Orice femeie are nevoie de o geantă. De fapt, de mai multe. Geanta e bună ca să îţi pui acolo lucrurile: un ruj, o oglindă, un portofel, un piepten, telefonul şi aşa mai departe. O ţinută nu poate fi completă fără o geantă, iar arta de a asorta geanta la hainele pe care le porţi este esenţială pentru o femeie. Şi în alegerea unei genţi, influenţa semnului zodiacal în care ne-am născut îşi spune cuvântul.

Guvernate de planeta Marte, femeile Berbec iubesc gentile cu decoraţiuni metalice. De asemenea, le plac genţile sport, uşor de mânuit, în care poţi găsi foarte repede ceea ce cauţi. Nu veţi vedea niciodată o femeie Berbec purtând o gentuţă romantică, decorată cu floricele roz.

Pentru femeile Taur, nu contează moda.. Pentru ele, contează foarte mult materialul din care este făcută geanta şi rezistenţa acestuia. Din această cauză, vor prefera întotdeauna gentile de piele în detrimentul celor din material textil. De asemenea, trebuie ţinut cont de faptul că Taurului îi place să acumuleze. Din această cauză, preferă genţile mari, încăpătoare.

La femeia Gemeni nu se poate folosi niciodată singularul. Ea se plictiseşte repede şi orice geantă de care era încântată ieri i se poate părea de o banalitate totală astăzi. Din această cauză, deţine recordul la numărul de genţi cumpărate şi este mereu în pas cu moda. În geanta ei găseşti absolut orice, de la o papiotă de aţă până la şuruburi. Întotdeauna, obiectul de care au nevoie se va găsi sub toate celelalte, fiind specialiste ale dezordinii

Femeile Rac preferă genți elegante, romantice, de tipul săculeţilor purtaţi de aristocratele din Anglia secolului al XIX-lea. Accentul este pus întotdeauna pe eleganţă şi preferă culorile pastelate şi diferitele nuanţe de verde sau albastru.

Femeia Leu doreşte să fie mereu în centrul atenţiei, iar o geantă de calitate o poate ajuta să îşi împlinească această dorinţă. Îi plac lucrurile de calitate, produsele de firmă şi poate alege fie o geantă aurie, fie una bogat decorată cu pietre preţioase.

Geanta unei femei Fecioară trebuie să aibă, obligatoriu, cât mai multe compartimente. Ea nu poate accepta sub nicio formă dezordinea, ci vrea să ştie că fiecare lucru este la locul său. Pe lângă numeroasele buzunăraşe, geanta unei Fecioare se remarcă şi prin numeroasele elemente de decor, discrete, dar care dau o notă de rafinament. Acest aspect este normal pentru o zodie foarte atentă la orice amănunt.

Nici atunci când este vorba despre genţi, femeia Balanţă nu se poate dezice de renumele ei de artistă şi iubitoare a frumuseţii. Va şti mereu să îşi aleagă genţile în funcţie de împrejurare şi de hainele pe care le poartă, nefăcând niciodată greşeala de a purta o geantă sport la o ţinută elegantă.

Femeia Scorpion va prefera întotdeauna o geantă de colecţie, creată de un artist renumit, special pentru ea. Cum însă majoritatea nu îşi permit acest lux, vor căuta totuşi să demonstreze că au stil prin forma deosebită a acestui accesoriu vestimentar. Secretoasă din fire, o doamnă Scorpion nu îşi va uita niciodată geanta deschisă.

Femeia Săgetător este veşnic pe drumuri, deci cel mai bine i se potrivesc genţile tip rucsac, în care să încapă toate lucrurile de care ai nevoie în timpul unei călătorii. Guvernat de expansivul Jupiter, preferă genţile XXL. Se remarcă prin priceperea cu care îmbină cele mai diferite culori.

Femeia Capricorn va purta o geantă neagră sau maro, de tip diplomat, manifestându-şi astfel sobrietatea şi seriozitatea care o caracterizează. Prin geanta pe care o poartă, doreşte să atragă atenţia şi asupra statutului său social. Nu îi plac nici genţile viu colorate, nici cele cu prea multe decoraţiuni.

Geanta femeii Vărsător va avea o formă cât mai ciudată, materialul ales va fi unul neconvenţional, în cazul în care nu va fi o îmbinare a mai multor materiale: un mâner din piele şi unul din lemn, geantă tricotată cu buzunare exterioare de blană, catarame din plastic. Combinaţiile de culori vor fi mereu şocante. Nu trebuie să ne mirăm dacă vedem o geantă portocalie cu buline verzi la o ţinută de înmormântare.

Femeile Peşti vor purta o geantă discretă, de tip plic, încât cu greu poţi să observi că au o geantă. Sensibilă şi discretă în fiecare gest, ea va încerca să nu atragă atenţia nici prin intermediul accesoriilor pe care le poartă. Neavând o geantă mare, nu îşi ia cu ea, atunci când pleacă de acasă, decât strictul necesar.

Zodiile și rochiile de mireasă

Ce zodii se îmbracă mai ciudat

Zodiile și culorile