Avem o veste bună pentru această săptămână: începând de marți, încetează retrogradarea lui Mercur. Planeta își reia mersul direct prin semnul Balanței, ceea ce ne ajută să îndreptăm efectele conflictelor sau ale vorbelor spuse la repezeală în ultimele săptămâni. E timp pentru împăcare, iertare, reluare a colaborărilor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Berbecul vede cum persoanele din jurul său înregistrează tot felul de succese, au parte de un noroc deosebit. Se bucură pentru ele, deoarece e vorba de prieteni, rude și chiar de partenerul de viață, dar în același timp e și puțin îmbufnat că realizările sale personale întârzie să apară.

În week-end, are parte de multă atenție, ceea ce îl ajută să își regăsească încrederea în sine.

Taur

Taurul are multă energie, pe care e bine să și-o consume muncind din greu. Altfel, se va trezi că are tot felul de stări inconfortabile sau dorințe mai ciudate, greu de îndeplinit.

La sfârșit de săptămână, Taurul vrea să aibă alături doar persoanele dragi, astfel că refuză orice alte invitații sau propuneri.

Gemeni

Gemenii le acordă mare importanță prietenilor, pe parcursul acestei săptămâni. Se întâlnesc după serviciu și ies împreună în oraș, se vizitează reciproc, fac diferite planuri pentru distracții viitoare, dar și pentru proiecte mai serioase.

O scurtă deplasare, chiar și prin oraș, reprezintă cea mai bună alegere a Gemenilor, pentru petrecerea week-end-ului.

Rac

Racul nu are parte de liniștea căminului propriu, care îi place atât de mult. Dimpotrivă, pe parcursul acestei săptămâni va trebui să iasă frecvent în public, să onoreze invitații la tot felul de întâlniri, petreceri și evenimente mondene.

Ultima zi a săptămânii îi prinde pe nativi ocupați cu calcule financiare și cu proiecte legate de muncă.

Leu

Leul e preocupat mai degrabă de distracție decât de muncă, pe parcursul acestei săptămâni. Se bucură din plin de fiecare clipă liberă, astfel încât mai multe seri se anunță interesante și spectaculoase.

La sfârșit de săptămână, e foarte probabil ca Leii să primească niște sfaturi foarte bune. Ar face bine să fie atenți la ce spun persoanele din jur.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară apar tot felul de cheltuieli, unele justificate, altele pe care le fac doar din câte un impuls de moment nu tocmai inspirat. Dacă nu vor reuși să își stăpânească aceste dorințe, există riscul ca sfârșitul săptămânii să îi găsească cu bugetul secătuit.

La sfârșit de săptămână, e posibilă o întâlnire amoroasă secretă. Sau cel puțin un schimb de mesaje, pe furiș.

Balanță

Balanța, cu talentele sale diplomatice și de comunicare, se înțelege bine cu mai toată lumea, în aceste zile. Ba chiar sunt șanse mari să își facă și prieteni noi și să găsească diferiți colaboratori alături de care va duce la bun sfârșit proiecte de succes.

În ultima zi a săptămânii, Balanța simte nevoia să fie liberă. E bine-venită o zi fără șefi și fără vreun program  În care să uitați chiar de existența acestora.

Scorpion

Scorpionul muncește cu maximă seriozitate, chiar cu încrâncenare. Când se află într-o astfel de dispoziție, se autodepășește și realizează într-o săptămână sarcini pentru care alții ar avea nevoie de două sau de trei. În schimb, nu e deloc sociabil sau prietenos.

La sfârșit de săptămână, mai mulți ochi vor f îndreptați asupra sa. Se va descurca excelent.

Săgetător

Săgetătorul trăiește o poveste de iubire intensă, pe care însă, dintr-un motiv sau altul, e nevoit să o ascundă de ochii lumii. De aici până la apariția a tot felul de încurcături nu este decât un singur pas.

În ultimele zile ale săptămânii, Săgetătorii se vor gândi mai serios la viitor. Vor încerca să schițeze niște planuri pe termen mai lung.

Capricorn

Capricornul e pus față în față cu diferite situații, evenimente și persoane din trecut. De parcă un fenomen ciudat ar fi inversat curgerea timpului și ar fi adus în prezent lucruri demult uitate. Apar persoane pe care nu le-a mai văzut demult. Vine vorba de merite, dar și de greșeli vechi.

Duminică, se vor regla unele chestiuni financiare în familie, cu rudele apropiate.

Vărsător

Vărsătorul e destul de agitat pe parcursul acestei săptămâni, simte în permanență nevoia să facă ceva, să fie mereu în mișcare, să vorbească încontinuu. Această stare a sa ajunge să îi tulbure și pe cei din jur, care nu mai pot nici ei să se relaxeze.

În week-end, va veni rândul lor să asculte. Îndeosebi partenerul de viață va fi cel care va avea ceva de spus.

Pești

Peștilor le trec prin mână mulți bani, pe parcursul acestei săptămâni. Nu e vorba doar de încasări, ci și de tot felul de cheltuieli, menite să regleze datorii și să acopere facturi neplătite de mai mult timp. Oricum, în final totul va fi bine, cu bugetul reechilibrat.

Week-end-ul se anunță unul liniștit, în care Peștii nu doresc altceva decât să savureze cafeaua sau ceaiul și să vadă câteva episoade din serialul preferat.

Principalele tranzite și aspecte astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 2 noiembrie: Luna în Taur face un trigon cu Saturn din Capricorn – un început de săptămână de care putem profita pentru a ne organiza și a face planuri inclusiv pentru zilele următoare, până vineri. Vom ști cum să împărțim sarcinile și să distingem prioritățile reale.

Marți, 3 noiembrie: încetează retrogradarea lui Mercur, iar planeta își reia mersul direct prin Balanță. Retrogradarea începuse în Scorpion, pe 14 octombrie. Acum, îți recapeți simțul diplomației și al  negocierii, în toate tipurile de relații. Tendințele spre împăcare și bună-înțelegere vor fi vizibile atât în relațiile internaționale, cât și în relațiile intime sau de afaceri. Putem profita de următoarele zile și pentru a ne descoperi sau perfecționa unele talente artistice. „Suprema artă a războiului constă în a-ți supune inamicul fără luptă“ (Sun Tzu)

Miercuri, 4 noiembrie: Luna în Gemeni face un trigon cu Mercur din Balanță – pot să iasă la lumină diferite neînțelegeri și divergențe, între parteneri și colaboratori. Dar acestea sunt depășite și rezolvate.

Joi, 5 noiembrie: Luna în Rac face un sextil cu Uranus din Taur – inovatori, cei capabili de originalitate și de creativitate vor fi avantajați astăzi. Câștigă aceia care sunt capabili să surprindă.

Vineri, 6 noiembrie: Mercur direct în Balanță face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – este o repetare a aspectului astral de duminica trecută, din prima zi a lui noiembrie, cu diferența că, de această dată, Mercur nu mai este retrograd. Putem să reparăm greșeli din trecut și să ne îmbunătățim capacitatea de organizare.

Sâmbătă, 7 noiembrie: Luna în Rac face o opoziție cu Saturn din Capricorn – simțim nevoia să încălcăm câte o regulă. Dacă ne facem vreun program elaborat pentru această zi, sunt mici șanse să îl respectăm.

Duminică, 8 noiembrie: Luna în Leu face un trigon cu Marte din Berbec – chiar dacă e duminică, influențele astrale nu ne îndeamnă spre odihnă. Mai degrabă avem tot felul de idei care ne îndeamnă la acțiune, care ne determină să ne folosim energia într-un mod constructiv.