Luna in Berbec este peregrină – aspect neutru. Această poziție a Lunii pe harta natală indică un individ cu trăiri emoţionale intense, pe care nu le poate controla tocmai uşor. Se conduce după deviza. mai întâi tragem, apoi punem întrebări. De aceea, i se întâmplă de multe ori să ia decizii pripite, pe care apoi le va regreta.

Un individ născut cu Luna in zodia Berbecului se entuziasmează repede, dar se şi înfurie la fel de iute. În relaţiile cu el, prima impresie este decisivă. Judecă rapid persoanele care îi pică sub privire, iar după aceea e greu să îşi mai schimbe părerea.

Îi place mult să fie lăudat. Ţine la propria imagine şi multe din gesturile pe care le face sunt destinate doar să îi aducă respectul celor din jur.

Independenţa este o altă caracteristică de bază pentru nativii cu acest aspect astral. Având o părere extrem de bună despre propria persoană, nu acceptă sfaturi. Nu le place să fie puşi în postura de învăţăcel ci, dacă descoperă că nu ştiu ceva, preferă să înveţe singuri cum se face. Această încredere totală în forţele proprii este o altă caracteristică pentru cei născuți cu Luna in Berbec.