Luna albastră de sâmbătă, 31 octombrie, este cel mai important eveniment astrologic al acestei săptămâni. Vorbim despre a doua lună plină din octombrie, care se manifestă în semnul Taurului și ne cere să punem mare accent pe lucrurile concrete, materiale. Munca este calea de a obține ceea ce dorim. Începând de miercuri, Mercur retrograd și Venus direct în Balanță ne ajută să reparăm relații. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Sunteţi profund preocupat de situaţia dumneavoastră financiară. Şi, pe principul conform căruia de ce ţi-e frică nu scapi, apar într-adevăr unele complicaţii pe acest plan, pentru a căror rezolvare va fi nevoie de multă iscusință.

Ca urmare a noului tranzit venusian, Berbecului nu îi place să fie singur. Are nevoie de atenția celor din jur și, pentru a o obține, știe când trebuie să se arate amabil și binevoitor.

Taur

Pe fondul acestei Luni pline, persoana iubită nu are prea multă răbdare, astfel că ar fi bine să încercaţi să vă îndepliniți unele promisiuni mai vechi. Altfel, se poate ajunge la unele discuții care nu vă vor fi deloc pe plac.

Taurul se vede pus în situația de a învăța multe lucruri noi. E vorba în principal de abilități practice, de a învăța ceva meșteșuguri sau de a-și cultiva un talent artistic.

Gemeni

Aveți proiecte personale, planuri de care știu foarte puțini oameni sau, uneori, de care nu știe chiar nimeni. În această săptămână cu Lună albastră, le veți acorda mult timp și energie.

Influența lui Venus face ca Gemenii să simtă nevoia de a auzi vorbe dulci de la iubit, de a privi o comedie romantică sau de a asculta melodii de dragoste. Cine îi îndeplinește aceste dorințe va fi recompensat din plin.

Rac

La locul de muncă, vă mulţumiţi să vă faceţi datoria, fără a exagera în vreun fel. Nu e nevoie să demonstraţi nimănui cât sunteți de bun, cel puţin nu în acest moment.

Ca urmare a influenței lui Venus – dar și trăsăturilor de bază ale zodiei –, Racului îi place să petreacă mai mult timp acasă, alături de cei dragi. Aceasta e principala lui dorință îndată ce se termină programul de la locul de muncă.

Leu

Ca urmare a faptului că nu ţineţi cont de părerile celor dragi, pot să apară unele neînţelegeri în familie. Aţi putea cel puţin să lăsaţi impresia că ascultaţi sfaturile care vi se oferă.

Săgetătorii știu despre ce vorbesc și reușesc să își convingă interlocutorii, mai ales atunci când vorbesc față în față. Puțini vor reuși să reziste argumentelor lor, datorită ajutorului pe care îl primesc, în această direcție, de la planeta Venus.  

Fecioară

Sunteţi chestionat în legătură cu planurile dumneavoastră de viitor, dar nu oferiţi decât jumătăţi de adevăruri. Preferaţi să nu vorbiţi despre lucrurile pe care le plănuiţi până în momentul în care se vor transforma în realitate. Și este o decizie bună.

Influențate de Venus, Fecioarele încep să iubească viața luxoasă și lucrurile scumpe. Asta nu înseamnă că aruncă cu banii la întâmplare – știu cum să își calculeze investițiile, pentru a nu avea probleme.

Balanţă

Aveţi o tendinţă de a dramatiza problemele financiare pe care le aveţi sau pe care credeţi că le aveţi. Dacă veţi face niște calcule mai realiste, veţi constata că situaţia nu e nici pe departe așa dură precum aveați impresia.

Balanța are tot mai multă grijă de propriul aspect fizic, în încercarea de a fi cât mai atrăgătoare. Iar acest lucru îi reușește de minune, dovadă stând complimentele pe care le primește. Așa e când Venus sosește în propriul semn astrologic!

Scorpion

Persoana iubită are nevoie de atenţia dumneavoastră, astfel că ar fi bine să îi dedicaţi cât mai mult timp, pe durata acestei săptămâni. Mai ales că, împreună, vă vor veni unele idei foarte bune.

Scorpionilor le vine greu să vorbească despre ceea ce simt, iar aceste ezitări nu le sunt de nici un folos. În cele din urmă, vor găsi un interlocutor înțelegător, care îi va face să vorbească.

Săgetător

Vă întâlniți cu diferite persoane, dar uneori vă comportaţi ca şi cum nici măcar nu aţi fi prezent acolo. Sunteţi cu gândul aiurea, preocupat de cu totul alte probleme decât ale celor care vă însoţesc.

Săgetătorii deja cuplați vor petrece mai mult timp împreună cu partenerul. Pentru ceilalți, sunt șanse mari să înceapă o relație cu o persoană pe care o cunosc mai demult, fără să se fi gândit până acum la ceva de natură romantică.

Capricorn

Prietenii simt că nu vă pot înţelege cu adevărat, nici măcar atunci când le faceți unele mărturisiri. Asta şi din cauza unui mod de comunicare de multe ori defectuos. Mai e de lucrat, la acest aspect.

Capricornul vrea, sub noua influență a lui Venus, să fie admirat pentru frumusețea și farmecul său. Investește în cosmetice, în vizite la saloane de înfrumusețare și, bineînțeles, în haine. Cu efecte admirabile.  

Vărsător

Chiar dacă acuzați o stare de oboseală, dați un randament foarte bun la locul de muncă. Vă mobilizaţi, astfel că veţi munci cu mai mult spor decât o faceți de obicei.

Vărsători au nevoie să se simtă stimulați de partener, pe plan intelectual. Discuțiile și comunicarea sunt mai importante pentru ei chiar și decât eventuale cadouri sau declarații de iubire.

Peşti

Mintea dumneavoastră e pusă din plin la contribuţie, pe parcursul acestei săptămâni. Primiți multe sarcini care presupun concentrare intensă. Le duceți cu bine la capăt, dar apoi trebuie să lăsați timp suficient pentru odihnă.

Peștii atrag mai ușor banii spre propriile buzunare și conturi, începând de miercuri. Strategiile financiare pe care le pun la cale sunt încununate de succes.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Tranzitele și aspectele astrologice din fiecare zi a săptămânii

Luni, 26 octombrie: Luna în Pești face un trigon cu Uranus din Taur – au loc schimbări neașteptate, care ne afectează inclusiv viața personală și dau peste cap ritmurile cu care suntem obișnuiți.

Marți, 27 octombrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – astăzi suntem mai sensibili, dar și ușor confuzi. Tocmai de aceea, ar fi bine să ne ocupăm doar de lucruri simple și clare.

Miercuri, 28 octombrie: Venus intră în Balanță – devenim mai echilibrați în relațiile umane. Suntem capabili să negociem, ne arătăm foarte diplomați. De asemenea, sporește interesul pentru artă și lucrurile frumoase. „Compromisul este arta de a împărți un tort astfel încât fiecare să creadă că el a primit bucata cea mai mare“ (Ludvig Erhard)

Mercur retrograd intră în Balanță – e timpul să reparăm relațiile cu proleme, să ne împăcăm cu persoane cu care ne-am certat. Venus, intrat în aceeași zodie, în aceeași zi, ne va ajuta mult, în această direcție.

Planete retrograde în 2020 – calendar

Planete retrograde în 2021 – calendar

Joi, 29 octombrie: conjuncție Lună-Marte în Berbec – ne simțim capabili să realizăm lucruri importante și chiar începem să muncim în acest scop.

Vineri, 30 octombrie: Luna în Berbec face cuadraturi cu Saturn și Pluton din Capricorn – o zi tensionată, în special pe plan profesional și în viața publică. Greu să construim ceva durabil, sub aceste auspicii.

Sâmbătă, 31 octombrie: Lună albastră (Lună plină în Taur) – este a doua Lună plină din octombrie, după cea de pe data de 2 și, de aceea, primește numele de Lună albastră. Aspectul se manifestă la ora 17:48. Sub influența zodiei Taur, aspect ne cere să muncim și să fim foarte concentrați pe lucrurile practice, materiale, concrete. Tehnicile de împământare ne pot fi de real folos. „Cu picioarele bine înfipte în pământ, vei putea să mergi în siguranță chiar și pe drumurile cele mai primejdioase.  (Steve Goodier)

Luna plină în 2020 – calendar lunar

Calendar lunar – Lună plină și eclipse de lună în 2021

1 noiembrie: Mercur retrograd în Balanță face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – comunicare greoaie, într-o zi în care e bine să lăsăm deoparte problemele serioase. Să profităm că e zi de odihnă și să dedicăm ziua relaxării!

Analize astrologice – oferta completă Club Mistic

Răspundem prin SMS la întrebări de tarot și astrologie