Soarele in Taur pe harta natală iubeşte, mai presus de toate, stabilitatea. Un loc de muncă stabil, un partener de viaţă stabil, prietenii întinse mai multe decenii, acelaşi domiciliu pe durata întregii vieţi – iată dezideratele unui nativ cu  Soarele in Taur.

Posesivitatea este o altă caracteristică de bază pentru orice persoană cu Soarele in Taur. El se atașează de persoane, de obiecte, de locuri, chiar şi de obiceiuri. Ajunge să se definească pe sine, ca persoană, prin ceea ce are, prin proprietăţile sale. Şi, tot în funcţie de acest criteriu, îi judecă şi pe alţii.

O preocupare de bază este asigurarea securităţii, pentru sine şi pentru cei pe care îi iubeşte şi pe care îi consideră ca pe o proprietate personală. De aceea, nu se va implica niciodată într-o acţiune riscantă şi – pe cât posibil – le va interzice şi celor dragi să se comporte în acest fel.

Trebuie subliniată, apoi, preferinţa Soarelui în Taur pentru mâncare bună şi pentru băutura de calitate. Hedonismul rămâne orientarea filosofică preferată pentru un nativ cu Soarele in Taur.