Cum mănâncă Taurul, care sunt rețetele sale preferate și unde preferă să ia masa reprezentanții acestei zodii? Acestea sunt întrebările la care îți va răspunde acest articol.

Zodia în care te-ai născut își pune amprenta inclusiv asupra felului în care te hrănești. Influențele astrale au un rol și în fixarea preferințelor culinare. Prin urmare, vom arăta care sunt mâncărurile preferate, locurile în care le place să le servească și modul în care mănâncă nativii fiecărui semn astrologic.

Cum mănâncă Taurul

Taurul mănâncă cu poftă, cu înghițituri mari, lacome. Nu întâmplător, în autoportretul acestei zodii, pe care îl găsiți AICI, Taurul a fost numit „mâncăciosul zodiacului“.  https://clubmistic.ro/2020/08/26/taurul-mancaciosul-zodiacului/

Într-adevăr, la un nativ Taur se poate observa, cel mai bine, plăcerea de a mânca.  Reamintim, deci, ce spune un Taur despre sine însuși: „Pe scurt, sunt un gurmand de senzaţii, mereu gata să mă bucur de simţuri. Evident, asta se plăteşte. Şi adesea, am câteva kilograme în plus, căci mâncarea este micul meu păcat…. Din fericire, Taurul are mereu o constituţie solidă, rar este bolnav“.

Mâncăruri preferate de zodia Taur

Taurul preferă meniuri sățioase, bazate în special pe carne. Ca desert, apreciază prăjituri grele, precum cele turcești, îmbibate în miere. 

Apoi, trebuie ținut cont de faptul că Taurul e o zodie de pământ și are nevoie, în meniul său, de cartofi, morcovi, ciuperci sau arahide.

Taurii sunt deschiși și unor experiențe culinare mai deosebite, știind să aprecieze feluri de mâncare mai sofisticate, gătite de un bucătar expert. Putem recomanda, pentru cei mai pretențioși iubitori de dulciuri, tortul Saint Honoré. Inventat la Paris în urmă cu aproape 200 de ani, a fost dedicat sfântului Honoré sau Honoratus, patronul spiritual al patiserilor și cofetarilor, de la care a împrumutat și numele. Tortul are un blat de cacao și unul de vanilie, se folosește cremă de ciocolată albă și neagră, este decorat cu profiterol și fulgi de ciocolată. Rezultatul este unul complex, care îți bucură și ochii, și papilele gustative.

Dar, când le este foame, Taurii pot să mănânce orice, important fiind pur și simplu să existe ceva de mâncare.

Unde mănâncă Taurul

Și pentru această zodie, contează în primul rând mâncarea, nu locul în care o servesc. Dacă le e foame, pot să mănânce acasă, în mașină, pe stradă sau la birou – chiar nu contează.

În același timp, le plac și localurile rafinate, unde chelnerițe îmbrăcate atrăgător îi servesc cu mâncăruri gătite de maeștri bucătari.