Săptămâna 19-25 octombrie aduce intrarea Soarelui în semnul Scorpionului. Pluton, guvernatorul acestei zodii, îți aduce puterea de a te transforma pe tine însuți. pe de altă parte, Venus e o planetă deosebit de activă și de puternică în aceste zile, creând o atmosfera favorabilă celor care se iubesc. Iată cum va fi influențată fiecare din cele 12 zodii.

Berbec

Pentru Berbec, afacerile devin principala preocupare. Şi, pentru că încă nu aţi obţinut rezultatele dorite, sunteţi gata să schimbaţi strategia şi să apelaţi la unele metode mai puţin convenţionale.

Spre sfârșitul săptămânii, Berbecul își regăsește pofta de joacă şi de distracţie. Și partenerii potriviți exact pentru așa ceva.

Taur

Taurul simte că persoana iubită îl priveşte cu un ochi căruia nu îi scapă nimic şi este gata să îi facă observaţie la cea mai mică greşeală pe care o comite. E stresant, dar în același timp e semn de iubire. În schimb, nu vă puteți plânge că nu vă acordă atenție!

În week-end, mintea Taurului zboară undeva, departe, unde e greu să călătorească și corpul. Așa că se va mulțumi cu fanteziile.

Gemeni

Pentru Gemeni, e posibil să primească un ajutor financiar important de la o persoană apropiată. Aceasta își oferă sprijinul fără să facă mare caz de acest lucru, totul părându-i-se mai degrabă firesc.

În week-end, Gemenii lasă mereu impresia că mai au încă ceva treabă de făcut. E drept, sunt preocupați să își sporească veniturile.

Rac

Atitudinea din ultimul timp a persoanei iubite îi pune serios pe gânduri pe nativii Rac. Trebuie neapărat să staţi serios de vorbă, deoarece sunt mai multe aspecte care se cer lămurite.

La sfârșit de săptămână, Racul are tendința de a face mai multe cheltuieli decât ar fi cazul, unele dintre ele nejustificate. Totuși, găsește o explicație pentru fiecare.

Leu

Leul are tendința de a lua decizii care îi afectează direct pe ceilalţi membri ai familiei, fără să îi întrebe în prealabil dacă sunt de acord. Cât timp totul merge bine, nu vor apărea reproșuri. Dacă însă vreuna din aceste decizii se dovedește greșită, păziți-vă!

Duminică, dacă e un adept al principiului „sănătate, că-i mai bună decât toate“, Leul va avea zile liniștite.

Fecioară

Fecioara capătă ceva talent de comunicare și știe cum să își prezinte calitățile și realizările. Reclama nu este sufletul comerțului numai în afaceri, ci și în general, în societate.

Fecioara reprezintă la sfârșit de săptămână compania ideală pentru conversații, deoarece știe când și cum să spună lucruri interesante. În plus, îl face pe interlocutor să creadă că el a însuflețit de fapt atmosfera.

Balanță

Balanţa se simte tot mai atrasă de putere și de cei care o dețin. Caută compania acestora, le ascultă sfaturile și preferă să colaboreze cu ei, decât să îi înfrunte. O strategie care îi poate aduce avantaje considerabile.

În week-end, Balanța are o dispoziţie bună, pe care o transmite şi celor din jur. Știe cum să adauge un farmec în plus acestor zile de odihnă.

Scorpion

Pentru Scorpion, Soarele aduce un aflux de energie, pe care nativii îl folosesc pentru a lucra la îndeplinirea propriilor scopuri. Scopuri pe care deocamdată nimeni altcineva nu le cunoaşte bine.

La sfârșit de săptămână, Scorpionii au parte de surprize plăcute, de la prieteni și cunoștințe. Inclusiv de la persoane despre care nu aveau o părere tocmai bună.

Săgetător

Săgetătorul preferă să muncească de unul singur, pe cont propriu, iar la sfârşitul săptămânii va prefera ca şi distracţia să fie tot în cerc restrâns. Retragerea din această săptămână îl va ajuta să revină mai puternic, pe viitor.

În week-end, Săgetătorul dă dovadă de inspirație, în relațiile cu cei dragi. Sunt numeroase motive să primească laude și mulțumiri de la cei din jur, datorită acestui fapt.

Capricorn

Capricornul e considerat de mai toți cunoscuții drept o persoană care se controlează foarte bine, indiferent de împrejurări, și care nu se lasă dominată de impulsuri de moment. Exigenți cu sine, nativii încearcă să își îmbunătățească autocontrolul.

La sfârșitul săptămânii, Capricornul renunță la tăcerea care îl caracterizează uneori și alege să se deschidă față de rude și prieteni.

Vărsător

Vărsătorul discută despre unele subiecte tabu, pe care alte persoane le evită. S-au săturat de ipocrizia celor din jur și, cu orice preț, simt nevoia să spună lucrurilor pe nume.

În week-end, Vărsătorul uită însă de vocația sa revoluționară, de spărgător al normelor, și acordă ceva mai multă atenție tradițiilor și trecutului.

Pești

Peştii muncesc mult în această săptămână, primind tot felul de sarcini care îi solicită din punct de vedere mental. Pentru a nu ajunge să fie surmenați, ar trebui ca după orele de lucru să petreacă mai mult timp în aer liber, cu diferite activități fizice relaxante.

La sfârșitul săptămânii, Peștii au parte de numeroase telefoane, vizite și discuții cu prieteni vechi. Și, în paralel, își fac și câțiva prieteni noi.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Trainzitele și aspectele astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 19 octombrie: Venus în Fecioară face un trigon cu Jupiter din Capricorn – vești bune pentru cei care caută iubirea: astăzi, au șanse bune să o găsească. Acest aspect aduce, de asemenea, optimism și bună dispoziție.

Venus în astrologie, astronomie și mitologie

Marți, 20 octombrie: Mercur retrograd în Scorpion se află în opoziție cu Uranus din Taur – o zi în care apar multe divergențe de opinii și discuții în contradictoriu. Își vor impune părerea cei care vor avea o abordare mai specială, originală, a subiectelor de discuție.

Miercuri, 21 octombrie: Venus în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – nevoia de afecțiune și de iubire crește și fiecare va ști, astăzi, cine e capabil să i-o împlinească. Îți vei da seama cu claritate care sunt sentimentele persoanelor apropiate.

Joi, 22 octombrie: Soarele intră în Scorpion – pătruns în zodia lui Pluton, Soarele te invită la transformare de sine. dacă vrei să faci ceva pentru a te transforma în profunzime, acum e perioada potrivită pentru a o face. Astrologul american Ginger Chalford îl numea pe Pluton o„planetă a magiei și a puterii“. E vorba, în primul rând, de puterea de a te transforma pe tine însuți, astfel încât să devii capabili să faci.

Scorpionul, ocultistul zodiacului

Cadouri pentru zodia Scorpion

Vineri, 23 octombrie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – dăm dovadă de maturitate, în interacțiunile noastre sociale. Ne ținem cumpătul chiar și în situații stresante. Avem reacții bine calculate.

Sâmbătă, 24 octombrie: Venus în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – încă o zi favorabilă iubirii, într-o săptămână în care Venus a fost deosebit de activă. Astăzi, sunt protejate de astre cuplurile capabile să își asume responsabilități și să facă planuri pe termen lung.

Duminică, 25 octombrie: conjuncție Soare-Mercur în Scorpion – astăzi, aveți o minte alertă, activă, care face conexiuni surprinzătoare și înțelege lucruri complicate. Comunicați într-un stil direct, spunând lucrurilor pe nume.

Analize astrologice – oferta completă Club Mistic

Astrologie și tarot prin SMS