Îi aparțin zodiei Bivol de pământ persoanele născute între 29 ianuarie 1949 și 16 februarie 1950, precum și cele născute între 26 ianuarie 2009 și 13 februarie 2010.

Personalități născute în zodia Bivol de Pământ

                    – cântărețul francez Maxime Le Forestier;

                    – pilotul austriac de formula 1 Niki Lauda;

                    – actrița franceză Fanny Ardant;

                    – scriitorul german Patrick Süskin;

                    – actrița americană Jessica Lange;

                    – actrița americană Meryl Streep;

                    – cântăreața americană Gloria Gaynor;

                    – actrița americană Sigourney Weaver;

                    – prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu;

                    – Mugur Isărescu, guvernator al Băncii Naționale a României.

Caracteristicile zodiei Bivol de Pământ

Bivolul din zodiacul chinezesc are o mare putere de muncă și este extrem de perseverent. Odată ce și-au fixat un obiectiv, bivolii au mari șanse să îl atingă, chiar dacă acest lucru poate să dureze mult timp. Le place să nu depindă de alții, așa că de obicei se bazează pe ei înșiși, pe propriile forțe. Nu obișnuiesc să își asume riscuri.

Bivolul de Pământ are, drept principale calități, rezistența și răbdarea. Poate să existe în medii care pentru alții par un adevărat infern și nu numai să reiste, ci chiar să se descurce excelent.

La fel ca ceilalți Bivoli, și el are un talent deosebit de a face bani, precum și bunul obicei de a-și împărți câștigurile cu cei dragi. Datorită acestor calități, îl vedem uneori asaltat de oameni care îi cer ajutorul, devenind un fel de mamă a tuturor răniților.

Știe că toate lucrurile au un preț și este dispus să plătească pentru tot ceea ce obține. Nu financiar, ci prin eforturi sau prin diferite privațiuni.

Alături de un Bivol de Pământ, te poți simți cu adevărat împlinit, dar numai dacă îți place să faci planuri pe termen lung și să vezi imaginea generală a lucrurilor.