Îi aparțin zodiei chinezești Bivol de Apă persoanele născute între 3 februarie 1973 și 22 ianuarie 1974, precum și cele născute între 6 februarie 1913 și 25 ianuarie 1914.

Personalități din zodia Bivol de apă:

                        – cântăreața americană Anastacia;

                        – Elena Udrea, politician român;

                        – jucătoarea de tenis iugoslavă Monica Seles;

                        – fotbalistul italian Fabio Cannavaro;

                        – Monica Lewinsky, fostă funcționară la Casa Albă, implicată într-un celebru scandal sexual cu președintele Bill Clinton;

                        – actrița americană Tori Spelling,

                        – cântăreața ucrainiană Ruslana;

                        – scriitorul francez Albert Camus;

                        – actorul american Burt Lancaster;

                        – cancelarul german Willy Brandt, câștigător al Premiului Nobel pentru Pace;

Caracteristicile zodiei chinezești Bivol de apă

Bivolul din zodiacul chinezesc are o mare putere de muncă și este extrem de perseverent. Odată ce și-au fixat un obiectiv, bivolii au mari șanse să îl atingă, chiar dacă acest lucru poate să dureze mult timp. Le place să nu depindă de alții, așa că de obicei se bazează pe ei înșiși, pe propriile forțe. Nu obișnuiesc să își asume riscuri.

Bivolul de apă are bune capacități empatice, astfel că înțelege rapid ce își doresc cei din jur și încearcă să le ofere lucrul respectiv, însă în conformitate cu propriile interese, de obicei cerând ceva în schimb.

Sunt bine înzestrați pentru a construi o carieră. Pe acest plan, țintesc sus și preferă tot ce e mai bun, dar și oferă, la rândul lor, tot, știind că doar astfel vor fi apreciați.

Într-o relație de iubire, Bivolul de apă urmează aceeași politică: oferă mult și cer de la partenerul de viață la fel de mult. Intuiesc bine schimbările de dispoziție ale partenerului și încearcă să rezolve probleme din timp, dacă e posibil chiar înainte ca acestea să se manifeste.

O problemă pentru un Bivol de Apă o poate constitui faptul că uneori se implică exagerat și în probleme care nu îl privesc în mod direct.