Avem parte de o săptămână bogată din punct de vedere al evenimentelor astrologice. Marți, Mercur revine în Scorpion, sporind sinceritatea, dar afectând politețea și vorbele goale. Sâmbătă, Marte își încetează retrogradarea în aceeași zodie, iar forța de lupta pentru împlinirea propriilor dorințe crește exponențial. Luna nouă în Scorpion, de duminică, acționează în aceeași direcție, oferindu-ne o mare forță interioară. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Berbecul e foarte întreprinzător. Îndată ce are o idee, acționează cu multă hotărâre pentru a o realiza. Datorită energiei deosebite cu care pornește la drum, obține și sprijin din partea multor cunoștințe.

Acest week-end va fi unul cu destule sarcini de îndeplinit, deci nu veți putea să vă odihniți așa cum ați dori.

Taur

Taurul se izbește de diferite proiecte pe care le-a lăsat nerezolvate, în trecut. Acum trebuie neapărat să se ocupe de ele și, în perioada următoare, va învăța că nu e bine să lase lucrurile pe jumătate făcute.

În week-end, vă răsfățați cumpărându-vă ceva de valoare. E un lucru pe care îl doreați de mai mult timp, ceea ce sporește bucuria.

Gemeni

Activităţile de grup sunt recomandate, în această săptămână, pentru nativii Gemeni. Se simt bine atunci când sunt alături de mai mulţi prieteni sau colaboratori, oferind cel mai bun randament.

Sâmbătă și duminică, multă lume va dori să se afle în preajma dumneavoastră. Dintre aceștia, puțini vor fi cei cu care vă veți întâlni față în față.  

Rac

Racii își depășesc timiditatea și se implică în tot felul de proiecte de care până nu demult se țineau deoparte. Astfel, multă lume le poate vedea calitățile și ajung să se bucure de mai multă apreciere decât în trecut.

În week-end, vă veți gândi cu multă seriozitate la viitor. E posibil să luați o decizie importantă, cu consecințe pe termen mediu și lung.

Leu

Leul își regăsește gustul pentru aventură, devine mai entuziast și mai îndrăzneț decât a fost în ultima vreme. Se ia de piept cu oricine, dacă simte că are dreptate. Proiectele lui de viitor devin și ele tot mai îndrăznețe, căci începe să gândească în stil mare.

La sfârșit de săptămână, țineți să le lăsați o impresie puternică celor din jur. Și reușiți, ca de fiecare dată când vă propuneți așa ceva.

Fecioară

Fecioara are nevoie să petreacă mai mul timp de calitate împreună cu persoana iubită. E nevoie de mai multă pasiune, pentru a revigora această relație. Pe de altă parte, pot să apară și unele zguduiri pe plan financiar, în această săptămână.

În week-end, discutați pe îndelete cu o persoană aflată departe, de care vi s-a făcut dor. Iar sentimentele sunt mai puternice decât distanța.

Balanță

Balanța au parte de multă competiție, în această săptămână. Fie că vor, fie că nu, cei născuți în această zodie vor trebui să facă față unor provocări nu tocmai ușoare, care îi vor obliga să dea tot ce au mai bun.

În ultimele două zile ale săptămânii, aveți șansa de a vă îmbunătăți situația financiară. Cel mai probabil nu singur, ci cu unul sau mai mulți parteneri.

Scorpion

Scorpionul are mai multă energie decât până acum, la locul de muncă. Pe măsură ce înaintează în această săptămână, își descoperă tot mai multe resurse și știe cum să le pună la lucru, astfel încât să obțină rezultate excelente.

În week-end e probabil să primiți un cadou care să vă încânte peste măsură. Sau să aveți parte de o surpriză plăcută de la cineva apropiat.

Săgetător

Se anunţă romantism cât încape, pentru nativii Săgetător! E mai multă pasiune în relația de cuplu, spre satisfacția persoanei iubite. Săgetătorii care până acum au fost singuri au și ei șanse bune să își găsească un partener care să le fie exact pe plac.

Profitați de sfârșitul de săptămână pentru a vă odihni, fără să faceți nimic spectaculos. Și exact asta vă doriți.

Capricorn

Capricornul acordă casei și familiei mai mult timp decât până acum. Îi ascultă cu maximă atenție pe cei dragi, le înțelege problemele și îi ajută, pe cât posibil, să le rezolve.

La sfârșit de săptămână, e nevoie de un plus de romantism, în viața dumneavoastră. Și veți știi ce să faceți ca să îl aduceți.

Vărsător

Vărsătorul are multe planuri și idei, vorbește cu multă lume și trebuie să meargă în diferite locuri, pentru a transpune în practică aceste planuri. Vorbim, așadar, despre o săptămână agitată, în care nu prea vor exista momente de răgaz.

Petreceți sfârșitul de săptămână în familie, alături de doar câteva persoane apropiate. Spre mulțumirea atât a dumneavoastră, cât și a lor.

Pești

Peștii pun la cale noi proiecte pe plan financiar. Și-au calculat necesitățile și posibilitățile, iar acum știu cât și în ce direcție trebuie să muncească, pentru a obține ceea ce își doresc.

Sfârșitul de săptămână e dedicat unor scurte deplasări. Aveți inclusiv ocazia de a vorbi din nou cu câteva persoane dragi.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Tranzitele și aspectele astrologice din fiecare zi a săptămânii

Luni, 9 noiembrie: Venus în Balanță face o opoziție cu Marte din Capricorn – există ceva tensiune în cupluri, astăzi. Cei care se iubesc cu adevărat vor rezolva problemele și se vor înțelege chiar mai bine. Cei a căror relație nu are baze sănătoase vor sfârși ziua bosumflați și pesimiști.

Marți, 10 noiembrie: Mercur intră în Scorpion – observăm cu mai multă atenție emoțiile și dorințele persoanelor cu care interacționăm. Sinceritatea e importantă pentru noi, în această perioadă. În același timp însă, renunțăm la politețe. „Să nu regreți niciodată ceva ce ai făcut cu o afecțiune sinceră: nimic din ceea ce e făcut din inimă nu e vreodată pierdut“. (Basil Rathbone)

Miercuri, 11 noiembrie: Luna în Fecioară face câte un trigon cu Jupiter, Saturn și Pluton din Capricorn – lucrurile se reglează frumos, pe mai multe planuri, dar în primul rând în chestiuni legate de profesie. De asemenea, cei care au probleme de imagine le vor putea regla, pe parcursul acestei zile.

Joi, 12 noiembrie: conjuncție Jupiter-Pluton în Capricorn – este a treia conjuncție Jupiter-Pluton din acest an. prima avut loc pe 5 aprilie, iar a doua pe 30 iunie. Descoperim cum să luptăm cu provocările într-un mod eficient și inspirat. Putem să devenim conștienți de imensa energie interioară de care beneficiem, uneori fără să știm. „Ai putere asupra minții tale, nu asupra evenimentelor exterioare. Dacă îți dai seama de acest lucru, vei descoperi puterea“. (Marcus Aurelius)

Vineri, 13 noiembrie: Luna în Balanță face cuadraturi cu Jupiter, Saturn și Pluton din Capricorn, adică exact cu aceleași planete cu care miercuri făcea un aspect armonios. E o zi mai complicată, în care parteneriatele de afaceri și colaborările profesionale scârțâie.

Sâmbătă, 14 noiembrie: Marte își încetează retrogradarea și își reia mersul direct în Berbec. Retrogradarea începuse de pe data de 9 septembrie. În aceste două luni, s-a schimbat într-o oarecare măsură modul în care ne percepem pe noi înșine. Acum, ni se cere să acționăm, să ne comportăm conform propriilor dorințe și imaginii pe care o avem despre noi înșine. De multe ori, va trebui să luăm decizie rapide, fără să stăm pe gânduri.  „Vrei să știi cine ești? Nu întreba. Acționează! Acțiunea te va defini“. (Thomas Jefferson)

Planete retrograde în 2020 – calendar

Planete retrograde în 2021 – calendar

Duminică, 15 noiembrie: Luna nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – dorințele noastre capătă o forță și o intensitate suplimentare, astăzi. Pentru cei cu astfel de preocupări, e o zi favorabilă și pentru diferite ritualuri oculte. „Atunci când dorințele tale sunt suficient de puternice, va părea că deții puteri supranaturale“ (Napoleon Hill)

Analize astrologice – oferta completă Club Mistic

Răspundem prin SMS la întrebări de tarot și astrologie