de astrologie și tarot prin SMS

Răspunsuri consultații sms -septembrie 2020

Analize astrologice personalizate Club Mistic – oferta completă