Noua săptămână bine cu două evenimente astrale importante. Miercuri, 14 octombrie, Mercur intră în mers retrograd în Scorpion și ne cere să ne înțelegem emoțiile și trăirile. Avem sentimente pe care nici noi nu ni le putem explica. Vineri, 16 octombrie, Luna nouă în Balanță anunță o zi potrivită pentru a începe o relație sau poate pentru a face o declarație de dragoste.

Mai jos, vedeți cum va fi influențată fiecare zodie și care sunt cele mai importante tranzite și aspecte astrale din fiecare zi a săptămânii.

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul trebuie să învețe să își ascundă mai bine intențiile, ca să aibă succes. Nu mai acționează cu graba caracteristică. Învață că, uneori, o fentă e mai inspirată decât un atac dezlănțuit, așa cum există și momente în care drumul ocolit te aduce la țintă mai repede decât cel drept.

În a doua parte a săptămânii, Luna nouă în Balanță poate anunța sosirea unei persoane noi în viața Berbecilor, persoană care va deveni importantă, pe viitor.

Taur

Taurul are nevoie să își perfecționeze capacitatea de colabora. Ca să reușească în ceea ce își propune, trebuie să fie inspirat în alegerea colaboratorilor, a partenerilor de afaceri, dar și a partenerilor de cuplu. Pentru cei căsătoriți, e de așteptat o revitalizare a vieții amoroase.

În special vineri, Luna nouă în Balanță vă îndeamnă să faceți ceva concret pentru a îmbunătăți starea de sănătate a propriului organism.

Gemeni

Gemenii au mult de tras la locul de muncă, dar se vor descurca mai mult decât onorabil. Dacă își vor însuși lecțiile acestei perioade, pot face pași importanți în carieră, de pe urma cărora să profite timp îndelungat, de acum înainte. Mai ales în ceea ce privește câștigurile obținute.

Vineri și sâmbătă, Luna nouă în Balanță poate aduce o idilă de o intensitate deosebită.

Rac

Racul are parte de ceva animație în viața amoroasă, nu neapărat din cea dorită de această zodie familistă. Sunt posibile relații secrete, aventuri, tot felul de întâmplări pline de sare și piper. Ori pentru sine, ori pentru o persoană apropiată.

În ultimele trei zile ale săptămânii, Luna nouă în Balanță vă îndeamnă să faceți măcar o achiziție interesantă, pentru casă.

Leu

Leul dorește neapărat să ocupe o poziție dominantă în cadrul propriei familii, să fie recunoscut drept regele… măcar al camerei de zi sau al altor încăperi din casă. Investind multă energie în această direcție, va obține ceea ce își dorește. În rest, nu îl preocupă prea multe lucruri care nu privesc familia proprie.

Vineri, Luna nouă în Balanță favorizează relațiile de prietenie. Leul își reamintește cât de plăcut e să îți petreci timpul alături de oameni care te înțeleg cu adevărat.

Fecioară

Fecioara face multe drumuri și, de asemenea, este nevoită să învețe lucruri noi, în domenii la care nu se pricepea anterior. Acestea îi vor fi de real folos, dar vor aduce și o stare de oboseală.

Vineri, Luna nouă în Balanță inspiră planuri de a cumpăra ceva important, un lucru pe care chiar atunci îl vedeți într-un magazin.

Balanță

Balanța are idei bune pe plan financiar, dar îi trebuie și curajul de a le transpune în practică. Cei dispuși atât să muncească, cât și să își asume unele riscuri au toate șansele să se bucure de succes.

Vineri, Luna nouă în propriul semn solar vă îndeamnă să demarați cu mai mult curaj un proiect îndelung amânat.

Scorpion

Scorpionii devin, în această săptămână, adevărați oameni de acțiune, gata să își asume riscuri și să se confrunte cu orice piedică sau adversar. Iar aceștia din urmă nu vor întârzia să le apară în cale.

Vineri sau în week-end, Luna nouă în Balanță îl ajută pe Scorpion să descopere secretul unei persoane apropiate. Un secret pe care dorea să îl afle de mai multă vreme.

Săgetător

Săgetătorul renunță la orice distracție și își vede, singur, de proiectele cu adevărat importante. Cu cât va învăța să se bazeze mai mult pe propriile forțe, cu atât va face progrese mai mari.

În special vineri, Luna nouă în Balanță aduce mulți prieteni în preajma Săgetătorului. Unii veseli, alții triști, dar cu toții dornici să discute despre tot ceea ce îi frământă.

Capricorn

Capricornul e silit să renunțe, măcar parțial, la atitudinea conservatoare și e ceva mai deschis spre inovație și viitor. Au loc ceva schimbări și în ceea ce privește alegerea persoanelor care îi stau prin preajmă: le va prefera pe cele cu gândire pozitivă și dornice de afirmare.

Vineri, Luna nouă în Balanță anunță o petrecere sau chiar un eveniment ceva mai important, la care e prezentă multă lume.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să învețe cum să atragă atenția asupra sa, cum să își etaleze calitățile și să își ascundă eventualele imperfecțiuni. Și toate acestea rapid, deoarece multă lume va fi cu ochii pe el.

Vineri și sâmbătă, Luna nouă în Balanță indică ori o călătorie, ori planuri și pregătiri pentru o călătorie ce va avea loc ulterior.

Pești

Peștii sunt puși în situația de a învăța lucruri noi, de a aprofunda cunoștințe vechi, de a se înconjura de persoane ale căror sfaturi sau experiență le pot fi de folos.

De asemenea, călătoriile la distanță și orice legătură cu persoane din străinătate îi pot ajuta.

Vineri, Luna nouă în Balanță aduce oportunități interesante pentru Pești, pe plan amoros. În special latura fizică a amorului e cea care îi interesează pe nativi.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal – cele mai importante tranzite și aspecte astrale

Luni, 12 octombrie: Jupiter în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești – începem săptămâna cu o zi de creștere liniștită, organică. Multe lucruri se pot rezolva astăzi de la sine, ca prin miracol.

Marți, 13 octombrie: opoziție între Soarele din Balanță și Marte retrograd din Berbec – competiția ne ajută astăzi să dăm tot ce avem mai bun. Apariția unui concurent ne face să scoatem la lumină calități pe care altfel le-am fi ținut ascunse.

cuadratură între Soarele din Balanță și Pluton din Capricorn – încercăm să controlăm cât mai multe elemente din jur, ceea ce însă ne aduce în coliziune cu încercări similare ale altor persoane. Se ajunge la confruntări de orgolii.

Miercuri, 14 octombrie: Mercur intră în mers retrograd, inițial în Scorpion, până pe 28 octombrie, apoi în Balanță, până pe 3 noiembrie, când își va relua mersul direct. Trebuie să fim atenți la ceea ce ne trezește emoții puternice și să înțelegem de ce și cum anume. „Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute și nici măcar atinse. Ele trebuie simțite cu inima“ (Helen Keller)

Planete retrograde în 2020

Joi, 15 octombrie: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – o zi mai calmă, în care acționăm cu răbdare. Ne găsim ritmul îndeosebi pe plan profesional.

Vineri, 16 octombrie: Lună nouă în Balanță – Soarele și Luna fac o conjuncție în Balanță. E ziua potrivită pentru a începe o relație nouă, pentru a-ți declara iubirea, pentru a face o cerere în căsătorie. De asemenea, e o zi potrivită pentru negocieri sau pentru a încerca să pui la aceeași masă două persoane aflate în conflict. „Întâlnirea a doua personalități e precum contactul dintre două substanțe chimice: dacă se produce o reacție, ambele vor fi transformate“ (C.G. Jung)

Luna nouă în 2020 – calendar lunar

Sâmbătă, 17 octombrie: Luna face o conjuncție cu Mercur în Scorpion – astăzi ne vine mai ușor să vorbim despre lucruri pe care de obicei le trecem sub tăcere. Subiectele altădată considerate tabu exercită o atracție deosebită.

Duminică, 18 octombrie: Soarele în Balanță face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – simțim că unele dintre responsabilitățile pe care ni le-am asumat nu ni se mai potrivesc. Trebuie să ne gândim ce e de făcut, în săptămânile următoare.