Cum mănâncă Gemenii, care sunt rețetele lor preferate și unde preferă să ia masa reprezentanții acestei zodii? Acestea sunt întrebările la care îți va răspunde acest articol.

Zodia în care te-ai născut își pune amprenta inclusiv asupra felului în care te hrănești. Influențele astrale au un rol și în fixarea preferințelor culinare. Prin urmare, vom arăta care sunt mâncărurile preferate, locurile în care le place să le servească și modul în care mănâncă nativii fiecărui semn astrologic.

Cum mănâncă Gemenii

Gemenii mănâncă des, repede și, de cele mai multe ori, vorbind cu celelalte persoane aflate la masă.

Dacă e singur, nu e exclus ca Geamănul să dea un telefon. Ori, ca variantă secundară, aprinde televizorul sau radioul ori ascultă muzică, știri sau orice altceva pe telefon, doar ca să audă o voce.

Mâncăruri preferate de zodia Gemeni

Despre Gemeni se poate spune ceea ce se spune în general despre chinezi: mănâncă orice. și, în general, câte puțin din fiecare. Le place ca masa să fie încărcată cu diferite specialități, chiar dacă nu se vor atinge decât de jumătate dintre ele.

Chiar și dacă își fac un sandviș, nu vor pune un singur tip de carne, ci vor combina pateul de pui cu un salam de vită și un mușchi de porc. Asortate, bineînțeles, cu măcar două tipuri de brânzeturi și cu două-trei legume.

În ceea ce privește salatele, sunt în stare să servească, la același timp, legume asortate și murături tot asortate. Diversitate să fie!

Ce rețetă poți să îi recomanzi unei persoane care iubește diversitatea? Eventual, un ghiveci de legume cu carne de pui și ciuperci, tocmai pentru bogăția de gusturi și culori pe care le îmbină.

Unde mănâncă Gemenii

Gemenii mănâncă oriunde. Ideea de bază este însă ca masa să nu fie mereu servită în același loc. Vor sfârși prin a se plictisi de același decor până într-atât încât o să le piară pofta de mâncare.

Îl poți face fericit pe un Geamăn dacă explorezi cu el toate restaurantele, bufetele, fast-food-urile și grădinile de vară dintr-un oraș. Apoi, după maxim două zile de mulțumire deplină, vor dori să o luați de la capăt, schimbând orașul.