Principalele două evenimente astrologice au loc la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă. Soarele intră în Săgetător, aducând mai multă deschidere și toleranță. Venus în Scorpion, pe de altă parte, sporește pasiunea în relații, dar există și riscul ca gelozia să își facă apariția. Iată cum va fi influențată fiecare zodie.

Berbec

Odată cu intrarea Soarelui în Săgetător, începe o perioadă propice studiilor. Studenţii şi elevii născuţi sub semnul Berbecului trebuie să profite şi să facă eforturi pentru a obţine acum cele mai bune note. Aşadar, se anunţă un final de semestru încununat de succes.

Pe de altă parte, datorită lui Venus, sunt de așteptat surprize plăcute și pe plan financiar. Apar bani din direcții la care nu te-ai fi gândit.  

Taur

Odată cu intrarea Soarelui în Săgetător, ai şansa de a te întâlni cu persoane nu numai inteligente, dar şi cu o experienţă de viaţă deosebită. Vei avea foarte multe de învăţat din sfaturile şi povestirile lor.

Persoana iubită trece printr-o perioadă fastă, în care totul pare să îi meargă din plin. Este o plăcere să o vezi cum se bucură pentru fiecare nouă reuşită.

Gemeni

Cineva apropiat simte nevoia să îți ofere lecţii în diferite domenii, deşi nu i le-ai cerut niciodată. Totuşi, nu o contrazice prea repede, pentru că e posibil să spună şi câte ceva interesant!

În această săptămână, ai face bine să dedici mai mult timp somnului, pentru a-ți reîncărca bateriile. Dacă nu e posibil să te trezești târziu, încearcă cel puţin să te culci cât mai devreme!

Rac

Persoana iubită îți face o propunere foarte interesantă şi, după o scurtă pauză de gândire, te vei declara de acord cu ceea ce doreşte. Apoi vă rămâne să lucraţi împreună pentru a pune în practică noile planuri.

În paralel, găsești un nou colaborator și pe plan profesional. Împărțiți rapid sarcinile și, împreună, obțineți rezultate excelente.

Leu

Pe plan amoros, lucrurile merg foarte bine, însă numai atât timp cât nu îți propui ceva serios. Adică ai şanse mari pentru o iubire de-o noapte (sau de mai multe), însă planurile serioase mai au de aşteptat.

Relaţiile cu părinţii sau alte rude mai în vârstă merg bine. Dacă au existat probleme, acum va exista o revigorare. Dacă lucrurile mergeau oricum bine, de acum înainte vor merge şi mai bine.

Fecioară

Partenerul de viață are un motiv de bucurie şi vine imediat să îl împărtăşească cu tine. Sunt şanse mari să se lase cu o petrecere în toată regula.

Calităţile tale intelectuale și meritele tale profesionale sunt, în sfârşit, recunoscute în public şi de către şefi. Ceea ce nu înseamnă că vor fi generoși cu altceva în afară de simple vorbe.

Balanță

Drumurile pe care le faci în această săptămână te ajută să rezolvi problemele cu care te confrunți. Merită să faci aceste deplasări, deoarece rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

Primești un telefon, un mail sau mesaj prin intermediul căruia ți se mulţumeşte pentru efortul pe care l-ai depus în ultima vreme. Te simţi bine când munca ta e astfel apreciată.

Scorpion

Ești pus în postura de a învăţa lucruri noi. După ce se reglează relația cu persoanele care își asumă rolul de profesor, vei face progrese foarte rapide.

Sfârșitul de săptămână e potrivit pentru afaceri. Stelele veghează asupra ta, ajutându-te să îți umpli conturile şi buzunarele într-un ritm de invidiat.

Săgetător

Odată cu intrarea Soarelui în Săgetător, te afli tot mai des în centrul atenţiei. Soarele îți conferă energie şi te pune permanent în lumină.

Ai grijă să nu dezvălui secretele care ți s-au încredinţat! La un moment dat vei fi tentat să faci acest lucru, ca urmare a atmosferei plăcute şi a încrederii pe care ți-o trezeşte interlocutorul. Dar e mai bine să te abții.

Capricorn

Începi să descoperi avantajele unui program care implică mai puține deplasări. Ți se pare că, în acest fel, poți să dai dovadă de tot mai multă eficiență.

La sfârșit de săptămână simţi nevoia să petreci câteva clipe în linişte, pentru a te ocupa de pasiunile tale personale, pe care nu le împărtăşești cu prea mulţi.

Vărsător

Ai parte de o săptămână bună la serviciu. Nu numai că atmosfera e una plăcută, dar primești şi câteva veşti bune, referitoare la planul financiar.

În week-end ești înconjurat de mulţi prieteni, fiecare dintre ei dornic să îți ceară sfaturi și păreri. Asta se datorează optimismului şi veseliei cu care întâmpini pe oricine.

Pești

Cu ajutorul unei persoane apropiate, majoritatea problemelor tale se rezolvă mai ușor decât ai fi crezut. Chiar ai toate motivele să îți exprimi recunoștința într-un mod cât mai frumos.

Spre sfârșitul săptămânii, apare o ocazie în care poți să îți etalezi un talent mai puțin cunoscut. Îți va face plăcere să te bucuri de aprecierea generală.

Horoscop săptămânal – principalele tranzite și aspecte astrale din fiecare zi a săptămânii

Luni, 16 noiembrie: Venus în Balanță face o cuadratură cu Jupiter din Capricorn – o astfel de conjunctură astrală ar fi fost potrivită mai degrabă pentru o zi de week-end. Îndeamnă mai degrabă la distracție, însă e greu să intri în starea potrivită pentru a te concentra și a munci. Va trebui totuși să găsești o soluție pentru a munci, de exemplu alegând să te ocupi azi doar de sarcinile care îți produc mai multă neplăcere. Sau, după caz, mai puțină neplăcere.

Marți, 17 noiembrie: Mercur în Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur – mintea e prea alertă și neliniștită astăzi, așa că e greu de crezut că vei putea face un plan elaborat sau vei putea îndeplini o sarcină ce necesită răbdare. Ziua e potrivită mai degrabă pentru a cerceta domenii necunoscute și a face diferite cuceriri.

Miercuri, 18 noiembrie: Luna în Capricorn face un sextil cu Mercur din Scorpion – aspectul favorizează comunicarea, astfel că ziua de azi e potrivită pentru întâlniri, ședințe, conferințe online. Mai ales că totul se petrece într-o zi de miercuri, guvernată deci de Mercur, planeta comunicării și a intelectului.

Joi, 19 noiembrie: Soarele în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn – cresc capacitatea de organizare și simțul datoriei. Astăzi, chiar și angajații de obicei mai neserioși reușesc să se descurce. De asemenea, multe primisiuni mai vechi ajung să fie onorate.

Vineri, 20 noiembrie: Luna din Vărsător face cuadraturi atât cu Mercur din Scorpion, cât și cu Uranus din Taur – pe cât de calmă și organizată a fost ziua de ieri, pe atât de greu de ținut în frâu sunt energiile de astăzi. Sunt posibile tot felul de dispute și contraziceri, pe teme nu neapărat serioase. Și mai apar și câteva surprize, care aruncă în aer programul.

Sâmbătă, 21 noiembrie: Venus intră în Scorpion – în relațiile romantice, tot mai multe persoane au o abordare de genul „totul sau nimic“. există multă pasiune, dar și gelozia poate să își facă apariția. „Oamenii geloși sunt o problemă pentru cei din jur și un chin pentru ei înșișiׅ (William Penn)

Soarele intră în Săgetător – simți nevoia să te conectezi cu ceva mai mare decât tine. Îți fixezi scopuri tot mai îndrăznețe. Diferite experiențe spirituale te pot ajuta să le atingi și să evoluezi, în timp ce încerci. „Liniște-ți mintea, iar sufletul va vorbi!“ (Ma Jaya Sati Bhagavati)

Duminică, 22 noiembrie: Luna în Pești face un trigon cu Venus din Scorpion – săptămâna se încheie într-o notă optimistă, cu iubire, prietenie și generozitate manifestate de multe persoane. Umple această zi de duminică cu activități cât mai plăcute, desfășurate alături de persoane dragi!