Luna in Taur este în exaltare, ceea ce reprezintă o poziţie extrem de favorabilă. Acest plasament al Lunii pe harta natală indică un individ cu multe calităţi, care sunt însă greu de pus în valoare.

Se lasă greu impresionat şi preferă să caute confortul şi situaţiile călduţe, indiferent de domeniu. De cele mai multe ori, i se potriveşte expresia brânză bună în burduf de câine.

Un individ născut cu Luna în această zodie este, de obicei, un conservator. Are convingeri adânc înrădăcinate în subconştient, idei fixe la care nu va renunţa întreaga viaţă, chiar dacă lumea se schimbă total în jurul său. Această încăpăţânare îl face uneori să intre în conflict inclusiv cu persoanele apropiate.

Un individ cu Luna in acest semn astral are sentimente profunde şi pe termen lung. Se ataşează total de persoanele dragi, iar nevoia de siguranţă pe plan emoţional este una dintre cheile personalităţii sale. Nu îi plac schimbările, cu atât mai puţin atunci când vine vorba de mediul familial şi de persoanele dragi.

De aceea, relaţiile îndelungate şi prieteniile care durează o viaţă întreagă reprezintă normalitatea pentru orice individ cu Luna in Taur pe harta natală.