Luna in Gemeni este peregrină – o poziţie neutră. Această poziție a Lunii pe harta natală aduce multă agitaţie. Indivizii cu această configuraţie astrală aleargă după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, se apucă de trei sau mai multe treburi odată.

În plus, unii dintre ei sunt oameni care ţin să vorbească într-una despre ceea ce fac ei, despre ceea ce fac vecinii, prietenii, rudele sau chiar persoane pe care abia au apucat să le cunoască. Extrem de interesaţi de tot ce este nou, nu se pot abţine să nu îşi vâre nasul inclusiv acolo unde nu le fierbe oala.

Un individ cu Luna in Gemeni are calitatea extraordinară de a se adapta foarte uşor la schimbările de orice fel. Nu îi va fi niciodată frică de un job nou, de un şef nou sau de o schimbare de regim politic. Dimpotrivă, se simte ca peştele în apă atunci când totul s-a schimbat şi când toţi cei din jur simt că le fuge pământul de sub picioare.

Curiozitatea este îmbinată cu isteţimea, astfel că are calităţi evidente de negustor, dar şi de animator de spectacole sau de avocat. Vorbele reprezintă instrumentul mânuit cu o artă desăvârşită de către orice nativ cu Luna in Gemeni.