Visele frumoase şi coşmarurile nu vin întâmplător. Respectând câteva reguli simple, putem să reducem semnificativ numărul viselor urâte şi să îl mărim pe cel al viselor plăcute, care ne fac să ne trezim fericiţi, cu zâmbetul pe buze.

Iată, aşadar, câteva reguli pe care e bine să le respectăm, dacă vrem să avem vise frumoase în timpul somnului:

1)      Stresul de peste zi îşi pune amprenta şi asupra imaginilor care ne apar în minte pe parcursul nopţii. Oferiţi-vă momente de relaxare pe parcursul zilei, iar acestea vă vor aduce linişte şi atunci când vă aflaţi în aşternut!

2)      Camera în care dormim trebuie să fie bine izolată fonic. În ciuda tendinţei obişnuite de a o supraîncălzi, e de preferat o temperatură de 16-18 grade şi să fim bine acoperiţi, decât să fie prea cald în cameră şi să dormim descoperiţi. De asemenea, e fundamental ca dormitorul să fie bine aerisit.

3)      Încercaţi să respectaţi regulile feng-shui în ceea ce priveşte poziţionarea patului. Acestea sunt atât generale, cât şi specifice dumneavoastră, în funcţie de anul naşterii şi de zodia chinezească din care faceţi parte. Club Mistic vă permite să aflaţi care sunt direcţiile benefice pentru dumneavoastră, prin serviciul sms feng-shui

4)      E mai bine să ne bazăm pe pătură (sau plapumă, în funcţie de anotimp) decât pe haine groase, care nu ne permit să respirăm bine şi nici să ne mişcăm în voie.

5)      E recomandat să ne culcăm în fiecare seară aproximativ la aceeaşi oră, iar aceasta să fie, pe cât posibil, înainte de miezul nopţii.

6)      Corpul trebuie relaxat total înainte de culcare. Un duş, un masaj sau o partidă de sex înainte de culcare reprezintă cele mai eficiente metode de relaxare.

7)      Întunericul e obligatoriu. E indicat să nu existe nicio lumină în cameră. De pildă, trebuie evitat obiceiul de a adormi cu televizorul aprins.

Reguli Feng-shui pentru dormitor