Săptămâna 5-11 octombrie nu anunță nici un eveniment astrologic cu adevărat important. Atmosfera ne împinge constant spre schimbare, însă vor fi capabili să realizeze doar aceia ce vor ști să acționeze treptat, cu prudență. Puteți vedea, mai jos, cum va fi influențată fiecare zodie, precum și un calendar astrologic al fiecărei zile din săptămână.

Berbec

Berbecul face diferite planuri financiare, destul de îndrăznețe. Dar ele nu se vor putea realiza fără muncă susținută, întinsă pe o perioadă de cel puțin câteva săptămâni. Așadar, nativii trebuie să fie conștienți că nu avântul, ci constanța e calitatea necesară.

Zi de odihnă pentru Berbec, în special sâmbătă. E preferabil ca în ziua respectivă să nu programeze nimic obositor.

Taur

Taurii sunt mai puțin conectați decât de obicei la ceea ce se întâmplă în jur. Unii nativi au o dispoziție mai degrabă visătoare, iar alții sunt concentrați doar pe propriile probleme, ignorându-le pe ale altora.

Ceva mai multă atenție acordată persoanei iubite în week-end nu e doar bine-venită, ci chiar necesară.

Gemeni

Gemenii sunt ceva mai rezervați decât de obicei, atunci când vine vorba de exprimarea propriilor dorinţe. Puţini sunt cei care află la ce se gândesc și care le sunt speranțele. Faţă de majoritatea cunoscuţilor păstrează o atitudine de tăcere prudentă – nu prea caracteristică zodiei.

Week-end-ul e unul cu destul de puțină mișcare. Gemenii vor fi mai degrabă statici, declarându-se mulțumiți dacă nu trebuie să facă vreun drum.

Rac

Planurile pe care nativii Rac și le fac în această săptămână includ mereu şi alte persoane, uneori chiar grupuri întregi de prieteni, colegi sau simpli cunoscuţi. Atunci când realizează ceva nu li se pare normal să se bucure singuri, ci au nevoie de companie, pentru a-și sărbători succesele.

Sfârșitul de săptămână este potrivit pentru o scurtă deplasare în afara localității. Mai ales ziua de sâmbătă.

Leu

Nativii Leu devin mai rezervați atunci când vine vorba de acceptarea invitaţiilor la diferite evenimente sau chiar când e vorba de simple vizite. Au socializat destul în ultima vreme pentru ca acum să nu mai țină neapărat să fie prezenți pretutindeni. Așadar, în această săptămână își vor selecta cu mai multă grijă prietenii și partenerii.

În week-end, sunt posibile unele tranzacții financiare care implică sume destul de importante.

Fecioară

Fecioara are parte de ceva distracție, pe parcursul acestei săptămâni. Au loc unul-două evenimente mai vesele la locul de muncă, dar mai ales orele libere vor fi mai pline decât de obicei.

Sfârșitul de săptămână îi găsește plini de energie, astfel că zilele de sâmbătă și duminică vor fi destul de aglomerate, însă cu evenimente plăcute.

Balanță

Prudenţa începe să caracterizeze comportamentul Balanței pe plan financiar. Se abţine de la orice cheltuieli majore, chiar şi când e vorba de lucruri pe care și le dorește de mai mult timp.

Ceva mai multă atenție acordată spiritualității – iată o recomandare potrivită, pentru week-end-ul nativilor Balanță.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt deciși să ducă la bun sfârşit propriile planuri, indiferent de atitudinea celor din jur. Dacă îl sprijină, cu atât mai bine pentru toată lumea. Dacă nu sunt de acord cu ceea ce au de gând să facă, cu atât mai rău pentru ei.

În week-end, Scorpionii vor avea o întâlnire și o convorbire interesantă cu un prieten dintre cei pe care îi consideră de încredere.

Săgetător

Săgetătorul nu are vitalitatea obişnuită şi, din această cauză, nu dă randament maxim în activităţile desfășurate în această săptămână. E mai degrabă visător, cu capul în nori și cu picioarele plutind mult deasupra pământului.

La sfârșit de săptămână, Săgetătorii știu să obțină sprijinul dorit de la o persoană a cărei acțiune poate fi de mult folos.

Capricorn

Sunt posibile încurcători pe plan amoros, pentru nativii Capricorn. Fie le cade cu tronc cine nu trebuie, fie se trezesc că ei au stârnit sentimentele unei persoane pe care nu o privesc în acest fel.

În week-end, Capricornii vor vorbi pe îndelete cu o persoană aflată departe. e posibil chiar să plănuiască o călătorie.

Vărsător

Îmbiat în acest sens și de sosirea veritabilă a toamnei, cu vremea caracteristică anotimpului, Vărsătorul prinde gustul unor hobby-uri care nu presupun prea multă mișcare. Apreciază mai mult confortul propriei case.

La sfârșit de săptămână, o persoană apropiată de Vărsători primește o veste bună pe plan financiar.

Pești

Peștii au parte de mulți sfătuitori, unii bine-intenționați, alții vorbind doar ca să se afle în treabă. Trebuie făcută cu grijă distincția între aceste categorii. Și trecut totul prin filtrul propriei gândiri critice.

La sfârșit de săptămână, Peștii acordă mai mult timp și mai multă atenție partenerului de viață. Și bine fac!

Proverbe și cugetări pentru fiecare zodie

Ce zodie e pisica ta?

Tranzitele planetare și aspectele astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 5 octombrie: Luna în Taur face câte un trigon cu Pluton și Saturn din Capricorn – e necesar să facem diferite schimbări, îndeosebi pe plan profesional, dar acestea trebuie realizate treptat, prudent, cu pași mici.

Marți, 6 octombrie: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Venus din Fecioară – nu prea ne dăm seama cu exactitate ce simțim, în această zi. E nevoie să ne clarificăm propriile sentimentele, altfel ne va fi greu să facem ceva.

Miercuri, 7 octombrie: opoziție între Mercur din Scorpion și Uranus din Taur – atenție la vorbele rostite astăzi! E posibil ca, din neatenția sau din grabă, să spunem lucruri ce pot să jignească sau să supere persoane ce nu merită acest lucru.

Joi, 8 octombrie: Luna în Gemeni face un sextil cu Marte retrograd din Berbec – una din zilele în care putem munci bine, reparând inclusiv unele greșeli comise în zilele precedente.

Vineri, 9 octombrie: Marte retrograd în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – risc mare de conflicte, pe parcursul acestei zile. Cei care vine cu inițiative sau produc schimbări vor întâmpina o opoziție acerbă.

Sâmbătă, 10 octombrie: Venus în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur – ne schimbăm gusturile într-un mod ciudat. Suntem atrași, azi, de persoane sau de propuneri care în mod normal nu ne atrag deloc. Prilej de experiențe noi și plăcute.

Duminică, 11 octombrie: Soarele în Balanță face o cuadratură cu Jupiter din Capricorn – greu de construit ceva, astăzi. Tocmai de aceea, e preferabil să respectăm ziua de odihnă și să o rezervăm doar relaxării.

Planetele și zilele săptămânii

Consultații de astrologie și tarot prin SMS

Analize astrologice personalizate Club Mistic – oferta completă