Îi aparțin zodiei chinezești Bivol de Foc persoanele născute între 11 februarie 1937 și 30 ianuarie 1938, precum și cele născute între 7 februarie 1997 și 27 ianuarie 1998.

Personalităţi născute în zodia Bivol de Foc:

                          – actorul american Jack Nicholson;

                          – președintele irakian Saddam Hussein;

                          – actorul român Marin Moraru;

                          – actrița americană Jane Fonda;

                          – regele Harald al V-lea al Norvegiei;

                          – actorul american Robert Redford;

                          – autorul american de romane science-fiction Roger Zelazny;

                          – actorul american Dustin Hoffman;

                          – regele Juan Carlos I al Spaniei;

                          – actorul britanic Anthony Hopkins.

Caracteristicile zodiei Bivol de Foc

Bivolul din zodiacul chinezesc are o mare putere de muncă și este extrem de perseverent. Odată ce și-au fixat un obiectiv, bivolii au mari șanse să îl atingă, chiar dacă acest lucru poate să dureze mult timp. Le place să nu depindă de alții, așa că de obicei se bazează pe ei înșiși, pe propriile forțe. Nu obișnuiesc să își asume riscuri.

Bivolul de Foc are o prioritate clară: familia. Se dedică persoanelor apropiate și, datorită acestui fapt este, de asemenea, un excelent prieten.

Îi place să facă bani și, de aceea, e persoana cea mai potrivită pentru a conduce o afacere, pentru a-și asuma funcțiile de decizie în sectorul economic. Bivolul de foc își va conduce angajații fie cu duhul blândeții, fie cu mână de fier, în funcție de împrejurări, dar cert e un singur lucru: cu el la conducere, tuturor le va fi bine, din punct de vedere financiar.

Mare parte din câștigurile sale sunt orientate spre propria familie, astfel că e profitabil să te numeri printre apropiații unui Bivol de foc. Totuși, mare grijă să îi arătați că apreciați eforturile sale și că țineți la el: altfel, dezamăgirea îl va destabiliza total, iar relația se va încheia sub auspicii total nedorite!