Soarele in Berbec pe harta natală conferă o puternică înclinaţie spre luptă. Un nativ cu Soarele în Berbec se simte mai mereu pe picior de război – în atac sau în apărare – dar aproape niciodată liniştit şi calm. Momentele de acalmie pot fi definite ca un scurt armistiţiu, în niciun caz ca o pace.

Soarele in Berbec conferă individualism şi chiar egoism. Un astfel de individ e preocupat de propria persoană mai mult decât de orice altceva. Iubeşte puterea şi funcţiile de conducere, tocmai pentru că – atunci când le deţine – îşi poate manifesta personalitatea în voie şi chiar îşi poate impune opiniile în faţa altora.

Aproape întotdeauna, Soarele în Berbec este grăbit. I se pare că niciodată nu are timp suficient la dispoziţie şi, de aceea, nu suportă întârzierile. De fapt, dacă acumulează întârzieri, preferă mai degrabă să renunţe la un proiect.

Latura sportivă este bine dezvoltată la un astfel de individ. În plus, combativitatea îl face pe un nativ cu Soarele in Berbec cu atât mai mult potrivit pentru a deveni un sportiv de succes.

Soarele în astrologie, astronomie și mitologie