Cum mănâncă cei născuți în zodia Leu, care sunt rețetele lor preferate și unde preferă să ia masa reprezentanții acestui semn astrologic? Iată întrebările la care îți va răspunde acest articol.

Zodia în care te-ai născut își pune amprenta inclusiv asupra felului în care te hrănești. Influențele astrale au un rol și în fixarea preferințelor culinare. Prin urmare, vom arăta care sunt mâncărurile preferate, locurile în care le place să le servească și modul în care mănâncă nativii fiecărui semn astrologic.

Cum mănâncă Leul

Leii se hrănesc atunci când le este foame, fără să aibă ore fixe pentru principalele mese ale zilei. În general, nu pierd mult timp nici cu gătitul, nici cu mâncatul.

Le place, în schimb, să gătească alții pentru ei, să fie răsfățați cu mâncărurile preferate, asemenea unor copii.

Mâncăruri preferate pentru zodia Leu

Pentru un Leu, un fel de mâncare trebuie să îndeplinească două condiții: să fie consistent și, pe cât posibil, sofisticat.

Îi place să savureze mâncăruri și băuturi scumpe, astfel că Leii sunt cei care își cumpără cel mai frecvent icre negre, coniacuri fine sau vinuri vechi. Uneori se și laudă cu ceea ce pun pe masă, ținând să sublinieze că au gusturi mai rafinate decât vulgul.

Organismul lor de foc e înzestrat cu un metabolism de invidiat: ard repede caloriile și, datorită acestui fapt, nu trebuie să își facă mari probleme în ceea ce privește dietele.

Le recomandăm Leilor tartine cu icre negre și somon. Combinația de caviar cu somon afumat și o smântână acrișoară le va satisface gusturile. Pot fi servite cu niște biscuiți minusculi, pentru ca această rețetă sa satisfacă și spiritul de joacă al zodiei.

Unde mănâncă Leul

Nativi Leu mănâncă, pur și simplu, acolo unde se află atunci când le este foame. Contează îndeplinirea necesității, nu locul în care aceasta se desfășoară.

În schimb, din când în când le place să se răsfețe într-un restaurant luxos, cu un decor somptuos, unde să fie serviți asemenea unor regi. Pentru că exact așa se consideră un Leu adevărat.