Soarele în Săgetător se află în trigonocraţie – o poziţie pozitivă. Se poate spune despre o astfel de persoană că este un înţelept cu o înţelegere profundă asupra vieţii. Sau măcar că tinde să devină astfel, pe măsură ce se maturizează.

Tendinţele permanente ale persoanelor născute sub acest aspect astral sunt expansiunea şi dezvoltarea, manifestate în toate direcţiile. Nativii călătoresc în toate colţurile lumii, studiază tot ceea ce li se pare interesant – fie că e vorba de ştiinţă, religie sau ocultism -, dar ştiu şi să se distreze, cu adevărat, la maximum.

Cineva născut cu această configuraţie astrală are două calităţi destul de rar întâlnite în lumea actuală: optimismul şi sinceritatea. Dacă vrei să afli adevărul, cel mai bine este să îi pui întrebările potrivite unui nativ cu Soarele in Săgetător. Numai să fii pregătit să afli răspunsurile!

În marea majoritate a cazurilor, un astfel de individ iniţiază o căutare spirituală. Din acest punct de vedere, e nevoie de maximă atenţie, deoarece sinceritatea sa, însoţită de dorinţa de a merge mereu până la capăt, îi pot face să cadă uşor în plasa unor escroci. De aceea, dezvoltarea discernământului este un imperativ pentru orice individ cu Soarele in Săgetător.