Cum mănâncă Berbecul, care sunt rețetele sale preferate și unde preferă să ia masa reprezentanții acestei zodii? Acestea sunt întrebările la care îți va răspunde acest articol.

Zodia în care te-ai născut își pune amprenta inclusiv asupra felului în care te hrănești. Influențele astrale au un rol și în fixarea preferințelor culinare. Prin urmare, vom arăta care sunt mâncărurile preferate, locurile în care le place să le servească și modul în care mănâncă nativii fiecărui semn astrologic.

Cum mănâncă Berbecul

Majoritatea Berbecilor mănâncă repede, în grabă, fără prea mult ceremonial. Uneori, sunt prea grăbiți chiar și pentru a se așeza la masă. Putem spune că pentru ei a apărut noțiunea de fast-food sau, mai demult, cuvântul bistro, care însemna același lucru – locul unde puteai lua o masă rapid, fără prea mult ceremonial.

Mâncăruri preferate de Berbec

Se spune că două sunt preferințele Berbecului, în ceea ce privește hrana: mâncărurile de culoare roșie (e lucru cunoscut că mâncarea e gustată prima dată cu… ochii, apoi cu nasul și abia în final cu gura) și cele puternic condimentate.

În prima categorie intră, bineînțeles, tomatele roșii și produsele pe bază de roșii (ketchup, suc de roșii, bulion), dar și ardeiul iute de culoare roșie și, mai ales, carnea cu această nuanță. Astfel, le este recomandată carnea de vită. Pentru a împăca ambele direcții, propunem o friptură înăbușită de vită în sos tomat, picant.

De remarcat, în schimb, faptul că nu toți nativii acestei zodii se dau în vânt după carnea de… berbecuț.

Referitor la condimente, trebuie spus că Berbecul le preferă îndeosebi pe cele iuți: boiaua, piperul sau hreanul fiind mereu apreciate.

În ceea ce privește fructele, amintim merele roșii, cireșele, vișinele sau coacăzele. Și, bineînțeles, pepenele verde, apreciat tocmai pentru miezul său… roșu.

Multor Berbeci le place să servească mâncarea fierbinte, cam în modul în care își mănâncă japonezii supele. Și nu e vorba doar de supe sau ciorbe, ci multe tipuri de hrană sunt apreciate mai degrabă calde decât reci, de reprezentanții acestui semn astrologic de foc.

Unde mănâncă Berbecul

După cum am spus deja, nu prea contează locul.

Fiind mai mereu grăbit, nu e deloc atent la decor, așa că îl vedem de multe ori pe Berbec mâncând un sandviș în timp ce face și altceva sau poposind la câte un fast-food, pentru ca apoi să înfulece în drumul spre casă 

Acasă, nu mănâncă neapărat la masă, ci uneori se plimbă cu mâncarea prin toată casa, în timp ce trebăluiește.