În această săptămână, două planete își încheie îndelungata retrogradare din ultimele luni: Saturn marți și Pluton duminică. Se construiește o nouă ordine, în cadrul căreia seriozitatea și acțiunea constantă sunt două valori fundamentale. Vineri, Luna plină în Berbec creează o zi agitată, în care tentația de a ne grăbi e foarte mare. Iată cum va fi influențat fiecare semn zodiacal iar, mai jos, aspectele și tranzitele astrale din fiecare zi a săptămânii.

Berbec

Începând de marți și pentru aproape trei luni, construirea unei cariere de succes și obținerea respectului în societate redevin scopuri esențiale, pentru Berbeci. Esențială este, în acest context, și clădirea unei imagini respectabile și care să vă ofere aura unui om de succes.

O șansă de a verifica părerea pe care cunoscuții o au despre ei se ivește începând de vineri, când Berbecii se vor afla în centrul atenției.

Taur

În această toamnă, Taurul va trebui să se deschidă spre experiențe noi, să facă efortul de a înțelege ce simt și ce gândesc semenii săi. Studiul, spiritualitatea și călătoriile – atâtea câte sunt posibile, în contextul pandemiei – îi pot fi toate de folos.

În a doua parte a săptămânii puneţi la cale, în secret, unele lucruri care urmează să îi ia pe mulţi prin surprindere. Oricât ar încerca cineva să afle ce aveţi de gând, veţi reuși să păstraţi secretul.

Gemeni

În următoarele trei luni, pentru Gemeni, Saturn va afecta în mod direct planul financiar. Îi va răsplăti pe cei harnici și echilibrați și le va crea probleme celorlalți. Scopul său e să aducă ordine în viața financiară a Gemenilor.

În ultimele trei zile ale săptămânii, vă simțiți cumva asaltat de prieteni. Unii își anunță intenția de a vă vizita, în timp ce alții încearcă să comunice pe telefon sau pe diferite rețele sociale. Parcă toți în același timp.

Rac

Racul trebuie să facă alegeri mai raționale, inclusiv atunci când vine vorba de planul relațional. Ar fi o idee foarte bună să cerceteze cu atenție comportamentul eventualilor parteneri, precum și propria atitudine față de aceștia. Va ajunge la concluzii interesante.

Pe final de săptămână, Racul rezolvă proiecte mai vechi şi, în acelaşi timp, iniţiază altele noi. Schimbări, deci, în natura preocupărilor sale.

Leu

Pentru Leu, Saturn revenit, de marți, în mers direct în casa a 6-a poate ajuta mult la rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate. chiar dacă acestea sunt mai vechi, avându-și originea oricând în cei trei ani anteriori.

Activitățile de natură intelectuală sunt cele care vă pot aduce cele mai importante câștiguri, vineri, sâmbătă și duminică. Puneți-vă mintea la contribuție!

Fecioară

Saturn profită de ultimele trei luni ale îndelungatului său tranzit pentru a mai verifica o dată viața amoroasă și atașamentele emoționale ale Fecioarelor? Pe cine iubesc nativii? Sunt, la rândul lor, iubiți? Cum poate evolua fiecare dintre relații pe termen lung? Care sunt responsabilitățile pe care și le asumă în relație? Iată o temă de gândire destul de consistentă.

Începând de vineri, Fecioara face multe drumuri, dar numai unele dintre ele se dovedesc utile.

Balanță

Pentru Balanță, viața personală începe să conteze mai mult decât a făcut-o până acum. Propria casă, familia, rudele devin, treptat, mai importante decât prietenii sau chiar decât unele aspecte legate de carieră.

Pe de altă parte, Balanța își analizează cu multă maturitate emoțiile și sentimentele și va descoperi despre sine lucruri pe care nici măcar nu le-ar fi bănuit.

În a doua parte a săptămânii, persoana iubită dovedește cât de bine vă cunoaște. De fapt, uneori dă impresia că v-ar cunoaște chiar mai bine decât v-ați fi dorit: află rapid unele lucruri care ați fi vrut să rămână secrete.

Scorpion

Începând de marți, Scorpionul va trebui să își verifice și revizuiască relațiile cu tot ceea ce se află în jurul său: cum comunică, unde merge, ce a învățat și ce mai trebuie să învețe. Cum transformările interioare sunt specialitatea zodiei, va înțelege rapid ce e de făcut.

În week-end, nativii ar face bine să se abțină de la excese de orice fel. Altfel, starea lor de sănătate va avea de suferit și le va strica week-end-ul.

Săgetător

Pentru Săgetător, Saturn va propune schimbări majore, în ceea ce privește munca și atitudinea față de bani. Succesul financiar nu va veni foarte repede, ci va trebui atras prin muncă serioasă și constantă, desfășurată cel puțin până la sărbătorile de iarnă.

Vineri și în următoarele două zile, e posibilă ceva agitație pe plan amoros. Vreo declarație neașteptată sau o propunere îndrăzneață.

Capricorn

Saturn, guvernatorul Capricornului, va petrece ultimele trei luni în această zodie, unde apoi nu va mai reveni pentru un sfert de secol. Planeta profită de interval pentru a-i ajuta să devină tot mai realiști, mai cu picioarele pe pământ, mai responsabili. Calități pe care, după cum știm, mulți Capricorni le au deja.

Nativii se simt maturi și, mai ales, încercările prin care vor trece îi vor ajuta să vadă imaginea de ansamblu a oricărui proces și să poată atinge cu succes obiective fixate pe termen lung.

Vineri și sâmbătă sunt zile în care pot să apară ceva tensiuni în familie. Dar, cu maturitatea de care pomeneam mai sus, vor reuși să le rezolve.

Vărsător

Saturn îi îndeamnă pe Vărsători să privească mai mult în interior, să descopere propriile temeri, gânduri și dorințe secrete pe care de multe ori le ascund și față de propria persoană. Interesul pentru spiritualitate atinge și el cote mai înalte decât în trecut.

În a doua parte a săptămânii, sunt posibile unele dispute verbale cu persoane care nu reușesc să îi înțeleagă pe Vărsători.

Pești

Peștii își vor perfecționa abilitățile pentru munca de grup. Vor reuși să se descurce tot mai bine, atunci când trebuie să se integreze într-un colectiv.

Pe de altă parte, nativii își vor privi o parte din prieteni cu un ochi ceva mai critic și mai sever decât în trecut.

În a doua parte a săptămânii, Peștii au tendința de a cheltui bani mulți, ceea ce nu e neapărat indicat. Nu cumpărați nimic important fără o gândire și verificare prealabilă!

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Tranzitele planetare și aspectele astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 28 septembrie: Luna în Vărsător face un sextil cu Marte în Berbec – suntem entuziaști, la început de săptămână. Răspundem bine provocărilor, iar competiția chiar ne face bine.

Marți, 29 septembrie: Saturn își încetează retrogradarea și își reia mersul direct în Capricorn – planeta era retrogradă începând cu 1 mai, atrăgându-ne atenția asupra greșelilor pe care le facem în carieră și în legătură cu propria imagine publică. În aceleași domenii, va continua să pună mare preț pe disciplină și constanță. „Caută libertatea și vei deveni slavul propriilor dorințe. Caută disciplina și îți vei găsi libertatea“ (Frank Herbert)

Saturn în astrologie, astronomie și mitologie

Miercuri, 30 septembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – e destulă confuzie astăzi, așa că nu e tocmai ziua potrivită pentru proiecte care necesită atenție, concentrare și exactitate.

Joi, 1 octombrie: conjuncție Lună-Chiron în Berbec – astăzi e nevoie să ne concentrăm pe propria persoană, pe propriile nevoi și proiecte. Încercați să vă vedeți așa cum sunteți, dincolo de ceea ce alte persoane așteaptă de la dumneavoastră!

Vineri, 2 octombrie: Luna plină în Berbec – avem tendința de a acționa rapid, fără prea multe calcule prealabile. De fapt, fără nici un calcul prealabil. Spontaneitatea e bună, cât timp nu se confundă cu impulsivitatea. Gândiți-bă din ce parte a propriei ființe vine vocea care vă spune să acționați!

Fazele lunare și influența lor asupra noastră

Luna plină în 2020 – calendar lunar

Venus intră în Fecioară – tranzitul va dura până pe 28 octombrie. Tindem să avem o abordare mai pragmatică pe plan relațional. De asemenea, devin posibile diferite idile între colegi de muncă. O consecință pozitivă e capacitatea sporită de a rezista la sarcini monotone.

Sâmbătă, 3 octombrie: conjuncție Lună-Marte în Berbec – orice am face, acționăm cu pasiune, ne implicăm cu adevărat. Parcă merită să muncim măcar un pic, chiar dacă e week-end.

Duminică, 4 octombrie: Pluton își încetează retrogradarea și își reia mersul direct în Capricorn – planeta își începuse retrogradarea pe 25 aprilie. A dorit să ne arate, în special, faptul că nu ne putem schimba locul în societate dacă nu ne schimbăm profund în interior. Acum, va trebui să arătăm ce am învățat din această lecție.

Pluton în astrologie, astronomie și mitologie

Consultații de astrologie și tarot prin SMS

Răspunsuri consultații sms -septembrie 2020

Analize astrologice personalizate Club Mistic – oferta completă